,която пусна линка за "смешка на дрешка",поръчах на всички подаръци от там и съм мн доволна !
Изработиха ми хората всички надписи по мое желание и само им одобрявах проектите по имейл!Включила съм на всички имената ,за когото са!На бебка има две бодита с надпис"Аз обичам моята кака ГАБИ" и "Имам най-добрата мама на света"
и т.н. Знам ,че на близките ще им харесат! 
Бях я видяла в снимките й и й поисках рецептата.И моята се получи ,но нейната е върха!

.
Съвсем самичка си е изградила този режим,не съм я мъчила изобщо
Има доста напишкани памперси,но нааканите драстично намаляха
Надявам се да не е притеснително.
Относно болките,нямам отговор,не ми се е случвало 
Ние сме на консултация на 27-ми,нямам търпение вече,този път няма да има ваксина 

Не знам какво и стана на малката ама от 1 седмица насам си върна режима отначало да яде и през ноща,а беше махнала едно хранене и сега вместо 20 мин. по колкото си сучеше,сучи по 30,40 мин. На какво може да се дължи това? За играчките ние им се радваме повече отколкото тя
. Много я мразя тая зима, неможе да се събуди човек, навън тъмно, студено, а трябва да ставаш от топлото легло, когато една руса рошава глава не ти дава дори да се разсъниш.

Оказа се,че при недоносените захранването не се отлага с много при положение ,че са на изкуствено хранене!
Препоръчани теми