Отговори
# 585
Ехааа, ние пак сме тук а всички останали спят  hahaha  hahahaцял ден ми е така кротък, и на вън и у дома слуша Чочко  Laughing ноооо сега се приспиваме още..... ами на мен се е метнало детето, кукуряк..... bowuu

Хайде лека ви нощ  Hug

# 586
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аааа, не си само ти и аз съм си тук. Ние традиционно си лягаме към 2, за нас даже още е рано.  Mr. Green

# 587
  • София
Иринополис, нали си от Божурище? Това не е ли София?  Shocked Ако слизаш към центъра, офиса им е в близост до "малък театър зад канала" и ако си мобилна, можеш сама да си я вземеш.
След околовръстното сме, и за това ни водят извън София, когато става въпрос за доставка. КАкто и като се прибираш с такси от София например - плащаш си сумата + половината й. А и си е отделно населено място. Да не еговорим , че за да си извадиш лично документи се ходи в Сливница, която е на 30 км западно от София  Rolling Eyes
 Мами, какво представлява кърмаческата стачка? Гого от вчера следобед ще си изяде юмручетата, но като го гушна за кърмене почва да се извива и да пищи. Нощес го кърмех, докато още не се беше събудил и си яде.

Мишана - много сте пораснали.

# 588
   Благодаря ви момичета!Аз изцедих към 120мл,ама гледам че бебка е изпила само 90.
 Цвети е била много послушна,засега няма реакция на ваксините.Но Весела им е разказала играта и на майка и на батко си.Направо ще ни побърка тая бандитка.Ревала е като магаре за мен,а не да не съм я оставяла досега.Период ли е какво е незнам,ама дано скоро свърши че незнам.Не че съм от тия дето много излизат,ама сега за 2-3 пъти в годината и да побърква гледачите си ужас.
 Сега всички блаженно спинкат и мисля и аз да се присъединя!Лека нощ и неспящите бебчовци бързо да заспиват!

# 589
Ние се събудихме в 2.00 да хапнем и преди секунди заспа! Раздава усмивки, яде и малко се погушкахме.
Момичета какво ще подарите на свекървите и осраналите домашни?
A това направих с едно сайтче за секунди. http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/m9m9.477024.21827159

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 04:30 от m9m9

# 590
Добро утро!
Честито на всчики месечинковци! Да са здравички и послушни!

Ние купихме за малкия подарък за Коледа - прожектора на Фишър прайс. Снощи така сме му се радвали с моя, хаха, а малкия спеше и хич не го отрази.

Ние на свекърите ще им вземем прибори за хранене, защото от това имат нужда.

# 591
Привет, МАМИ!!!
Чета ви ,но не успявам да пиша!
Благодаря на мамата  Hug,която пусна линка за "смешка на дрешка",поръчах на всички подаръци от там и съм мн доволна ! Heart Eyes Изработиха ми хората всички надписи  по мое желание и само им одобрявах проектите по имейл!Включила съм на всички имената ,за когото са!На бебка има две бодита с надпис"Аз обичам моята кака ГАБИ" и "Имам най-добрата мама на света" Blush  и т.н. Знам ,че на близките ще им харесат!
Благодаря за споделеното мнение за кученцето и прожектора на фишър -прайз!Вече ги имаме и двете ,наистина са разкошни!А каката колко си играе с кученцето!Определено станах фен на тази марка и ще набавя повечето играчки! Peace

Моята бебка е на конултация чак на 4.01 ,но определено е пораснала ,събрах една купчинка  с умалели дрешки!Ползвахме бодита 56 и тези дни я оборудвах със следващия размер!

Вигантола уж го чакаха всеки момент ,какво стана???

За къщичката от тесто не мога да не похваля къщичката на Бобченка . Peace Бях я видяла в снимките й и й поисках рецептата.И моята се получи ,но нейната е върха!
Бобче,пусни снимчица ,ако желаеш!!! Hug

към консултантите:днес за първи път усетих болка в зърното при сукане,бях чела че може би е млечница ,има ли вариант да е друго (изключвам грешно захапване)!
И още нещо как се разбира ,че гърдата е празна(изсукана)?Не пуска нищо ли?Аз храня все още само от едната и след това като стисна има струйка??? newsm78

# 592
Моята принцеса по повод 3тия си месец спа от 20 часа снощи,та до 8:20 тази сутрин.Искам да попитам КОНСУЛТАНТИТЕ:Моята дъщеря от доста време пропуска храненето в 3 часа и става в 6-7 за ядене.проблем ли е това при 3 месечно бебе.Тази нощ пропусна не 2 ,а 3 хранения и малко се притесних да не се отрази на производството на кърма.Но съм спала като заклана и се събудих чак в 7:30 да приготвя сина ми за градина.
Ако госпожицата си прави сама тази пауза, без сукането да е заместено от шише с вода/чай или биберон-залъгалка,  ако е здрава, наддава добре и при памперсите няма нищо притеснително, наслаждавай се на момента, преди да е тръгнал зъбоника  Wink .
 Ако забележиш нещо притеснително в количеството мляко или състоянието на бебето, може да върнеш поне едно-две от нощните хранения.

Благодаря,от самото раждане не давам нито чай,нито вода Simple Smile Съвсем самичка си е изградила този режим,не съм я мъчила изобщо Simple Smile Има доста напишкани памперси,но нааканите драстично намаляха Simple Smile Надявам се да не е притеснително.

Ох и аз трябва да подавам документи за детските,а така не ми се занимава .... Искам да попитам на вас искат ли ви такса за служебната бележка за имунизациите,която издава личната лекарка?Вчера за 2те деца нашата лекарка е казала 4 лв на сестра ми,а тя нали е пушеща тийнейджърка,та не е имала  Mr. Green и и ги е дала без пари,та се чудя тази такса регуларна ли е ?

Пашик и аз много харесвам играчките на Фишър-Прайз,но моята млада дама изобщо не проявява интерес към тях.Имаме чесалки,дрънкалки,едно конче,за което още е много малка де,сега взехме прожектора,ама то докато се стъмни да го пусна и тя вече спи 8ми сън  Mr. GreenВиж синът ми той се радва,точно като вашата кака  Mr. Green За кърмата,щом бебка се наяжда от 1 гърда и след това продължава да излиза струйка при натиск,значи може да си спокойна и да не поредлагаш 2ра Simple Smile Относно болките,нямам отговор,не ми се е случвало  Hug

Момичета възхищавам ви се ,как приготвяте коледни вкусотии и т.н. Аз не мога да си помисля за такова нещо,нямам никакво  настроение.Мога да изпека меденки и курабийки на сина ми,ама само за него ли,така без мъж у дома,много ми секна мерака за всичко....

Ох и аз трябва да сменям вече гардероба,вчера прибрах всичко от скрина,което беше до 3 месеца.... повече от 80% не ни стават от тях Sad Ние сме на консултация на 27-ми,нямам търпение вече,този път няма да има ваксина  Praynig

Краси,моята лекарка каза,че е противопоказно капането на кърма в нослето и че световната здравна организация го отрича,защото причинява някакъв вид пневмонии,така и не разбрах какво точно беше.И каза,че ако секретите не са зелени и силно сгъстени,единствено промиването и почистването с физиологичен разтвор е достатъчно.Ама ходи ги разбери,10000 лекари,толкова мнения.

Мариети,скоростно възстановяване на малкия Венци. Hug

Съни,нашата Дария е вече на 3 месеца и онзи ден ми се наложи да оставя кърма за 1ви път,оставих на майка ми 120 мл и според нея е било напълно достатъчно,защото детето си изчака следващото хранене съвсем спокойно,без мрънкане  Hug

Ох,разписах се аз рано-рано.Лек ден момичета  Hug  bouquet

# 593
Здравейте Simple Smile Не знам какво и стана на малката ама от 1 седмица насам си върна режима отначало да яде и през ноща,а беше махнала едно хранене и сега вместо 20 мин. по колкото си сучеше,сучи по 30,40 мин. На какво може да се дължи това? За играчките ние им се радваме повече отколкото тя Laughing Олеле отивам,че пак се разревахме ooooh!

# 594
  • Stavanger,Norway/ Varna
Кат, ами в период на разтеж е сигурно. Както споделих, Мила също взе да суче  на два часа през нощта, та затова днес гледам акто изстребител  Tired. Много я мразя тая зима, неможе да се събуди човек, навън тъмно, студено, а трябва да ставаш от топлото легло, когато една руса рошава глава не ти дава дори да се разсъниш.

Някой има ли линк да го видя това куче, че немога да го намеря в нета.

Вчера гледах филма Секса и Града 2, хареса ми, много свеж са го направили.

Пашик, чак върха не е, има какво да се желае и то доста,ама и аз за пръв път правих тази година къщичка. Догодина, по- добре  Peace

# 595
 wavey

Снощи малчо заспа в 1:30  ooooh! и се буди два пъти да яде ......  Tired

ДНЕС ОТНОВО ВРЕМЕТО Е СТРАХОТНО, ЩЕ ИМА РАЗХОДКААААА  Laughing

# 596
Ама бива ли такава мъгла??? В 7 сутринта не беше толкова гъста, колкото сега. А искам и аз на разходкааааа Crossing Arms

кучето на фишър, но на английски

# 597
Иринополис, туй то стачката  Mr. Green Ако сте били на шумно място или сте имали шумни гости или някакъв стрес, реакцията може да е стачка. Гледай да кърмиш на тиху и затъмнено място и наблягай на кърменето докато бебето е сънено, както сама си забелязала, така е по-успешно. До няколко дни стачката трябва да отшуми.

Симона е такава по-чувствителна натура и много  ми правеше такива стачки. Радо не се влияе много от шума, за наше щастие, защото Симона сама по себе си е един голям джангър  hahaha

Пашик, метни го тоя сайт, да го разгледам. Пропуснала съм го.

И ние чакаме мъглата да се махне за да излезнем.

Бобче, ето го кучето и на български.

# 598
Добро утро!

Влизам да почерпя за нашата трета месечинка! Party  cook newsm64
Как смогвате и коледни сладки да правите незнам newsm78 #Crazy, Еми не спи  по цял ден не реве, но иска #Crazy само внимание и забавление Crazy

успешен ден и много коледно настроение!!!

# 599
  • София
Здравейте!
Мъглата е ужасна просто ние сега се прибрахме от лекар направо на места не виждах къде да завия ooooh! ooooh!
За тази година приключихме с тези посещения сега сме чак в средата на януари живи и здрави!
На консултация ние сме на 28 ми ще видим как вървят нещата и от кога ще се захранваме вероятно февруари по съвет на специалист неонатолог стигнахме до това заключение то децата реално са на 5 месеца а тогава ще са на 6 и половина и ще е точно на време имат нужда!  Simple SmileОказа се,че при недоносените захранването не се отлага с много при положение ,че са на изкуствено хранене!

Кучето на Фишер както казах вече е невероятноооо Crazy
Вики ну се радва страшно много... гука му и се смее много яко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт