Отговори
# 570
sunny_77, май 120 грама, ама не съм сигурна. Мамите с АМ да кажат.
За Стодала - има си педиатри за тая работа да кажат. Нашата педиатърка е и хомеопат и тя го предписа на Ев за кашлицата още по телефона преди да я прегледа , а тогава Ев беше на 1м. и половина. Давахме го повече от 10 дни.
Момичета, да ви се оплача: и на мен ми дойде цикъла.  #Cussing out

# 571
   От Дружба съм,но и при нас лудницата е пълна.За пръв път виждам толкова народ там,та затова се очудих.
 Леле didanka 200мл  Shocked,че аз трябваше да почна с цеденето от вчера май  Joy.Нали се дърпам на ръка,а и кърмата май си ми се е урегулирала,та трудно ще я докарам тая цифра.Ама виж 120мл ще успея.
  *Noel* защо му се ядосваш на цикъла.Аз предпочитам да си ми дойде,че да не стане като предния път няма цикъл,няма и накрая бременна в 5-тия месец  Joy.Сега като си ми дойде поне ще си следя нещата,чееееее.

# 572
  • Варна
Момичета едно въпросче:
 на листовката на Деавита пише ,че след отварянето трябва да се използва в рамките на един месец,което значи ,че след няколко дни пак трябва да купувам ново ,а предното шишенце е почти пълно.Всички ли така правите? newsm78

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 17:50 от Velina_p

# 573
Момичета едно въпросче:
 на листовката на Деавита пише ,че след отварянето трябва да се използва в рамките на един месец,което значи ,че след няколко дни пак трябва да купувам ново ,а предното шишенце е почти пълно.Всички ли така правите? newsm78

Да  Peace

Разходката ни беше страхотна, наш малчо писна гладен още на първия час, накърмих го в Морската и така. Разходката беше по кратка днес но той като заспа в кошчето, та откара до 17 часа а мама посвърши доста неща  Peace

# 574
Момичета едно въпросче:
да аз ползвам един мес и хвърлям

# 575
  • София
Съни - аз съм изцеждала около 100 мл и му е стигало на Георги, даже винаги има останало. Но мен ме няма за около 2 часа привечер - когато водя Рая на пеене.

Мари ети - дано бързо се оправите от хремата и кашлицата.
 Гоги си е със сополи и кашлица вече 6 - ти ден. Т не ми е вдигал днес, а вчера така и нищо не му дадох за нея. Но и днес е неспокоен и основно се гушкаме. Май е пак му е възпалено ушето, защото като го пипна и се гуши. Слагам капки. Ей, много е гадно да те боли ухо. Аз 2 месеца не чух гласа на Гоги. Не ми е ревал, основно си спеше денем. Дано скоро пак си е кротошанчо, и не го боли нищо.

От ДаНет ще ми доставят помпата чак на 27.12. МАцката каза, че ако съм имала адрес в София да дам, щели още на 23.12. да я доставят. Нищо - ще си чакам, а дано до тогава вече не се налага да я ползвам.

И аз се каня да правя меденки, но татето не иска от тези рисуваните, че стоят малко твърди и сухи. Или поне трябваше миналата седмица да ги направя, та да омекнат. Май ще си правя меденки по тази рецепта, но заради Рая ще ги изрязваме с формички. Макар, че с формички са едни огромни, и им трябва повече време да омекнат. Но пък в оригиналната форма са мнооого вкусни, меки и топящи се в устата.
Ако някоя има изпитана рецепта за "не твърди" меденки, или сладки със формички за изрязване да я даде, моля!

Аз пък хич не съм се сетила, че трайността е само месец на деавита.

# 576
Момичета едно въпросче:

Така ... и аз така правих, но после като тръгнах да купувам нова опаковка и се оказа, че Деавит е изчерпан и го няма по аптеките, поне в повечето и големи .. свеки намери случайно в една малка аптека и е говорила с аптекарката, която й е обяснила, че няма проблем да се ползва до края на опаковката, т.к. бил маслен разтвор и му нямало нищо само трябвало да се държи на хладно!

Ползвайте го спокойно само го дръжте на място където не отоплявате или в хладилник!

# 577

Оф, пък този тъп град вече не го понасям! Педито си тръгва от тук и трябва да вадя международен паспорт на малкия за да го водим на доктор в Свиленград!!!

Еее, той Свиленград си е в българско, бе  Laughing

# 578
  • София
Моята принцеса по повод 3тия си месец спа от 20 часа снощи,та до 8:20 тази сутрин.Искам да попитам КОНСУЛТАНТИТЕ:Моята дъщеря от доста време пропуска храненето в 3 часа и става в 6-7 за ядене.проблем ли е това при 3 месечно бебе.Тази нощ пропусна не 2 ,а 3 хранения и малко се притесних да не се отрази на производството на кърма.Но съм спала като заклана и се събудих чак в 7:30 да приготвя сина ми за градина.
Ако госпожицата си прави сама тази пауза, без сукането да е заместено от шише с вода/чай или биберон-залъгалка,  ако е здрава, наддава добре и при памперсите няма нищо притеснително, наслаждавай се на момента, преди да е тръгнал зъбоника  Wink .
 Ако забележиш нещо притеснително в количеството мляко или състоянието на бебето, може да върнеш поне едно-две от нощните хранения.

# 579
# 580
  • София
Иринка, меденките омекват в метална кутия с парче нарязана ябълка; също и ако ги слепиш с мармалад стават по-мекички.
Тези меденки на Ванчето и аз им бях хвърлила око, но Иво също си държи на формичките и да ги украсяваме и правя по рецептата на Джема. Днес точно ги направих Simple Smile Рецептата е дуракоустойчива, става при всички положения  Mr. Green и са много, много вкусни.

# 581
  • Варна
Цитат
Рецептата е дуракоустойчива, става при всички положения   и са много, много вкусни.

Grinning Grinning Laughing

# 582
Добър вечер! Страхотни сладки сте приготвили, че и украсени... Иска ми се един ден и аз да мога да се похваля с такива. Засега съм много скарана с кулинарството.
За деавита и аз се чудех, дали да го изхвърлям. Имам още няколко дни, но сигурно няма да посмея да го дам след като му мине срока.  Днес видях, че и Биогайата  е свършила и много се изненадах. Защо ли си мислех, че ще ни изкара вечно Simple Smile.
Мари Ети, задължително посетете лекар! Моята бебка, нямаше кой знае какви симптоми- само един ден сополки и леки хрипове, като от запушен нос и изкарахме 10 дена в болница с пневмония! Утре сме на контролен преглед в отделението.
Аз все пак взех  кученцето на Fisher Price, нищо че сме малки. Ще слушаме песничките. Бебка много обича да ме кара да обикалям дневната и да пея, а тя  да е на рамото ми Grinning. Иначе нощем имаме едно събуждане, а и през деня добре си поспива момата.Засега само бегло разглежда играчките. Нямам търпение да започне да се заиграва, но няма да е   скоро..
Спокойна вечер на всички!

# 583
Иринополис, нали си от Божурище? Това не е ли София?  Shocked Ако слизаш към центъра, офиса им е в близост до "малък театър зад канала" и ако си мобилна, можеш сама да си я вземеш.

Съни, аз като отсъствам за едно кърмене изцеждам около 120, но той винаги изпива около 90. Но си е доста индивидуално все пак.

Добре, че изкоментирахте Деавита, че да знам че има срок на годност  Embarassed Аз сега като незнам кога съм го отворила как да процедирам?  Thinking

# 584
  • Sofia
То и аз така хвърлях лекарства на които пише срок на годност 1 месец след отваряне на опаковката. Един ден водя дъщеря си на лекар с течащ нос и той ме пита за капките дали ги имам и аз му казах, че е минал 1 месец откакто съм ги отворила и са в кофата за боклук. Тогава педиатъра ми каза да не хвърлям лекарства по тази причина ами да гледа другия срок на годност защото това било трик на фармацевтичните компании да си купуваме лекарствата по-често. От тогава вече не се връзвам на такива писания в листовките...

Моя си хапва над 200 мл., поне като цедя имам по около 250. Аз обаче си имам друг проблем. Всеки ден на кърменето в 5-6 часа следобед реве обезумял от глад и отказва да захапе да суче. Никакви трикове не помагат и накрая мъжа ми дундурка, а аз помпата и се цедя и с биберона си го изяжда колкото му е на душа. И защо е тази история вече 3-ти ден не ми е ясно. През останалото време си суче без проблеми...

Общи условия

Активация на акаунт