Отговори
# 645
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Лурдес, моето за 2 месеца е качило малко над 1900гр. Роден е 3550, а на консултацията беше 5250.

За топчетата и на мен ми стана интересно, за чашката знам отдавна, ама много се надявам скоро да не ми потрябва.

Мишанке, радвам се, че си се справила с бучката!  Heart Eyes

# 646
  • Stavanger,Norway/ Varna
ТамЪн и аз да се включа със съвет и гледам Мишанка се справила. Супер  Peace

Хейли, страхотен е сладура, кефи ме перчема  Heart Eyes, много е чаровен  Grinning

Аз огладнях нещо и сега сън не ме лови, а не искам да ям толкова късно  Rolling Eyes

Затопчетата или яйцата,то аз от няманена какво да правя, та да въртя там нещо  Crazy Mr. Green

# 647
Димяни  Hug заглавието с пълните памперси е супер  Wink

Мишанка, радвам се, че си се справила  Hug Наистина, добре че е форумът и добрите ни консултанти  Hug

# 648
  • София
Цитат
Затопчетата или яйцата,то аз от няманена какво да правя, та да въртя там нещо   

Joy Joy hahaha

# 649
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Цитат
Затопчетата или яйцата,то аз от няманена какво да правя, та да въртя там нещо  

Joy Joy hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 Щом мъжа ми ме пита на какво се смея така, смятай как си ме развеселила...
Благодаря Ви момичета за отзивчивостта  Hug

# 650
  • Германия
....
За кърменето - присъединявам се към въпроса ти към КОНСУЛТАНТИТЕ. И аз не мога да разбера кога кърмата в гърдата ми "свършва" и кога да го преместя на другата? Макар и омекнала като стисна от нея тече мляко. И още един въпрос: знам ,че е много индивидуално, но долу-горе в какво количество е първата кърма преди да слезе задната?
.....
Калинче, тя кърмата не свършва, гърдите произвеждат постоянно. Само дето не излиза нон-стоп, а на порции, когато бебето суче..или в обичайното за кърмене време. При много майки помага да се следи бебето, като започне да суче по-вяло или вземе да се "отплесва" на ред е другата гърда.
На втората питанка ти сама си си отговорила Wink индивидуално е и има значение как е минало предишното кърмене; т.е. ако от едната гърда не е сукано, се е задържало мляко и то слиза с пълна сила.

.......
към консултантите:днес за първи път усетих болка в зърното при сукане,бях чела че може би е млечница ,има ли вариант да е друго (изключвам грешно захапване)!
И още нещо как се разбира ,че гърдата е празна(изсукана)?Не пуска нищо ли?Аз храня все още само от едната и след това като стисна има струйка??? newsm78

Възможно е да е млечница, ако имаш съмнение, огледай устата на бебето и вътрешните страни на бузките,  НО е нужно да го види и педиатър;
възможно е да се дължи и на хормонална промяна. От днес ли  е тази болка и нещо друго забелязала ли си- промяна на цвета или формата на зърното? Евентуално да промениш позата и да видиш тогава, дали пак ще има болка?

MISHANA13, радвам се, че си се справила сама. В такива случаи топлото почти винаги помага  Peace

didanka пак е дала адекватни идеи за първа помощ   bouquet

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 03:24 от pepelyashka

# 651
  • София
Бобче  Joy Joy Joy как ме разсмя с това въртене там, почти си плюФнах кафето  hahaha Винаги много ти се радвам на постовете, толкова си лъчезарна въпреки ситуацията ти  Hug Кажи поне как вървят нещата с мъжа ти?

Хейли, дребният ти направо ме разби, страшен сладур!  Heart Eyes

# 652
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро сладуранки и малки сладуранчовци!  Hug

pepelyashka, Hug благодаря ти!

Ние тази нощ бяхме на  2 часа хапване, но като че ли вече тотално се зомбирах, защото въпреки честите нощни ставания не ми се спи толкова  Crazy
Днс сме на рожден ден с моя бебок  Party и после ще посрещаме на мъжа ми сестра му, която снощи по принуда кацна във Варна заради мъглата...Та, общо взето тези дни се очертава купон... Flutter

# 653
Бобче  Joy Joy Joy как ме разсмя с това въртене там, почти си плюФнах кафето  hahaha

Много сте забавни!!! Joy Joy Joy

Хейли, за профилактика на рахит мисля, че Пашик беше писала преди за орехови листа, кото се слагат във водата за къпане май. Пашик ако имаш време ще обясниш ли как става- прави ли се предварително някаква отвара, от къде намираш листа- в билковите аптеки ли? Всяка вечер ли къпеш в такава вода или по-рядко?

О, и да не забравя, Хейли, Мириамс, м9м9, димяни, Бобче- страхотни са дечицата, много хубави снимки! Hug

Иринополис, как мина нощта, продължава ли стачката

Аз смятам още от сега да се залавям с приготовленията за Бъдни вечер, на Коледа ще сме на гости и на обед и вечерта и ще сме на готово . Дняс чакам да пристигме с куриер подаръка за едно приятелско детенце- детска косачка за трева на Бош Party, иначе на племенниците вече купихме играчките:present: Gift Gift Gift Gift, голяма навалица по магазините ooooh!

# 654
  • София
Вчера със сина ми правихме една доза меденки за тържеството му в училище днес, много си ги харесахме и ви черпя Simple Smile

# 655
Добро утро, тук нищо се не види, такава гъста мъгла е. Ние с Гогчето си стоим на топло, той си разглежда играчките, а аз надниквам тук. Още не мога да се отпусна, че не е вечният сърдитко Simple Smile
Бобчеее, пълна си с идеи, клак няма да те обича мъжът ти като толкова мислиш за неговите удоволствия.
Бърди, страхотни сладки. Боже как успявате бе хорааааа. Аз имам формичка на човече (американско) , ама до сладки не мога да опра изобщо. Смятам да замеся питата за Бъдни вечер, сърмички трябва да свия, а тук, в Асеновград се правят едни като хапки и минава поне час във виене.. Добре че милото утре си е вкъщи и ще помага.
MISHANA13 , и аз бях така тази нощ. Май пак имаме скок в растежа.Преди известно време бяха ми се получили едни топчета на лявата гърда от задържано мляко.  Вместо топъл душ, си слагах една торбичка с едра сол ( имам си я заради синузита). И помогна Peace
Хейли, Мириамс, м9м9, Димяни, Бобче - снимките ви са чудесни. Ама красиви деца сте направили всички беее Hug

# 656
Добро утро Simple Smile

Значи скайпа не е само при мен скапан, така ли ? Аз си мислех че нещо при мен се е скапало.....уффффф значи......

Така хубаво пече на вън, ще има хайманосване пак Wink

# 657
   Добро утро!
 Ние с мойте две поспаланки добре поспахме,преди малко станахме с Весела,а бебка още спи в спалнята.Аз си направих кафенце и викам да се разпиша,докато не са ме задърпали малките.Снощи и аз правих такива меденки за училищното тържество на Алек,ама мойта украса после нещо не се получи така хубава като при Бърди та няма да ви ги показвам да се излагам  Joy.Ама с подръчни средства така става,Алек поне много си ги хареса.Побърква ме и той,неможе да купи нещо и да го занесе,ами задължително трябва аз да съм го направила  ooooh!.
 Сега звънях на мъжа ми да видя дали ще се класира за бъдни вечер,ами може би чак вечерта ще си дойде  Sad.Викам аз за какво да готвя,какво Рождество ще посрещаме като той ще е скапан.Ама хайде ще си приготвя няколко нещица,докъдето ми стигнат силите.Аз пълня чушки с праз и ориз,боб с ориз също запичам,тиквеник,питка и това ще е.Сърми майка ще ми даде,че тя прави много и за мен и сестра ми.Пък на Коледа ще сме в майка голямата тумба,тя го отнася понеже все и малее приготвеното и прави 100 неща  Crazy.Аз понеже навъртях доста меденки ще занеса и мисля една торта набързо да спретна и това ще е от мен тази година.
  Бобче,много ме заинтригува и мен с тез нещица.Благодаря ти че сподели с нас  Hug!Аз цикъл не съм имала от близо 3 години,но все някога ще дойде и това е супер предложение!
 При нас днес май няма мъгла и ще излезнем малко,стига бебка да се събуди де!

# 658
Момичета, благодаря много за милите думи за бебчето ми Heart Eyes . Всичките ни бебета са прекрасни! Правени с много  любов Heart Eyes .

На нас ни дойде коледния подарък - холна секция Party Party . Много съм щастлива! Сега милото, свекъра и един френд ще я сглобят Grinning . Ще си имаме чудесна Коледа.

Ние изкарахме чудно нощта - спа от 22 до 5, яде и после до 8 Simple Smile . И сега пак спинка. Мерих Т. Нямаше, въпреки че ми се стори маалко топъл. Той и мермометъра ми не е много точен, че е дигитален.

Някоя мама има ли термометър, който мери Т на челото за 2сек? И доволна ли е? Моля, споделете.

Бърди, мнооогоо красиви! Браво на теб.

# 659
Добро утро мамита Simple Smile Тук има гадна мъгла и се надявам да се вдигне,за да успеем да излезем. С тези меденки ме навихте и аз да правя,тъй като многоооооооооо обичам,само дето нямам формички и ще ги направя кръгли,стига малката да ме остави да успея да ги направя. Ние утре ще се събираме в майка ми, а други ден сме при свекървата и така. Започна да ме хваща все повече коледното настроение,макар че няма сняг Cry Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт