Re: Къде в Бургас 25

• 64 365
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • на дъното
Може ли някой да ми каже къде мога да намеря от еднократните формички за мъфини?Днес ходих до Метро,но нямаше.

# 106
  • Бургас
Sveta 29,забавни мъжки пижами има в магазинчето за бельо, което е на ъгъла на ул.Вазраждане и ул.Георги Кирков, преди Света София

Те са една верига с този, който предложих и аз -  "Сперанса" на ул. "Гурко"  Peace

# 107
  • Бургас
Бихте ли ми препоръчали добър кардиолог /не детски/. Има ли някой отзиви или впечатления за Медицински център "Европейска здравна грижа" на ул. Мария Луиза и новата кардиоболница "Понтика" срещу входа на Спешното? Благодаря ви предварително и се извинявам, ако темата не е съвсем за тук, но тема обща за лекари от Бургас, не детски, не гинеколози и не в черния списък не намерих.

# 108
  • Бургас
Свекърът ми ходеше на наблюдение след направените 3 байпаса в Токуда, в този център на "Мария Луиза". Имат някаква връзка (не знам точно каква) с кардиоклиниката в Ямбол, която също е хвалена на много места. В момента след разни препоръки лекуващият му кардиолог е д-р Каспарян, от който сме доволни - спокоен, любезен, обяснява. Работи и с касата. Peace

# 109
  • Бургас
Здравейте,къде има козметика  Lancome?
В аптеката на гърба на Свободния, срещу ДСК.

# 110
  • Бургас
bradata, благодаря!  bouquet

# 111
Може ли някой да ми каже къде мога да намеря от еднократните формички за мъфини?Днес ходих до Метро,но нямаше.
Аз съм купувала от Кауфланд.

# 112
Има ли го още магазин Марикита на ул.Кирил и Методии?

# 113
  • Бургас
Момичета, някой да знае къде в нашия град мога да намеря Коледни кошници (с разни лакомства и вино, и ала-бала)?

# 114

Да, има го! Или поне преди две седмици го имаше.....

# 115
  • Бургас
Моля някой да ми препоръча фирма за външна врата до 1000лв,но да не е китайска.Държа да е фризована и с две брави.В голяма чуденка съм ,обиколих някой фирми ,но искат 1300лв.На Ботева нещо не ми допадат.Други предложения?

# 116
Момичета, някой да знае къде в нашия град мога да намеря Коледни кошници (с разни лакомства и вино, и ала-бала)?

Цветен бутик "Бижу" предлагат такива кошници, магазина се намира в квартал Ветрен, можеш да разгледаш и сайта им, доставката в Бургас е безплатна. Могат да ти направят и кошница със съдържание по твой избор. www.cvetnobiju.com

# 117

Преди няколко дни купих такива формички от Метро (рафтовете, които са до входа в ляво, по - точно където са изложени тавите), също и в Кауфланд има.

# 118
  • Бургас

Цветен бутик "Бижу" предлагат такива кошници, магазина се намира в квартал Ветрен, можеш да разгледаш и сайта им, доставката в Бургас е безплатна. Могат да ти направят и кошница със съдържание по твой избор. www.cvetnobiju.com
МНого ти благодаря, Галатея Hug

# 119
  • Бургас/Пз

Какво имаш предвид под еднократни -  от тези които са като фолио ли?? Или питаш за хартийките, които се слагат вътре в тавата. И от двета вида имаше вчера в Карфур - от фолиото бяха 12бр -1.99лв, а хартените 200бр- 2.99лв, а цветните 3.49лв. Също така имаше и силиконови тавички и отделни силиконови кошнички за мъфини.

Миналата седмица ходих до Маркита, работеше си магазина, на обяд има почивка от 13-14ч беше май, дано да не ви подведа! Та така открих в съседство друг детски магазин, в който се оказа, че има доста интересни неща, бих казала даже много добри за бургаския пазар. Момичето каза , че внася от Англия. За съжаление поддържат номерация до към 7-8годинки и за каката нищо не можах да взема. Малчо обаче се вреди и намаза!

Общи условия

Активация на акаунт