Re: Къде в Бургас 25

• 64 435
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
 mamma Помощ. Исках за Коледа, на моите родители да им подаря билети за театър. Оказа се обаче, че билетният център не работи. Моля някои ако има връзка с жената от касата да ме свърже с нея. Ще ви бъда много благодарна

# 121
  • на дъното
Nefertity ,galatea ,ani_d Благодаря ви много HugДнес ще отида до Карфура.Трябват ми от хартиените .

# 122
Можете ли да ми кажете, от къде мога да взема на добра цена пощенски пликове. Трябват ми 50 бр. с размер по-голям от 105/ 148 см

# 123
  • Бургас

Има ли го още магазин Марикита на ул.Кирил и Методии?
Миналата седмица ходих до Маркита, работеше си магазина, на обяд има почивка от 13-14ч беше май, дано да не ви подведа! Та така открих в съседство друг детски магазин, в който се оказа, че има доста интересни неща, бих казала даже много добри за бургаския пазар. Момичето каза , че внася от Англия. За съжаление поддържат номерация до към 7-8годинки и за каката нищо не можах да взема. Малчо обаче се вреди и намаза!

И аз подрепям това мнение, в магазина наистина има страхотни дрешки.
Peace

# 124
Някой вече посетил ли е новият фитнес зад Атагена? Да даде отзиви, цени, дъра-бъра Simple Smile)) И най-вече има ли женски уреди?

# 125
Някой вече посетил ли е новият фитнес зад Атагена? Да даде отзиви, цени, дъра-бъра Simple Smile)) И най-вече има ли женски уреди?
И мен много ме заинтригува това. Ще се радвам ако някой скоро се включи.
Зелена ябълке, къде точно до Атаген е? Че като нищо утре ще вляза да питам, когато мина от там.

# 126
Точно в дясно от Атаген (като идваш от Новата поща). Намира се в една бяла сграда, ако не се лъжа. Има големи букви Фитнес.

# 127
Търся колички на Хот Уилс с 4 променящи се цвята. Някъде из центъра вижали ли сте? Вчера ходих до Хиполенд. Толкова е обрано всичко.  ooooh!
Търся и Нескуик Банан. В големите вериги не можах да открия. Crossing Arms

# 128
И мен много ме заинтригува това. Ще се радвам ако някой скоро се включи.
Зелена ябълке, къде точно до Атаген е? Че като нищо утре ще вляза да питам, когато мина от там.

В блока на Изотсервиз, ако го знаеш. Той е огромен, вижда се. Фитнеса имам предвид. Само трябва да застанеш зад Атагена и слепец ще ослепи с размерите си Simple Smile))

# 129
Такааа... ходих, влязох, питах Simple Smile Много ми хареса, голямо, просторно, дискретно е отделена частта с уредите с частта с лежанки и там по мъжките тежести, като не става въпрос за две отделни зали, а достатъчно разстояние от едните и другите, просто е много голямо и нямаш чувството, че си един върху друг с другите трениращи. Има няколко велоергометъра и степери и май три бяха пътеките (или две, не запомних Embarassed).
Има съблекални много прилични, баня... а бее на пръв поглед много ми хареса. Още като влязох и исках да разгледам, един мъж (явно от персонала) дойде с мен, показа ми, беше много любезен.
Снимах цените с телефона, преписвам ги...
1.Месечна карта - 45 лв.
2.Ученици, студенти, държавни служители - 40 лв.
3.12 тренировки в рамките на един месец - 38 лв.
4.Тримесечие - 100 лв.
5.Единична тренировка - 5лв.

Работно време 7:30 - 22:30
Събота и неделя 8:30 - 21:00

Ами това е. Аз определено мисля да се възползвам, че засега този ми е най-наблизо.

Допълвам се, че забравих. "Атлас" се казва.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 20:05 от Im So Excited

# 130
Такааа... ходих, влязох, питах Simple Smile Много ми хареса, голямо, просторно, дискретно е отделена частта с уредите с частта с лежанки и там по мъжките тежести, като не става въпрос за две отделни зали, а достатъчно разстояние от едните и другите, просто е много голямо и нямаш чувството, че си един върху друг с другите трениращи. Има няколко велоергометъра и степери и май три бяха пътеките (или две, не запомних Embarassed).
Има съблекални много прилични, баня... а бее на пръв поглед много ми хареса. Още като влязох и исках да разгледам, един мъж (явно от персонала) дойде с мен, показа ми, беше много любезен.
Снимах цените с телефона, преписвам ги...
1.Месечна карта - 45 лв.
2.Ученици, студенти, държавни служители - 40 лв.
3.12 тренировки в рамките на един месец - 38 лв.
4.Тримесечие - 100 лв.
5.Единична тренировка - 5лв.

Работно време 7:30 - 22:30
Събота и неделя 8:30 - 21:00

Ами това е. Аз определено мисля да се възползвам, че засега този ми е най-наблизо.

Допълвам се, че забравих. "Атлас" се казва.

Im So Excited - Благодаря ти! Определено съм So Excited след твоето подробно описание, хе-хе! А възможно ли е да ме просветите, че аз като единият профан - какви са тези месечни и тримесечни карти - демек, няма значение броя на тренировките ли? Мога да ходя всеки ден? По 2 пъти на ден? (хе-хе!) (Аз малко глупав в това отношение, почес, почес...)

# 131
Мисля и аз да се възползвам. И без това ми е на десетина минути с колата от нас. Като начало вероятно ще пробвам с единичните тренировки, че като се знам колко съм непостоянна. Миналата година така си взех месечна карта за фитнес, отделно за едно СПА си бях взела и познайте колко пъти отидох - 0.

# 132
трябва ми зъболекар в изгрев ,който и да работи по зк

# 133
При мен с единичните няма да стане, тогава съм по-несериозна. Взема ли си обаче карта, ходя до последно, няма да ми изгарят паричките я, колкото са ми кът.
Зелена Ябълке, радвам се, че бях полезна. Ти също ми беше полезна, когато се преместих тук и питах за рибен магазин, помниш лиHeart Eyes? От тогава много често пазарувам там. Сега обаче съм с нова дрешка (разбирай ник Simple Smile).
Та на въпроса ти: Да, точно това означава. Можеш да ходиш всеки ден, но не знам дали и по два пъти, просто досега не съм чувала за чак толкоз луди маниаци, ама знае ли човек, може и да има Mr. Green
Не знам обаче дали няма да става ако двама човека си вземат такава месечна карта, за да им излезе по-евтино, и да си разделят посещенията. Чак толкова не посмях да питам. Да почна да ходя, да поопозная малко обстановката, че тогава така леееко и заобикооолно мога да подпитам, нооо има време до тогава Grinning
Tinkerbella, аууу какво разхищение Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 23:14 от Im So Excited

# 134
трябва ми зъболекар в изгрев ,който и да работи по зк

Mилена Ябълкова в кооперацията до Мак Драйв.

Общи условия

Активация на акаунт