Re: Къде в Бургас 25

• 64 541
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя шампоан оцветител в Бургас.  newsm78 .в Ивис- няма Sad
От същото магазинче, за което обяснавях по-назад на Tinkerbella. Peace

# 331
момичета да знаете къде продават матираща основа, че ми трябва спешно, само че да не е на OPI ами съвсем обикновена,защото ми трябва само за веднъж  newsm78 чувала съм , че на Perfect има такава,но до никъде не съм видяла

# 332
За матиращ топ лак ли имаш предвид. Имаше в козметичният магазин в Мола по минала седмица, миналата беше свършил.

# 333
Не, не говоря за матиращ топ ,такъв имам ,но съм чувала ,че има и матираща основа,даже съм виждала на OPI ,само че ми трябва за един път и не ми се дават 20 лв  Laughing

# 334
А знаете ли на кои марки се продават шампоан оцветителите

# 335
Какъв е ефекта от матиращата основа? Ако е само да матира може да използваш и обикновеният матиращ.
Аз като питах в един магазин жената ми каза, че точно на Перфект имат такива матиращи основи и ги ползват за мъжки маникюр, но аз търсех мата на Есенс тогава и не си купих.
Парфюмерията се намираше в уличката под Билетният център, в посока към Христо Ботев. Малка е, преди нея има магазин за бижута доколкото си спомням, а след това имаше и закусвалня на края на улицата. Дано съм обяснила добре, че не ме бива много Laughing

# 336
да, на мен точно за мъжки маникюр ми трябва  Laughing утре ще обиколя, ма ще го намеря де като имам зор  Joy

# 337
  • Бургас/Пз
Парфюмерията се намираше в уличката под Билетният център, в посока към Христо Ботев. Малка е, преди нея има магазин за бижута доколкото си спомням, а след това имаше и закусвалня на края на улицата. Дано съм обяснила добре, че не ме бива много Laughing

Точно там има, днес минах и магазинчето е много добре заредено и момичето много любезно, има и лакове на Катрин Арли по 1.60лв, не са всички цветове , но имам избор. Peace Също така и разредителя на Перфект го има там! Парфюмерията е от лявата страна на самата уличка. Peace

# 338
Здравейте!
Дъщеричката ми скоро ще навърши годинка. Но не знам къде в Бургас мога да отпразнувам рождения ден. Като НЕ искам да е в парти клуб! Искам да е в ресторант, но не голям, за да сме сами вътре. Знае ли някой кои ресторанти се наемат за такива случаи?

Още един вариант от мен - подходяща малка зала, за да сте сами, има в бистрото Понт Евксин - на площад "Св.св.Кирил и Методий", до самия паркинг. Последните две фамилни мероприятия отпразнувахме там и останахме много доволни. Храната беше вкусна, цените - нормални и най-вече залата си беше ангажирана само за нас /бяхме около 10-14 човека/. Преди, като бях ходила там, нямам спомени да ме е впечатлила особено кухнята, но сега нещата бяха много на ниво - готвача ли е нов, какво ли, но има голяма промяна в положителна посока.

# 339
  • Бургас
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя шампоан оцветител в Бургас.  newsm78 .в Ивис- няма Sad

Тъмно кафяв си купих от едно магазинче-складче на ул. Оборище", мисля че се казва "Ванина", намира се между пресечките "Кирил и Методий" и "Хан Аспарух".
Каква марка беше не помня, но на моята коса имаше страхотен ефект  Peace и не беше скъп.

# 340
  • Бургас
Проблемът е, че когато продължава да се пише в тази тема за заведения, просто ще закрият другата.

Моля ви не се карайте заради мен! БЛАГОДАРЯ на всички за отговорите!   bouquet Ако имам още въпроси, ще ги задам в специализираната тема. Не знаех, че има такава!

# 341
Някой виждал ли е някъде такова нещо: http://media.snimka.bg/7952/022159653.jpg?r=0 ?
Проверих в два, три магазина по центъра, тип 1 левче, но нямаше. Бих отишла навсякъде, където кажете, че има.
Хубава вечер Hug

# 342
Някой виждал ли е някъде такова нещо: http://media.snimka.bg/7952/022159653.jpg?r=0 ?
Проверих в два, три магазина по центъра, тип 1 левче, но нямаше. Бих отишла навсякъде, където кажете, че има.
Хубава вечер Hug

Avon, Oriflame.

Но гъба луфа ще ти свърши по-добра работа.

# 343
къде има най-голям избор на платове, но не само пердета и дамаски, ами и хасета например newsm78

# 344
  • Бургас
къде има най-голям избор на платове, но не само пердета и дамаски, ами и хасета например newsm78

Лично мнение - магазин "Чар" на ул. "Христо Ботев" в големия бял блок  Peace

Общи условия

Активация на акаунт