Re: Къде в Бургас 25

• 64 521
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Sisi f -а къде се намира Сикото в Бургас ,че се интерисувам от параваните?
Предполагам, че става въпрос за фирма СИКО.
http://www.siko.bg/
Това е сайта им. Можеш да разгледаш продуктите, които предлагат. Има и адрес и телефони на магазина им в Бургас.

# 316
  • Бургас
Здравейте!
Дъщеричката ми скоро ще навърши годинка. Но не знам къде в Бургас мога да отпразнувам рождения ден. Като НЕ искам да е в парти клуб! Искам да е в ресторант, но не голям, за да сме сами вътре. Знае ли някой кои ресторанти се наемат за такива случаи?

# 317
  • Бургас
Sisi f -а къде се намира Сикото в Бургас ,че се интерисувам от параваните?
Предполагам, че става въпрос за фирма СИКО.
http://www.siko.bg/
Това е сайта им. Можеш да разгледаш продуктите, които предлагат. Има и адрес и телефони на магазина им в Бургас.

Точно за тази фирма става въпрос  Peace Имаха налични само един параван, но по каталог можеш да си избереш вид и размер.

# 318
Здравейте,
 някой да знае фирма или човек за ремонт на фитнес уреди? Благодаря!

# 319
Здравейте!
Дъщеричката ми скоро ще навърши годинка. Но не знам къде в Бургас мога да отпразнувам рождения ден. Като НЕ искам да е в парти клуб! Искам да е в ресторант, но не голям, за да сме сами вътре. Знае ли някой кои ресторанти се наемат за такива случаи?

Може да наемеш един от двата етажа на ИНканто, вторият е за пушачи и е с капацитет 30 човека.
Първият е непушачи и е горе-долу същия капацитет.
В ресторант "Дел мар" има отделна зала, но не знам за колко души е.
Може да се пренесеш в темата "Заведения в Бургас" в подфорум "На пазар" и там да си зададеш въпроса.

# 320
  • Бургас
Здравейте!
Здравей, вариант е също пицария Маската. Имат отделна зала за рожденни дни и празненства. Не е голяма залата, обаче, не знам за колко души става въпрос.

# 321
Оставам с впечатлението, че или не четете, или ви е по-лесно,защото ви мързи:

TEMA: ЗАВЕДЕНИЯ В БУРГАС

# 322
Добре какъв е проблема, че Алина е отговорила в темата ли? Или и тя трябваше да си пренесе отговора в Заведения в Бургас, за да може после Виолета да го потърси там?

# 323
Проблемът е, че когато продължава да се пише в тази тема за заведения, просто ще закрият другата.

# 324
  • на морския бряг
Mомичета,помогнете:Къде в Бургас се предлагат дрехи на Cop.Copine?Разнообразие?

# 325
  • Бургас
Cop Copine -ул. Лермонтов 15, срещу арменската църква.

# 326
  • Бургас
Съжалявам,ако въпроса ми ви се стори не на място,АМА съм решила да правя торта,и за крема ми трябва обикн.крема сирене,еми днес обикалях из центъра и нямаше(където ходих,разбира се).На някой ако скоро му е трябвало и е купил,би ли ми казал откъде?(за из широкия център става въпрос)

В нашият хранителен магазин има. Казва се "Браво" и се намира на ул. Републиканска близо до кръстопътя с "Гурко", срещу детска градина "Звездица".....има още един магазин от тази верига на ул. "Патриарх Евтимий", но номера не знам за съжаление....близо до ул. "Левски".

# 327

В нашият хранителен магазин има. Казва се "Браво" и се намира на ул. Републиканска близо до кръстопътя с "Гурко", срещу детска градина "Звездица".....има още един магазин от тази верига на ул. "Патриарх Евтимий", но номера не знам за съжаление....близо до ул. "Левски".
много ти благодаря.

# 328
кутии с плат,с капаци има в едно от магазинчетата с ктайски стоки /по ул.Фердинандова,срещу Операта,те са 3-4 магазинчета ,едно след друго/.Цените бяха според големината ,от 8лв нагоре.

# 329
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя шампоан оцветител в Бургас.  newsm78 .в Ивис- няма Sad

Общи условия

Активация на акаунт