Re: Къде в Бургас 25

• 64 348
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
аз  пак да питам Rolling Eyes
някой знае ли и ваиждал ли е каде продават куфар-карета но детски или по-точно бебешки
и евентуално цени

Мисля,че видях в Трията - детския магазин на последния етаж,срещу магазин FOX. За цени не знам.

# 76
  • София
A този ресторант в Приморец само един ли е ? Майка ми бяха в Приморец на р-т за рд и бяха много разочаровани - от храна, обслужване всичко. А цените като за 5 звезди Simple Smile))
Срещу Приморец бившата Бургаска среща(Под липите) много ни хареса лятото. Но той не е италиански...поне не беше
а сръбската скара я бях забравила - две ли са още ?
Много полезни препоръки - аХ'Не мерси !!!

Мога да ти препоръчам няколко, ресторант "Луксор", ресторант "Београд", ресторант "Салини"  в х-л 'Приморец' , на "Инканто" са им добри салатите, предястията, пастата и някои основни. Общо взето ние на тези ходим. Не сме впечатлени от "Дел мар" , "Златна котва", някакъв италиански с/у х-л "Приморец" , да знаеш, ако някой друг ти спомене за тях.

# 77
  • Бургас
Два са ресторантите в "Приморец" Peace

# 78
Два са ресторантите в х-л Приморец, говоря за този , който е на партера, има и тераса лятото. Цените не са ниски, но обслужването и храната на нас ни хареса.
Не са два сръбските, остана само този зад х-л България, другият е с ново име, ново меню, но не съм ходила и нямам лични впечатления.
На нас не ни хареса старият "Под липите" , менюто много богато, но реално нищо не ни беше вкусно, сервиза им беше  Rolling Eyes Може да сме оцелили кофти момент, понеже беше пълно. Не сме повтаряли.
Радвам се, че ти помагам, но в крайна сметка хората са с различни вкусове, ето виж тук се разминахме за две заведения.

Между другото варналии си имат отделна тема за заведенията, но не знам има ли смисъл да правя такава и за Бургас.  Thinking

# 79
  • София
Ами защо не ..Ще бъде полезно според мен.

Незнаех ,че са два р-тите в Приморец .Лятото често пиехме кафе там и много ми хареса и като обслужване , обставновка .  Препоръчах на майка ми да пробват р-та и се почуствах много тъпо като не им хареса.

А този р-т , срещу Приморец , който похвалих не е Под Липите - в тази версия не съм го посещавала .

# 80
Ами нека опитаме тогава :

Заведения в Бургас

# 81
Наистина ли са затворили Сакура? Ех, така да го харесвах, но последно време от ангажименти не съм намерила време даже да сляза до центъра да се разходя. Сушито им наистина беше много добро и винаги са подхождали с разбиране, ако е имало проблем.
Това за 3D-то, знае ли някой кога ще завършат ремонта?

# 82
ами май никой не знае , но когато приключат ще ни уведомят де  Laughing

# 83
  • Бургас
Мога да ти препоръчам.................... ресторант "Салини" 

Този не го знам, къде се намира?

# 84
  • Бургас

Предложете ботуши детски за момче (апрески)но които да не пропускат,новите ни ботуши от магазина до темата са мокриии отвътре.

Накой ми каза че има нов ТСМ на Богориди,но з лично не съм отишла да го видя,и не знам дали е вярно.
[/quote]

На малкия взех много добри апрески от Дайхман, вече 2 дни гази с тях в снега и са му сухи крачетата. А пак и цената им е супер -20 лв. Laughing

# 85
Мога да ти препоръчам.................... ресторант "Салини" 

Този не го знам, къде се намира?

В х-л "Приморец" .  Simple Smile

# 86
Момичета, знаете ли къде се продават в Бургас, печати за нокти на Конад?

# 87
  • Бургас
В магазина на маникюристките, който се намира в една от страничните улички зад хотел "България" (мисля, че водеше към църквичката), в сградата на Транстрой на първия етаж, вляво - има си надпис на вратата. Като адрес се води ул."Успенска"№8 Peace

# 88
# 89
bradata   bouquet   bouquet   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт