Re: Къде в Бургас 25

• 64 331
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Саписвам се да ви следя   bouquet
И за да не е съвсем спам - имам едно палто, което е с ръкави тип буфан, искам да ги направя прави. Този шивач, който препоръчахте на Оборище дали се занимава и с дрехи от друга материя?
Благодаря   bouquet

# 16
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но... запис  Whistling

# 17
Момичета, помагайте да намеря "Художничката Дейзи". Видяхме я по рекламите по детските канали, а съм от затънтено място и търся начин да я купя! То поне да знам от къде, ще е добре и ще намеря начин. Няма време до Коледа, помогнете ако знаете, моля.

# 18
  • Бургас
Търся си някакви такива ботушки:

Ясно ми е, че същите няма да намеря, но някой виждал ли е нещо подобно?

# 19
Coolmummy , такова нещо не съм виждала още аз дори и на реклама. Това ли е  http://www.robot.bg/%D0%A5%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D … %D0%B7%D0%B8.html

# 20
  • Бургас
Момичета, помагайте да намеря "Художничката Дейзи". Видяхме я по рекламите по детските канали, а съм от затънтено място и търся начин да я купя! То поне да знам от къде, ще е добре и ще намеря начин. Няма време до Коледа, помогнете ако знаете, моля.

Сега в Хиполенд е на промоция 30лв  Peace

# 21
Къде мога да намеря детски зимни гащеризони. По точно шушлекова долница и яке?

# 22
В магазините на DIAMOND няма ли ... аз оттам съм купувала преди екипировка за много сняг

# 23
В "Славейков" под Била-та има детски магазин Сладурани, продават български дрешки. В момента там има шушлекови гащеризони и якета.

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:16 от Nefertity

# 24
# 25
  • Бургас
В "Славейков" под Била-та има детски магазин Сладурани, продават български дрешки. В момента там има шушлекови гащеризони и якета.
Подкрепям, много са хубави, аз оттам взех гащеризон с яке за моята щерка. Имаше отделно само шушлякови панталони, но ми се видяха тънки.
В "Кауфланд", в странния магазин за дрехи Rolling Eyes също имаше детски комплекти, но ми се сториха доста скъпи.

# 26
  • Където е сърцето
Някой знае ли къде се продават дрехи на Юнона?Гледах в офицялния им сайт ,но няма даден магазин във Бургас.

# 27
  • Бургас
Някой знае ли къде се продават дрехи на Юнона?Гледах в офицялния им сайт ,но няма даден магазин във Бургас.

Младост, в "Престиж"-а

# 28
  • Бургас
Някой има ли инфо относно "Джъмбо" в Бургас - като че ли се спомена нещо за такъв магазин тук newsm78

# 29
Мимита подобни ботушки съм виждала около Красносар,но не мога точно да си спомня кой магазин   newsm78  .Ако се сетя ще пиша.
Да знаете от къде  мога да взема масажор за тяло от рода на тези ,който стават и за автомобилна седалка,но могат и в къщи да се ползват или просто да ми препоръчате някакъв(на електричество,не на батерии)?

Общи условия

Активация на акаунт