Re: Къде в Бургас 25

• 65 127
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас/Пз
къде продават лакове OPI в Бургас, по-специално търся тази серия http://www.alllacqueredup.com/2009/12/opi-alice-wonderland-colle … tches-review.html

Ул.Успенска, от страни на х-л България, в сградана на Транстрой, на 1ет. в ляво по коридора.

Това магазин ли е или склад?

# 181
  • Бургас
къде продават лакове OPI в Бургас, по-специално търся тази серия http://www.alllacqueredup.com/2009/12/opi-alice-wonderland-colle … tches-review.html

Ул.Успенска, от страни на х-л България, в сградана на Транстрой, на 1ет. в ляво по коридора.

Това магазин ли е или склад?

Това е офисът на Star Nails. Мисля, че те са основният вносител на OPI за България.
http://www.starnails.bg/bg/home/show/5/Контакти

Искам да благодаря на Бургаско Renni   bouquet за това, че ме насочи за апрески към магазина в Трия-та. Купих си от там, това са, може би единствените апрески, които ми харесаха и са на сносна цена.

# 182
  • Бургас/Пз
Това е офисът на Star Nails. Мисля, че те са основният вносител на OPI за България.
http://www.starnails.bg/bg/home/show/5/Контакти

Искам да благодаря на Бургаско Renni   bouquet за това, че ме насочи за апрески към магазина в Трия-та. Купих си от там, това са, може би единствените апрески, които ми харесаха и са на сносна цена.

Много ти благодаря, дано да продават и на дребно. Да ви кажа, че нито в мола , нито в Стил има тази серия на Опи, за която питах! Дано в склада да е останало нещо!

От кой магазин в Трията ги взе апреските?

# 183
  • Бургас
...
От кой магазин в Трията ги взе апреските?

От този, на втория етаж, до Триумф.
Имаха 3 модела апрески, намалени от 69 на 55лв.

Весело посрещане на новата 2011, момичета!

# 184
  • Бургас/Пз
За много години момичета! Пожелавам ви една мирна година, изпълнена с много сбъднати мечти!

Получих два еднакви лака на ОПИ, единият е от Дъглас, дали ще ми го сменят за друг цвят, ако отида утре. Купен е вчера, даже още му стои стикерчето от тяхната маркировка. Нямам касова бележка обаче!!!

# 185
  • Пловдив
За много години момичета! Пожелавам ви една мирна година, изпълнена с много сбъднати мечти!

Получих два еднакви лака на ОПИ, единият е от Дъглас, дали ще ми го сменят за друг цвят, ако отида утре. Купен е вчера, даже още му стои стикерчето от тяхната маркировка. Нямам касова бележка обаче!!!

Без касова бележка не ми се вярва да ти го сменят..

# 186
За много години на всички !
Да сме здрави,щастливи и с много сбъднати мечти ! Heart Eyes

Знаете ли - Работят ли Хеликон или Пингвините ?

# 187
Хеликон със сигурност не работи, но не вярвам и Пингвините днес да работят  Peace

# 188
  • Бургас/Пз

Без касова бележка не ми се вярва да ти го сменят..
[/quote]

Срам, не срам,  Embarassed говорих с приятелката ми и й казах, че го имам същия, тя беше запазила касовата бележка и ми я даде, та утре като отворят мола, ще отида да го сменя. Надявам се, че с касовата бележка вече няма да ми откажат!

# 189
Момичета, от къде мога да купя хубава мелничка за черен пипер? Не е задължително да е красива, голяма или скъпа (не че ще я върнем, ако е красива и голяма, хи-хи!). Проблема е, че която и да купим се чупи! Та търсим здрава мелничка за черен пипер.

Аз си имам дървена солница и мелничка за черен пипер, купих ги от Метро преди доооооста време, доволна съм - мелничката може да се регулира, колко едро да бъде смлян пипер.  Предполагам, че все още ги предлагат.

А, супер, това с регулирането много ме спечели Simple Smile)) Утре хуквам натам!

# 190
Момичета, хвърлих едно око на коментарите по диагонал и ще ви кажа, че в ЕУ имате право да заменяте стока в магазин и без касов бон. Вярно, когато е лак за нокти трудно се доказва, че е купен точно от там, но ако е примерно блуза от фирмен магазин нямат право да ви отказват. Мисля, че ще е полезно това инфо за вас по празниците  Whistling

# 191
И в този ред на мисли:

Честита нова година и нека 2011 ви донесе прости и ефикасни решения на всички сложни проблеми!

И без лоши чувства, както казваше една моя класна - мислете! В конкретният случай - преди да пишете  Rolling Eyes

# 192
моми4ета,моля ви препоръ4айте ми детски фризьор-където да има детско стол4е и много търпелива служителка-направо съм се видяла в чудо къде да заведа малкия(на 1,5 год)-не дава дори да го среша,а за друго не ми се мисли,но всеки ден му казват"моми4енце" и ве4е Crazy

# 193
  • Бургас
Дали някъде из центъра поправят чадъри, че ми се счупи една спица, а ми е много готин чадъра и не ми се хвърля? Rolling Eyes

# 194
  • Бургас
моми4ета,моля ви препоръ4айте ми детски фризьор-където да има детско стол4е и много търпелива служителка-направо съм се видяла в чудо къде да заведа малкия(на 1,5 год)-не дава дори да го среша,а за друго не ми се мисли,но всеки ден му казват"моми4енце" и ве4е Crazy
Извън темата е, ама не мога да се сдържа  Mr. Green. Изчакай  го да заспи и го оправи. Аз така действах моята от бебче, защото беше с гъста косица, която бързо растеше. Още първия дълбок сън, на едно чаршафче, на една страна я слагах и започвах да проявявам майсторство  Mr. Green. После обръщах на другата страна и готово. Не можеш да очакваш от такова малко дете друго.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт