Re: Къде в Бургас 25

• 64 582
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Момичета за много години!
Някой има ли представа къде мога да намеря Гумено животинче за скачане и езда? За такова иде реч - http://landofroses.net/Гумено-конче-за-яздене-и-игра-60см/56/item/16341/42/

# 196
Някой има ли представа къде мога да намеря Гумено животинче за скачане и езда? За такова иде реч - http://landofroses.net/Гумено-конче-за-яздене-и-игра-60см/56/item/16341/42/

Да в" Вега тойс "ги има където е склада за памперси и пюрета  до Новата поща срещу БСУ.

# 197
  • Бургас
Да, там са доста скъпи, обаче. Имаше ги в Славейков, при арменците, както и в Изгрев, до Велека, пак при арменеца. И в ПРОДАВАЛНИКА ги гледах.

# 198
  • София
Момичета,
знаете ли дали има и къде Сладкарска борса?!
Искам да купя боички (различни от тези в Карфур)  и ако се продават готови трансфери за торти, въобще...по-специфични неща за правене на торта?!
Благодаря предварително! Simple Smile

# 199
Знаете ли,къде се е преместил магазина за злато"Златно слънце"?И моля препоръчайте ми къде да си стесня пръстените ?

# 200
Знаете ли,къде се е преместил магазина за злато"Златно слънце"?И моля препоръчайте ми къде да си стесня пръстените ?
"Златно слънце" е затворен вече поне 2 години. За поправки аз съм доволна от златаря, който е в Битовия /дано и той още да е там/.

# 201
  • Бургас

Последно ги гледах в Метро. Не помня обаче колко струваха. Като влезеш още в началото май на втория ред в дясно бяха. Peace

Златар ползвам в уличката отстрани на Пиргос-а, до Хебросбанк, почти на кръстовището с Ботева. Доволна съм. Последно халките за сватбата си поръчвахме при тях.

Пак да питам, поправка на чадър? newsm78

# 202
Момичета,
Искам да купя боички (различни от тези в Карфур)  и ако се продават готови трансфери за торти, въобще...по-специфични неща за правене на торта?!

И мен ме интересува това.  Peace

# 203
  • Бургас/Пз
Момичета,

До фото Цък срещу Краставицата има едно малко магазинче. Там има течни в малки шишенца, но само основните цветове. Трансфери май правят в склада на Делфина , обаче не знам как да го обясня , защото живея от няколко години в Бургас, май им казват складовете на Пиргос, ако не се лъжа. Също така има склад на фирма Алимко, който се намира в Кумлука, след Алианса, в складовата база. Там цените обаче са доста соленички, а разфасовките големи. Аз си поръчвам бои и инструменти основно от Англия. Ако искаш пиши ми на ЛС, какво точно те интересува!

# 204
търпеливи детски фризьори има в един малък салон до банка Пиреос,улицата мисля,че е Възраждане.Фризьорите са двама-едно младо момче и една дама от старата генерация фризьори Simple Smile

# 205
  • Бургас
Пак да питам, поправка на чадър? newsm78

И аз искам да знам  Peace Че малкият съсипа едни  ooooh!,  които си ги донесох от Германия и не мога да ги прежаля  Mr. Green

# 206
 на Калоян има един магазин за всичко,пак е на арменци,имаше по 13 или 15 лв.

# 207
Момичета,

До фото Цък срещу Краставицата има едно малко магазинче. Там има течни в малки шишенца, но само основните цветове. Трансфери май правят в склада на Делфина , обаче не знам как да го обясня , защото живея от няколко години в Бургас, май им казват складовете на Пиргос, ако не се лъжа. Също така има склад на фирма Алимко, който се намира в Кумлука, след Алианса, в складовата база. Там цените обаче са доста соленички, а разфасовките големи. Аз си поръчвам бои и инструменти основно от Англия. Ако искаш пиши ми на ЛС, какво точно те интересува!

Направо ме хвърли в размисъл! Кое е това магазинче до фотото, че ще се побъркам от любопитство ooooh!

# 208
  • Бургас
GreenApple, не съм ani_d, но предполагам, че магазинчето за което говори е това за подправки, което се пада отстрани на "Краставицата", като вървиш по ул. "Константин Величков" в посока Морската градина.  Peace

# 209
  • Бургас/Пз
GreenApple, не съм ani_d, но предполагам, че магазинчето за което говори е това за подправки, което се пада отстрани на "Краставицата", като вървиш по ул. "Константин Величков" в посока Морската градина.  Peace

Да и подправки продават в него. Лошото е , че не съм от Бургас и ми е много трудно с обясненията, че и повечето улици изобщо не ги знам!

Общи условия

Активация на акаунт