Re: Къде в Бургас 25

• 64 569
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
А, и аз не съм от Бургас, но това магазинче е до нас и затова я знам улицата  Mr. Green

# 211
  • Бургас
Пак да питам, поправка на чадър? newsm78

И аз искам да знам  Peace Че малкият съсипа едни  ooooh!,  които си ги донесох от Германия и не мога да ги прежаля  Mr. Green

Вижте сега.....не съм носила да ми поправят чадър, но съм виждала една табела "поправка на чадъри" на ул. "Цар Асен" в самото начало . Ще се опитам да обясня - светофара, който е на Фердинандова и Ботева, там има голяма офис сграда, има заведение пред нея "Под липите" мисля, че се казваше.....е нА там, на гърба НА ЗАВЕДЕНИЕТО започва ул. "Цар Асен" .....има разни барачки - домашни потреби, изработване на щори и други такива.

Опитах да направя една карта:

# 212
  • София
Благодаря, момичета!
И аз живея срещу това магазинче, ще проверя там, не знаех, че продават боички! Simple Smile

И последно - и аз не съм от Бургас- този склад на Делфин - какво продават там, ще го намеря къде е?! Търся  готови трансфери за торти и/ или  сладкарска хартия с картинки за торта...идеята е да направя  торта с готина картинка за РД на  дъщеря ми! Simple Smile

Благодаря за отговорите! Simple Smile

# 213
  • Бургас

И аз искам да знам  Peace Че малкият съсипа едни  ooooh!,  които си ги донесох от Германия и не мога да ги прежаля  Mr. Green

Вижте сега.....не съм носила да ми поправят чадър, но съм виждала една табела "поправка на чадъри" на ул. "Цар Асен" в самото начало . Ще се опитам да обясня - светофара, който е на Фердинандова и Ботева, там има голяма офис сграда, има заведение пред нея "Под липите" мисля, че се казваше.....е нА там, на гърба НА ЗАВЕДЕНИЕТО започва ул. "Цар Асен" .....има разни барачки - домашни потреби, изработване на щори и други такива.

Много, много ти благодаря   bouquet

# 214
  • Бургас
И последно - и аз не съм от Бургас- този склад на Делфин - какво продават там, ще го намеря къде е?! Търся  готови трансфери за торти и/ или  сладкарска хартия с картинки за торта...идеята е да направя  торта с готина картинка за РД на  дъщеря ми! Simple Smile
irina_a, ако става въпрос за склада, който се намира в ниската сграда до "Елкабел", то в него преди две години нямаше готови трансфери за торти, а моделиращата маса тогава се доставяше след направена заявка.  ooooh! . Имаха бои в огрооомни разфасовки, правоъгълните тънки блатове за торти в какаов и ванилов вариант и големи калъпи шоколадов кувертюр (млечен, натурален и бял).
Пак казвам, че инфото ми е отпреди две години ...Отдавна не съм ходила там, музата ми за торти се затри някъде  Whistling

# 215
  • София
Благодаря за инфото, Irra!
Ще поразгледам, ако не - винаги има сладкарница под ръка! Simple Smile

# 216
  • Бургас/Пз
Ирина - Складът на фирма Делфин се намира в Складова база Немцов, която е до Пиргос плод. Там за трансфер не съм сигурна дали има , но има фотодекорации за торти /мисля, че ти това имаш предвид/, бои, покрития /фондан/ и разни други такива неща. Имай предвид, че като сложиш такава картинка върху тортата, трябва отгоре да я минеш с Кристалина или специално желе, което също се продава в големи разфасовки.

В Пиргос плод има склад на фирма Новажел, където също продават сладкарски принадлежности.

Както вече обясних в по-горният ми пост - най-добре зареден е склада на Алимко, който се намира в Комлука, малко след Алианц , но от другата страна. Боите обаче са в разфасовки 500гр и 1л. Така, че едва ли ще ви свършат работа.

Складът по Елкабел беше на Илчовски и вече не съм сигурна дали работи!

Същите неща , които е описала Ирра ги има в склада в Комлука.

# 217
  • Бургас

Много, много ти благодаря   bouquet

Много благодаря! Утре ще го проверя и ще пиша, че ми е до работата. Дано не са го махнали, че вече бутнаха "Под липите" и едно магазинче за дрехи.
Иначе и моя чадър е донесен от Германия.  LaughingСтрашно издръжлив на нашите ветрове Peace

# 218
Здравейте,
Случайно някоя от вас да знае къде в Бургас продават чаршафи на фирма Артек 92.
Ще съм много благодарна:)))

# 219
Ох, успокоих се, не съм сбъркана, магазина изобщо не е до фотото, хаха! Simple Smile))
Благодаря ви   bouquet

# 220
  • София
Ани, благодаря за изчерпателния отговор!  Hug

# 221
# 222
Виждала съм такива в едно малко магазинче до Чичо Сам (района Краснодар). Но не знам дали имат толкова голям избор.

# 223
Момичета спешно се нуждая от помощта ви  Praynig.Търся бельо боди слим ,поръчах си в Ивет,но могат да ми го доставят след 10 дни,а в неделя съм на сватба.След празниците доста съм се наляла  Rolling Eyes,така че помагайте да се докарам тънка и стройна Grinning

# 224
И аз пак се нуждая от Вашата помощ   bouquet
Имам проблем с пресата за коса, закупена ми е от Амазон, но нещо не мога да открия нито гаранция нито фактура, заради това направо тук искам да я дам някъде да ми я оправят, но не знам къде  Thinking моля ако някой има информация да сподели  Hug
И също ако някоя е виждала къде се продават такива маски за лице
http://i133.photobucket.com/albums/q74/drsupachai/ebay2/W101027/ … derm-Dual-K50.jpg

Общи условия

Активация на акаунт