Re: Къде в Бургас 25

• 64 531
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Здравейте ,дами от къде да си закупя ламинат и мокет да са качествени благодаря предварително
 Peace

# 271
  • Бургас
Момичета, искам да ви питам за салона за красота на д-р Николова, който преди години се намираше на уличката зад Безистена в една нова кооперация. За име на салона нещо ми се върти "Виктория", но не съм сигурна изобщо. Нещо да знаете за тоя салон? Дали още е там?
Екатерина се казваше салона. Няма го от няколко години-поне 5. Първо го беше дала под наем на едни момичета, после знам, че се изнесоха и сега няма нищо. Самата д-р Николова не се занимава вече с дерматология. Има фирма за трудова медицина.  Peace

# 272
Момичета, при кои козметик ходите на фотоелипация?  Rolling Eyes .

# 273
Здравейте ,дами от къде да си закупя ламинат

паркетен свят в славейков срещу технополис

# 274
  • Пловдив
Горгона би ли ми казала параванът ти с плъзгащи врати ли е ?И с какви профили ?Можеш ли да го покажеш на снимка.И мен ме вълнува този въпрос.Това което съм харесала от фирма на Калоян излиза близо 1000лв и ми идва скъпо.Аз предпочитам да е с отваряеми врати и  тънки профили или с панти.

Да, с плъзгащи врати е- аз такива исках, стъклопакета е матиран много приятно.Профилът е най-обикновен - тънък Вайспрофил, все пак не ми трябва шумоизолация.Не стига до тавана, защото имам сериозна вентилация, а и вратите биха станали тежки.На снимка не мога да го покажа в момента, но е абслютно елементарно като идея и изпълнение - стига, разбира се, монтажът също да е читав.Аз съм много по-доволна, отколкото от душ-кабината.1000 лева са безумна цена, всяка свястна фирма за дограма може да ти го направи по размери и с отваряемост. Peace

# 275
  • Бургас
Благодаря за отговора.Плъзгащите врати не заемат много място и изглеждат практични,но не зная как стои въпросът с почистването на самата релса ,не се  ли поддържа трудно хигиена?

# 276
  • Бургас
Маймунке, коя е тази втората (малката с добри цени)? Нещо не се сещам кое е кафето.
чак сега се сетих да проверя какво сте писали:)

Така първата е Ивис и има стенд вътре,разположен от входа в ляво..

Другата парфюмерия се намира ето къде по-подробно:

Кафе Ултра горе над паметника,срещу кафе Ултра на ъгъла има друго кафе- Коктейлс§Дриймс,та от страната на улицата на това кафе има една малка парфюмерия на мн хубави цени. Вътре се слиза по 2 стълби и има килимче мн приятно е направена...

# 277
  • Пловдив
Благодаря за отговора.Плъзгащите врати не заемат много място и изглеждат практични,но не зная как стои въпросът с почистването на самата релса ,не се  ли поддържа трудно хигиена?

Не, напротив- много по-лесно  се почиства от душ-кабината, пръскам си Цилит Бенг и със слушалката на душа изплаквам - след  това изчаквам малко и подсушавам с кухненска хартия - това е.

# 278
Аааааа сега разбрах кое е кафето - Дриймс. Не съм свикнала някой да го назовава с това име. И за парфюмерията се сетих вече. Благодаря много

# 279
Момичета,къде мога да разгледам колички X-LANDER, CAM или PEG PEREGO.За последните знам че ги продават в Тоболино,но дали ги има и в други магазини,за първите пък идея си нямам къде ги продават.

# 280
  • Бургас/Пз
Момичета,къде мога да разгледам колички X-LANDER, CAM или PEG PEREGO.За последните знам че ги продават в Тоболино,но дали ги има и в други магазини,за първите пък идея си нямам къде ги продават.

Х-Лендър са в някакъв магазин в Славейков блок 146, Слон Балон, нова кооперация срещу Учителския институт! Пускам ти данните и телефона на ЛС

# 281
  • Бургас

Х-Лендър са в някакъв магазин в Славейков блок 146, Слон Балон, нова кооперация срещу Учителския институт! Пускам ти данните и телефона на ЛС

маг слон Балон е малко под четвърта поликлиника. Далечко е от учителския

# 282
  • Бургас/Пз

Ох, ми така ми го обясниха тоя блок 146
Но адресът е този, или от фирмата  поне така ми казаха,а  и в сайта така пише!  newsm78

Аничка, можеш ли да го обясниш малко по-подробно, че това с ІV поликлиника нищо не ми говори  Praynig

# 283
  • Бургас
Аааааа сега разбрах кое е кафето - Дриймс. Не съм свикнала някой да го назовава с това име. И за парфюмерията се сетих вече. Благодаря много
Я ме светни, бившата "Астра" ли да разбирам, и магазинчето след нея по главната ли е? Или някъде по "Левски", до кабинета на д-р Йовков. Мерси! Не можах да разбера по коя страна на Астрата е, ако за нея става въпрос, пък и тя не е срещу Ултрата точно, та за това питам  Rolling Eyes

# 284

Ох, ми така ми го обясниха тоя блок 146
Но адресът е този, или от фирмата  поне така ми казаха,а  и в сайта така пише!  newsm78

Аничка, можеш ли да го обясниш малко по-подробно, че това с ІV поликлиника нищо не ми говори  Praynig
Аз съм от бургас ,но тая 4-та поликлиника не мога да се сетя къде е  newsm78 а и този магазин слон Балон нов ли е и него не съм го чувала или просто не знам че се казва така.Дайте моля ви по подробно инфо за магазина ,най вече къде се намира.Сетих се ,че срещу учителския има едни магазини за мебели и месо,за бързо хранене,но за детски магазин не се сещам...

Общи условия

Активация на акаунт