Re: Къде в Бургас 25

• 64 559
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!Къде мога да намеря от тези кошове за играчки с капак, които стават за табуретки

# 256
  • Пловдив
Здравейте,
къде в Бургас има магазин за бани,
такъв,в който да са налични, или да имат каталог на душ кабини и паравани за баня,
търся с Гугъл-тц,
благодаря предварително....
и лека вечер....
Понеже и аз търсих тия дни и седмици, та да ти споделя, че като цяло душ-кабини има изложени на много малко места, най-много има в Баумакс. Пак зависи какво търсиш, но това е положението.  Simple Smile
бЛАГОДАРЯ,
голяма хамалогия се оказа този параван в Бургас,аз да си вземам мерките,аз да си правя проекта,че и аз да си го монтирам....търговци,ама търговци.....

За предното ми жилище кабината купих от Санита, имат голям склад +шоурум в Славейков, близо до Кауфланд.

В новото жилище  сложихме параван- направиха ми го от фирмата, коята слагаше дограмата.Взеха си размерите, нарисуваха ми го  и съвсем същия ми монтираха, излезе ми 420 лв.

# 257
  • Burgas
Има ли някъде магазин за употребявани детски артикули, оказион?
Искам да пробвам да продам детската количка...
Благодаря   bouquet

И мен ме интересува дали има такъв оказион, защото си търся бебешко креватче.  bouquet

# 258
Момичета, искам да ви питам за салона за красота на д-р Николова, който преди години се намираше на уличката зад Безистена в една нова кооперация. За име на салона нещо ми се върти "Виктория", но не съм сигурна изобщо. Нещо да знаете за тоя салон? Дали още е там?

# 259
  • Бургас
Някой да знае къде дупчат ушички ЕВТИНО? 3 пъти плащам по 30лв при Д-р Драголов, а малката пак махнала 1та обица.

# 260
  • Бургас
Някой да знае къде дупчат ушички ЕВТИНО? 3 пъти плащам по 30лв при Д-р Драголов, а малката пак махнала 1та обица.

Радостина, на моята Деси ушите пробихме в "Света СОфия", доволна съм, но не запомних името на лекарката ама то май там има само една дерматоложка. СТруваше 32 лв. с медицинските обеци включени в цената, които с голям зор аз откопчах, за да и ги сменя. Не е по-евтино, но поне ти гарантирам, че обеците няма да падат  Peace

А защо трябва да се дупчат обеците само заради свалянето на едната обеца  newsm78 не става ли просто да и сложиш нови обеци? Или е минало време и дупките са се запушили?

# 261
Някой знае ли къде се провеждат тренировки по тае бо? Ако не се лъжа имаше 1-2 фитнес зали само за жени, в който може да се тренира тае бо, но не се сещам нито за адрес, нито за име на зала Rolling Eyes

# 262
Някой знае ли къде се провеждат тренировки по тае бо? Ако не се лъжа имаше 1-2 фитнес зали само за жени, в който може да се тренира тае бо, но не се сещам нито за адрес, нито за име на зала Rolling Eyes
Преди няколко години ходих в "Аякс". Peace

# 263
в"Космос" също има .

# 264
Рени, не подвеждай хората, в "Космос" има тае БОКС  Simple Smile Много по-различно е от женското тае-бо.
Тае Бо има в "Аякс" със сигурност.

# 265
Благодаря за отговорите Grinning

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 13:03 от nolita

# 266
ами аз като ходех в Космос до преди 1 седмица горе-долу и тае бо ми казваха че тренирам  hahaha може и тае бокс да е било, знае ли човек каквато съм отвеяна пак да не съм разбрала  hahaha Joy

# 267
В някои златарски ателиета имат пистолети и също дупчат. Сещам се за "Весимир" /дано не бъркам/, което се намира след Пиргос стил тази малката уличка в дясно свиваш към Ботева. Светла се казва продавачката, тя има пистолет Peace

# 268
  • Бургас
В някои златарски ателиета имат пистолети и също дупчат. Сещам се за "Весимир" /дано не бъркам/, което се намира след Пиргос стил тази малката уличка в дясно свиваш към Ботева. Светла се казва продавачката, тя има пистолет Peace
Благодаря!
 МАГАРЕ, запушена е дупчицата. Когато се опитах да и сложа обичката тя плака много после я разрани и зарасна.

# 269
  • Бургас
Горгона би ли ми казала параванът ти с плъзгащи врати ли е ?И с какви профили ?Можеш ли да го покажеш на снимка.И мен ме вълнува този въпрос.Това което съм харесала от фирма на Калоян излиза близо 1000лв и ми идва скъпо.Аз предпочитам да е с отваряеми врати и  тънки профили или с панти.

Общи условия

Активация на акаунт