Re: Къде в Бургас 25

• 64 585
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Хубави балони и пеещи свещички има и в едно магазинче на ул. "Кирил и Методий" в горната част към морската градина. Срещу кафе "Мастро Лоренцо" - Казва се "Асико" - парти магазин  Peace

И да ви кажа за работилницата за ремонт на чадъри, която препоръчах - за съжаление там всичко е срутено и в ремонт. Работилницата изцяло е закрита, че жената била възрастна и няма да отварят на друго място изобщо. Извинявам се, че ви подведох и зарадвах неоснователно Peace Hug

Много ти благодаря Hug Тъкмо влязох в темата, за да напиша, че я няма вече работилничката. Май имаше около у-ще "Кирил и Методий", но трябва да мина да проверя.

# 241
Здравейте,момичета.Не съм от Бургас.Днес обикалях и търсих около Била /в Славейков/ магазин Сладурани-за детски дрехи-попадна ми инфо,че там има голямо разнообразие от панталони  за сняг/само дето не видях докато се рових в нета  от кога е инфото. Crazy../Такъв магазин не открих.Моля да ми помогнете-имали  го изобщо и къде точно се намира?Ако знаете къде още мога да потърся панталон/може и с презрамки/за сняг-споделете.Интересувам се от не много скъпи модели-все пак ще го ползваме в рамките на зимната ни почивка.Предварително ви благодаря

# 242
  • Бургас
Здравейте,
къде в Бургас има магазин за бани,
такъв,в който да са налични, или да имат каталог на душ кабини и паравани за баня,
търся с Гугъл-тц,
благодаря предварително....
и лека вечер....
Понеже и аз търсих тия дни и седмици, та да ти споделя, че като цяло душ-кабини има изложени на много малко места, най-много има в Баумакс. Пак зависи какво търсиш, но това е положението.  Simple Smile

# 243
  • Бургас
Има ли някъде магазин за употребявани детски артикули, оказион?
Искам да пробвам да продам детската количка...
Благодаря   bouquet

# 244
Днес обикалях и търсих около Била /в Славейков/ магазин Сладурани-за детски дрехи-
Магазина се намира под Била-та в една жълта кооперация срещу бл.71. 

# 245
Интересува ме хубав  печат на везитни картички и други рекламни материали,в коя печатница или рекламна фирма се прави?

# 246
  • Бургас
Интересува ме хубав  печат на везитни картички и други рекламни материали,в коя печатница или рекламна фирма се прави?
Ползвала съм услугите на ИРИС, до дупките, между 1 во районно и Унисона.

# 247
  • Бургас
Момичета спешно се нуждая от помощта ви  Praynig.Търся бельо боди слим ,поръчах си в Ивет,но могат да ми го доставят след 10 дни,а в неделя съм на сватба.След празниците доста съм се наляла  Rolling Eyes,така че помагайте да се докарам тънка и стройна Grinning

Sote, не знам точно какво бельо като модел си поръчала от Ивет,но аз си купих за 15лв супер стягащо боди, без крачол, от едно китайско магазинче точно до Областната управа /срещу старата поща/. Като застанеш с лице към сградата на Обл.управа, се намира вляво, до него има магазин за алкохол и цигари. Имаше доскоро в черен и телесен цвят, на мен ми върши страхотна работа.
Дано съм ти била полезна.

# 248
Здравейте,
къде в Бургас има магазин за бани,
такъв,в който да са налични, или да имат каталог на душ кабини и паравани за баня,
търся с Гугъл-тц,
благодаря предварително....
и лека вечер....
Понеже и аз търсих тия дни и седмици, та да ти споделя, че като цяло душ-кабини има изложени на много малко места, най-много има в Баумакс. Пак зависи какво търсиш, но това е положението.  Simple Smile
бЛАГОДАРЯ,
голяма хамалогия се оказа този параван в Бургас,аз да си вземам мерките,аз да си правя проекта,че и аз да си го монтирам....търговци,ама търговци.....

# 249
  • Бургас
Зависи какво разбираш под хубав печат. Ако искаш ситопечат ти препоръчвам "Сито Найс". http://nice-print.info/
Качеството от печатница е много по-добро отколкото от лазерен принтер, но на печатница се поръчват големи тиражи от порядъка на 500 и повече бр. За печатница ти препоръчвам Виктория принт http://victoriaprint.net/, но за да печаташ при тях трябва да минеш през рекламна агенция да ти направят дизайна. С Виктория принт работят много агенции в Бургас. Можеш да се обърнеш директно към тях и да ти препоръчат агенция за дизайна.
Ако държиш много на визията на визитките, препоръчвам ти "Щрих". Там може да получиш добър и нестандартен дизайн - http://shtrih.bg/
Ирис не ти ги препоръчвам за визитки. Те използват понякога мастиленоструен принтер при изработката им, а то ако ще е така, по-добре си ги разпечатай в къщи. Ирис са добри за  светещи табели и обемни букви, защото си ги правят сами и после осигуряват поддръжка.
Има и други добри агенции в Бургас: Мотиви, Сим Арт, Пиксел и др., но с изброените горе съм си имала работа.

# 250
момичета случайно да знаете къде вграждат мигли , но не на снопчета, а косъм по косъм .Гледах в Интернет , че Дима Стил правят такова нещо,някой ако е ходил при тях, съответно да си каже мнението и ако сте си правили такова нещо какво точно представлява??  newsm78 Благодаря много предварително   bouquet

Матилда в х-л "Аква" поставя от тях. Май са на фирмата Wash be long.

# 251
Днес обикалях и търсих около Била /в Славейков/ магазин Сладурани-за детски дрехи-
Магазина се намира под Била-та в една жълта кооперация срещу бл.71. 

bouquet  bouquet  bouquet

# 252
Къде мога да намеря в Бургас такова бънджи и къде се намира най-добре заредения магазин за по-скъпи бебешки стоки?

# 253
момичета случайно да знаете къде вграждат мигли , но не на снопчета, а косъм по косъм .Гледах в Интернет , че Дима Стил правят такова нещо,някой ако е ходил при тях, съответно да си каже мнението и ако сте си правили такова нещо какво точно представлява??  newsm78 Благодаря много предварително   bouquet

Матилда в х-л "Аква" поставя от тях. Май са на фирмата Wash be long.

Ахче , благодаря много!   bouquet Hug

# 254
  • Бургас
Здравейте
Търся си клин в златист цвят, ако някой види някъде да свирка
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт