Re: Къде в Бургас 25

• 64 540
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
4-та поликлиника няма нищо общо с учителския според мен. Ако се идва откъм "Янко Комитов" (улицата пред Кауфланд) в посока Търговската къща, уличката е последната пресечка вдясно (преди време там се намираше таверна Хелиос ако не се лъжа за името) и в другия ѝ край е стадиона. Детският магазин се намира в една голяма нова бежовокафява кооперация от лявата страна. С други думи - в края на блокове 29 и 30 и до блок 33 Peace

# 286
Момичета къде в Бургас продават подложки за кок Thinking http://www.kosa-bg.com/product.php?ProductVariantID=2627

# 287
  • Бургас
4-та поликлиника няма нищо общо с учителския според мен. Ако се идва откъм "Янко Комитов" (улицата пред Кауфланд) в посока Търговската къща, уличката е последната пресечка вдясно (преди време там се намираше таверна Хелиос ако не се лъжа за името) и в другия ѝ край е стадиона. Детският магазин се намира в една голяма нова бежовокафява кооперация от лявата страна. С други думи - в края на блокове 29 и 30 и до блок 33 Peace

Точно така , а срещу кооперацията (малко по нагоре)  е бившата 4 покликлинка сега IIМЦ Wink

# 288
  • Бургас/Пз

Точно така , а срещу кооперацията (малко по нагоре)  е бившата 4 покликлинка сега IIМЦ Wink

Брадата, Аничка, много благодаря! Peace

# 289
  • Бургас
Момичета, да сте срещали някъде този препарат:

МАКСИ ИКОНОМИК  ДЕЗИНФЕКТАНТ - АНТИМУХЪЛ
против ПЛЕСЕНИ и ФУНГИ

или нещо от сорта, което да не е с хлор и да вони така задушливо като останалите препарати против мухъл, които се предлагат навсякъде Praynig

# 290
  • БУРГАС
Момичета, да сте срещали някъде този препарат:

МАКСИ ИКОНОМИК  ДЕЗИНФЕКТАНТ - АНТИМУХЪЛ
против ПЛЕСЕНИ и ФУНГИ

или нещо от сорта, което да не е с хлор и да вони така задушливо като останалите препарати против мухъл, които се предлагат навсякъде Praynig

Продуктите на тази фирма съм ги виждала единствено в Метро. Иначе съм поръчвала спрей против акари за матрака на детето от/от същата марка/ от Варна. Ще проверя и мога да ти изпратя координати ако в Метро няма.

# 291
  • Бургас
Точно този препарат ползвахме преди време и не бяхме много доволни. Затова се разтърсих и днес взехме друг: http://www.hmi-company.com/index.php?mod=products&product=107 Утре ще пръскаме и мога да споделя после.

# 292
  • Бургас
Благодаря и на двете ви - ще чакам отзиви и ще помисля, защото вкъщи е някакъв кошмар просто след като сменихме дограмата - навсякъде тече конденз и мухълът започва да превзема всичко, а пръскането с хлорни препарати ми се отразява много зле. А точно сега не искам и да рискувам допълнително Tired

# 293
  • Бургас
 Bissera, от къде го купи, че от САВО вече не мога да дишам?
Да попитам къде продават гоблени?

# 294
  • Бургас
Да попитам къде продават гоблени?
Гоблени съм виждала в подлезът на операта и на детската уличка (пряката на Кирил и Методий )

# 295
  • Бургас

На сайта има координати - ул. Сливница 81А. Не е лош препаратът, при използване пръскаш, забърсваш и пак пръскаш. Не мирише на хлор, но е някак задушлив при употреба. Честно казано, преди този ползвахме на Церезит, който надмина дори Савото Simple Smile и е също с хлор, и изчисти по-добре в банята ни, която по принцип е проблемна.  Simple Smile Хубавото все пак е, че не миришеше на хлор Суперсепт и изчисти мухъла на повечето места (без банята). Ще следя и колко време ще трае ефектът му и пак ще пиша.

# 296
Здравейте!Къде мога да намеря от тези кошове за играчки с капак, които стават за табуретки
Скоро купих такива от магазина за немски стоки по "Богориди"....

Горгона,благодаря за информацията....все не идва ред да обиколим магазините....,а всъщност точно параван си харесах....

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 00:58 от Еластина

# 297
  • Бургас
Препоръчайте ми фризьор за 2г момиченце. Досега не съм я подстригвала, само бретона, а баткото си го оправя баща му с машинката и нямам никаква идея.

# 298
Виждала съм много често едно момиче на Калоян подстригва малки деца. Не мога да ти гарантирам, не сме я ползвали, но доста често на стола сядат дечица

# 299
Ако може да ми препоръчате клоун, който да наема за РД на сина ми, и да ме ориентирате в цените.

Общи условия

Активация на акаунт