Re: Къде в Бургас 25

• 64 513
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Avon, Oriflame.

Но гъба луфа ще ти свърши по-добра работа.
Green AppleHug, знам ги аз тия, но 15, 16 лв на парче не ми се дават, а на мен ми трябват 2бр. Гъбата луфа по-скоро ми е за сваляне на мъртва кожа (имам), а тези ми трябват за борба с гадния целулит. Та въпроса ми остава...

# 346
Магазин "Чар" на ул. Христо Ботев наистина е много добре зареден, НО !!! ДОБРЕ ОГЛЕЖДАЙ какво взимаш. Аз от бързане и недоглеждане съм взела 6м плат целият на ситни петънца, после ходих да го сменям и се оказа, че целият топ е такъв.

# 347
Avon, Oriflame.

Но гъба луфа ще ти свърши по-добра работа.
Green AppleHug, знам ги аз тия, но 15, 16 лв на парче не ми се дават, а на мен ми трябват 2бр. Гъбата луфа по-скоро ми е за сваляне на мъртва кожа (имам), а тези ми трябват за борба с гадния целулит. Та въпроса ми остава...

Точно за целулит луфата върши по-добра работа. И между другото целулит се чисти с промяна режима на хранене, но нека не разводняваме темата.

# 348
  • Paris
Момичета, приключи ли ремонта на басейна в Младежкия дом?

# 349
доколкото виждам-не още,но прочети някъде в сайта на общината пишеше май че ще приключи след доста месеци(не казвам кога точно за да не объркам,но по спомен дори си мисля за май,юни).Но когато приключи,ще ви кажа.

# 350
  • Paris
доколкото виждам-не още,но прочети някъде в сайта на общината пишеше май че ще приключи след доста месеци(не казвам кога точно за да не объркам,но по спомен дори си мисля за май,юни).Но когато приключи,ще ви кажа.
  bouquet

# 351
  • На морето!
Някой сеща ли се от къде мога да купя люлеещ се стол? В Бамакс и Явор няма.

# 352

В Зоната гледах миналата седмица. На втория етаж. Цената му беше около 120лв  Peace

# 353
  • На морето!
Златна   bouquet

# 354
Някой виждал ли е някъде такова нещо: http://media.snimka.bg/7952/022159653.jpg?r=0 ?
Проверих в два, три магазина по центъра, тип 1 левче, но нямаше. Бих отишла навсякъде, където кажете, че има.
Хубава вечер Hug

може би пиша малко късно, но има една парфюмерия в Славейков , как точно да го обясня , намира се на ъгъла на кооперацията точно срещу новия парк, дано съм ти го обяснила правилно , ако не пак питай  Peace

# 355
  • Бургас
В Карфур гледах за 102лв. и Мусю Бриколаж, ама не се сещам за цена.

# 356
  • Бургас/Пз
Продават ли в Бургас детски колчики Inglesina и къде???

# 357
аз продължавам да си търся Подложка за кок Tired някой ако е виждал моля да сподели, че не ми се поръчва от нета

# 358
  • Където е сърцето
Къде се предлагат обувки и маратонки на Le coq Sportif ?

# 359
  • Бургас На пресечката за Рая
Къде мота да намеря в магазинната мрежа от тези пуканки кларикс или  кларкис..

Общи условия

Активация на акаунт