Re: Къде в Бургас 25

• 64 489
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Къде се предлагат обувки и маратонки на Le coq Sportif ?
в МЕТРО има, но какъв е избора не знам Peace

# 361
lusia_
като написах подложки за кок в Гугъл и ми излезе името на големия  магазин за аксесоари на Алексадровска срещу кафе Ултра, след като я има във виртуалния им магазин би трявало да я има и в реалния им такъв. Вчера минах от там, мислех да мина да видя защото гледах и клипове и ми хареса идеята на този аксесоар, но съвсем забравих  Tired
Само да не бъркам имената нещо, не искам да те подвеждам. Провери там  Peace
А иначе аз да си повторя питането за тази маска дали някой я е виждал някъде из парфюмериите?

# 362
ако не ме лъже паметта в Пикадили има такива , но не съм напълно сигурна  newsm78

# 363
Някой виждал ли е някъде такова нещо: http://media.snimka.bg/7952/022159653.jpg?r=0 ?
Проверих в два, три магазина по центъра, тип 1 левче, но нямаше. Бих отишла навсякъде, където кажете, че има.
Хубава вечер Hug
виждала съм такъв масажор в козметични магазини на щандове за такива глазотии , но на точно мясно не мога да те насоча , просто проверявай на такива места , мисля че и в каталозите на Ейвън съм виждала.

# 364
  • Бургас
Къде се предлагат обувки и маратонки на Le coq Sportif ?
В Мола-не знам в кой магазин точно, преди седмица брат ми си купи, в някой от спортните.

# 365
lusia_
като написах подложки за кок в Гугъл и ми излезе името на големия  магазин за аксесоари на Алексадровска срещу кафе Ултра, след като я има във виртуалния им магазин би трявало да я има и в реалния им такъв. Вчера минах от там, мислех да мина да видя защото гледах и клипове и ми хареса идеята на този аксесоар, но съвсем забравих  Tired

мерси много ще проверя  Hug само че да не би да имаш предвид кафе Унисон срещу него се сещам че има един голям магазин за аксесоари   newsm78

# 366
  • Бургас На пресечката за Рая
Къде мота да намеря в магазинната мрежа от тези пуканки кларикс или  кларкис..Преди ги продаваха в плюса

# 367
Знае ли някой от къде да купя кош за играчки. В магазин Тема не са хубави

# 368
lusia_  точно Унисон имах предвид, винаги ги бъркам  Crazy
Бургаско Renni благодаря за информацията, ще намина някоя вечер, надяваам се скоро
  bouquet

# 369
Къде продават колички Косато? Знае ли някой каква гаранция им дават, защото.... в "Най-добрият град за живеене" е толкова разкопано, че гаранцията ми е мн важна?

# 370
може би пиша малко късно, но има една парфюмерия в Славейков , как точно да го обясня , намира се на ъгъла на кооперацията точно срещу новия парк, дано съм ти го обяснила правилно , ако не пак питай  Peace
Не пишеш късно, питам... Praynig
Новият парк? Този до Била ли е това? Или друг?

# 371
да,точно този ,който е до Била

# 372
  • у дома
Има ли някой магазин от който мога да купя червена боя за обувки

# 373
Знаете ли къде в Бургас има плетачки, които плетат вълнени изделия на МАШИНА?  newsm78 Ще съм ви много благодарна да ми помогнете Simple Smile

# 374
Някой знае ли къде приемат или изкупуват стъкло в Бургас/буркани и тем подобни/ , че доста сме събрали,а ми се вижда грехота да отиде на боклука    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт