Къде в Пловдив???-17

• 56 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Благодаря ти, ама точно сушени си търся  Grinning

# 301

Би ли ми дала координати?

Благодаря ви за идеите. Ако някой се сеща още нещо, да казва. Търся голям килим, а разнообразието при тях е много малко.

# 302
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли телефон за контакт на магазин Джъмбо

# 303
  • Пловдив
Статуи съм виждала като се тръгне от Пловдив  посока Асеновград , извън Пловдив е  преди Асеновград вляво се пада има доста статуи  отвън са и се виждат.

# 304
  • София

Сушени видях миналата вечер в Пикадили на Баумакса. Иначе преди съм купувала от Четвъртък пазара.

А играта Познай кой е? в различни варианти я има почти навсякъде - в Барт я гледах също.

# 305
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли телефон за контакт на магазин Джъмбо

намирам само на софия-те могат да ти дадат на пловдив

02 958 03 40      

# 306
Благодаря ви.Намерих каквото ми трабваше.

# 307

Би ли ми дала координати?

Благодаря ви за идеите. Ако някой се сеща още нещо, да казва. Търся голям килим, а разнообразието при тях е много малко.

Разбира се, магазинчето е малко, но имат доста неща а и ако нещо го няма в размера който търсиш до половин час ти го карат от склада.
Значи намира се на ъгъла на кръстовището точно срещу Търговската гимназия.

# 308
  • Пловдив

Вчера имаше дребни и едри в новата Била до Мола Peace

Момичета, благодаря ви за отговорите   bouquet относно статуите, утре ще обикалям Mr. Green

# 309
  • Пловдив
Знам, че тук имате най-прясно инфо, та имам 2 въпроса

1. Откъде да купя хамстер Зу-зу, ама розов  newsm78 и по колко парички са

2. търся едноцветно килимче, ама малко 1 на 2 метра - в Карпет макс за такова искат 100 лв  newsm78

По въпрос 1- гледам на сайта на Касида има http://www.kasida.bg/category/zhu-zhu-pets-zu-zu-pets-348.html

За 2... не се сещам освен да е мокетен килим на метър, но пак е сложно, защото мокетите са с голяма ширина

Бре, скъпи са в Касида - аз намерих в едно квартално за 16,50 лв, но няма розов  Blush
Дайте да сравним цени - на колко сте ги виждали  Praynig
А, Мдонкова го е написала  Heart Eyes  bouquet

Пепи, за мокет и ние се сетихме, ама 4 метра е ширината и са на квадратен метър, иначе страшни мокети има в Карпетмакс...

# 310
  • Пловдив

2. търся едноцветно килимче, ама малко 1 на 2 метра - в Карпет макс за такова искат 100 лв  newsm78

По въпрос 1- гледам на сайта на Касида има http://www.kasida.bg/category/zhu-zhu-pets-zu-zu-pets-348.html

За 2... не се сещам освен да е мокетен килим на метър, но пак е сложно, защото мокетите са с голяма ширина

Бре, скъпи са в Касида - аз намерих в едно квартално за 16,50 лв, но няма розов  Blush
Дайте да сравним цени - на колко сте ги виждали  Praynig
А, Мдонкова го е написала  Heart Eyes  bouquet

Пепи, за мокет и ние се сетихме, ама 4 метра е ширината и са на квадратен метър, иначе страшни мокети има в Карпетмакс...
В Домко лятото имаше разпродажба на такива килимчета, но въпреки намалението цената ими беше около 80лв, ако не греша  newsm78

# 311
Змейковица, в Карпетмакс в дъното(където правят оверлога) има рула с парчета мокет, които са им останали от разни поръчки.
Имат разнообразие, може да си харесаш нещо. Аз точно от там си направих малко килимче за спалнята. Изгодно е, пак са от хубавите мокети, онези рошавите, но не плащаш 4 метра.

# 312
MiaMIa,ударила си го на живот нещо,аааааааааааааа  Mr. Green

Хи хи хи ами бабата даде карт-бланш и аз гааааааз и да ме няма:)))Ама реших да съм подготвена, няма да се излзагаме я!

Благодаря за информацията,момичета!:)

Аз нямам идея къде е пиано-бара до ВХВП-може ли още някаква инфо?
Иначе утре вечер сме в клуб Алкохол, та така...

# 313
  • Пловдив
Момичета, къде да обикалям за килим?

Знам, че е обсъждано многократно и се извинявам.
В Домко и Карпетмакс вече бях.
Къде другаде?

И на двете да отговоря (май и по-рано пак го бях обяснявала този магазин) - по бул. "Македония" като вървиш от Билата в посока І РПУ, магазина се пада от лявата страна на пътя. Вътре има голямо разнообразие. Магазина е доста голям. Змейковица, за едноцветно може да ти свърши работа и пътека. Близо ти е - отиди огледай.
Другото място е на светофара на Бриколажа, като идвате от Била-та, завивате надясно и влизате навътре - мисля, че е склад на Дани (или нещо от този род) - там също има доста голямо разнообразие.

...Дайте идея къде да търся статуя на жена, външна за фонтан, преди е имало в Бриколаж, продаваха и в Мио амико, но сега не се сещам къде може да има newsm78

Статуи на жени съм виждала в Баумакс - в открития градински сектор

# 314
  • Пловдив
Змейковица, в Карпетмакс в дъното(където правят оверлога) има рула с парчета мокет, които са им останали от разни поръчки.
Имат разнообразие, може да си харесаш нещо. Аз точно от там си направих малко килимче за спалнята. Изгодно е, пак са от хубавите мокети, онези рошавите, но не плащаш 4 метра.

Благодаря за идеята, дано има някое парченце за нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт