Къде в Пловдив???-17

• 56 874
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Мацки, да сте виждали някъде такъв органайзер за дамска чанта? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507423 … IT#ht_5819wt_1566

Че този иначе ми се струва към 10-тина лева скъпичък за такава китайска джавка....
Има ли някъде такова тук? Някъде из магазините тип евроланд, левче-кефче ?!?
Срещала съм в онлайн магазините това, но то е още по-скъпо и едва ли ще ти свърши работа.

E, аз точно на това търся копие  Joy

Ауу, аз точно такова търся за подарък!  Simple Smile Ако някой знае или види, моля да казва...  Flutter

# 286
  • Пловдив
Знам, че тук имате най-прясно инфо, та имам 2 въпроса

1. Откъде да купя хамстер Зу-зу, ама розов  newsm78 и по колко парички са

2. търся едноцветно килимче, ама малко 1 на 2 метра - в Карпет макс за такова искат 100 лв  newsm78

По въпрос 1- гледам на сайта на Касида има http://www.kasida.bg/category/zhu-zhu-pets-zu-zu-pets-348.html

За 2... не се сещам освен да е мокетен килим на метър, но пак е сложно, защото мокетите са с голяма ширина

# 287
Момичета, къде да обикалям за килим?

Знам, че е обсъждано многократно и се извинявам.
В Домко и Карпетмакс вече бях.
Къде другаде?

И аз бях в търсене на килим преди месец ... какъв по-точно търсиш ... ако искаш 100% вълна ще ти препоръчам магазин, в които продават само килими на Декотекс-Сливен.

# 288
  • Пловдив
Избор на килими има в магазина между Технополис и Техномаеркет, срещу Метро, но не се сещам за името !

Дайте идея къде да търся статуя на жена, външна за фонтан, преди е имало в Бриколаж, продаваха и в Мио амико, но сега не се сещам къде може да има newsm78

# 289
Строителните хипермаркети-Алати,Рила,Баумакс
Избор на килими има в магазина между Технополис и Техномаеркет, срещу Метро, но не се сещам за името !

Дайте идея къде да търся статуя на жена, външна за фонтан, преди е имало в Бриколаж, продаваха и в Мио амико, но сега не се сещам къде може да има newsm78

# 290
  • Пловдив

това е карпетмакс-тя вече е била там

# 291
В Бриколажа има доста килими, но повечето са голям размер  Peace

# 292
  • Пловдив

На Асеновградско шосе има огромен развъдник - цветарник и там съм виждала всякакви фонтани, колони и т.н.

# 293
Такъв зу-зу хамстер видях в магазина за играчки в търговския център на Кап. Райчо, струваше 19,90, но не знам дали имат розов. Чух, че някъде били още по-евтини, ама не разбрах точно дали в Хиполенд или Джъмбо newsm78.
 За килим и аз ще ходя до Бриколаж, а ако навия някой да ме закара ще отида и до този магазин http://www.ekoltekstil.net/produkti.html ,но въобще не мога да се ориентирам къде се намира. Килими има също и в бившата Молдавия, в подземния етаж, ама аз нещо не се впечатлих нито от дизайн, нито от цени. Сещам се сега, че някъде по бул. Македония има също някакъв магазин за килими, също и в мебелен център Полиграфия.

# 294

На Асеновградско шосе има огромен развъдник - цветарник и там съм виждала всякакви фонтани, колони и т.н.
Да точно срещу КЦМ до газстанцията

# 295
  • Пловдив
змейковица , най-близо до вас хамстери има на магазинчето за играчки на стария събота пазар  до магазина на Рънърс . 16.50 е цената не знам дали има розов обаче.

# 296
Момичета помагайте.Някой знае ли от къде да купя играта- Познай кой е? Не мога да я намеря,а е коледено желение на дъщеря ми.. 

# 297
  • Пловдив
kup74, имаше я в Джъмбо и почти съм убедена, че я видях и в Карфур.
dunaika, ходи ли в Галеро и в Родопска тъкан (не си писала какъв килим търсиш?).
baby80, избор на Crayola има в Джъмбо и Кауфланд(Тракия, за другия не знам), имаше и различни комплекти, но не съм се заглеждала дали точно твоя се предлага. Аз ги следя изкъсо къде се продават, понеже купувам перящата се серия. За съжаление в Бонжур вече няма нищо.

И пак да питам-сушени чушки за пълнене на връв някой видя ли някъде да се продават?

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 10:28 от jul

# 298
  • Майничка
...Дайте идея къде да търся статуя на жена, външна за фонтан, преди е имало в Бриколаж, продаваха и в Мио амико, но сега не се сещам къде може да има newsm78

Освен посочения, сещам се за един магазин на бул."Източен", отдясно след кръстовището с "Мария Луиза", по посока Билла, малко преди входа на гробищата, продават всякакви масивни декорации

# 299
  • Пловдив
Сушени чушки не съм виждала, но пресни червени чушки имаше в "Лекси" онзи ден. Ако ти вършат работа, днес пак ще ходя до там и ако има ще пиша  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт