Къде в Пловдив???-17

• 56 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
за розов хамстер виж в Маркет център, магазина за детски играчки на първия етаж. Зареждат ги редовно, дори и да нямат може да ти докарат, ама дали ще стане до Коледа незнам newsm78
За килимче може да видиш и на входа на магазин Евмолпия, на кап. Райчо след Гранд. Има и пътеки и режат по размер.

# 316
  • Пловдив
Кате, кое е Маркет център   bouquet

# 317
  • Пловдив
змейковица,в метро 2 също нямат розов хамстер.Утре ще ходя в единицата,ако има ще пиша.А ти кой точно търсиш-този с въртящата сфера ли

# 318
  • Пловдив
Нямам идея колко вида са  Rolling Eyes
Абе май накрая ще склони и на друг цвят - нея я кефи цвърченето - не е запозната май колко екстри има и не смятам да я открехвам  hahaha

# 319
  • Пловдив
змейковица,ясно,значи само розов да е-утре ще ти пиша дали има в метро 1
мога направо да го купя-каква цена е добра за теб
сферата бяха около 18-19 лв май

ПП явно съм гледала аксесоарите за зузуто и си мислех че към сферата върви и хамстерче
хамстера си е отделно и в нета е с цена 24 лв

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 23:11 от Elfita

# 320
  • Пловдив
змейковица,ясно,значи само розов да е-утре ще ти пиша дали има в метро 1
мога направо да го купя-каква цена е добра за теб
сферата бяха около 18-19 лв май

Ние утре също ще ходим натам, благодаря ти за предложението  Heart Eyes
Ако го няма - вариант Б с кварталното магазинче и това е  Peace А тая сфера каква е - по-специална ли е? В кварталното са по 16,50 лв, ама ако е по-спешъл само за 2-3 лв разлика  newsm78
Не съм проверила и в големия магазин на Гладстон Rolling Eyes

# 321
  • Пловдив
ами сфера за тичане за зизуто
имаше и разни други като лабиринти

# 322
  • Пловдив

Статуи на жени съм виждала в Баумакс - в открития градински сектор

Благодаря, че ме подсети   bouquet и там ще погледна, там ли беше 50% намаление на коледната украса  newsm78

Момичета,  подариха  ми Айфон 4, но ми е излишен, ако някой търси да ми пише на лични Peace

# 323
  • София / Пловдив
Да, в Баумакс коледната украса е на -50%, а детските играчки на -20%.

# 324
  • Пловдив
търсим шах,но по-гъзарски-имаше едни като стъклени
някой виждал ли  е

# 325
  • Пловдив
някой виждал ли  е

На главната, срещу Екселсиора има магазин за стъкларии и подаръци - там съм виждала.

Интересни имаше и в м-н Ганг на Гладстон, но скоро не съм ходила и даже не съм сигурна дали още магазина го има  Joy Joy Joy Joy Joy

# 326
  • Пловдив
В Евроленда на главната имаше стъклен шах преди време. Може да е останал , на втория етаж на последия ред в дъното беше.

А някой да е виждал жълти или ванила столове от екокожа , хромирани.....

# 327
Като говорим за килими, да питам:
Някой ходил ли е във Factory outlet на Карловско шосе? Прилича ми като дизайн на магазините на Карпетмакс, та подозирам че може да имат стари колекции там. Но много ми е далече да отида да разгледам. А и работното време е малко смахнато.
Заслужава ли си?

Този магазин за килимите на Македония наистина е доста зареден и учудващо голям. Има тясно лице и не предполага. Но както казах се паднахме в обедната почивка и повече не съм ходила. Намаше работно време на вратата, което също е -. Но имаше разнообразие, поне това, което видях от витрината.

# 328
  • Пловдив
Като говорим за килими, да питам:
Някой ходил ли е във Factory outlet на Карловско шосе? Прилича ми като дизайн на магазините на Карпетмакс, та подозирам че може да имат стари колекции там. Но много ми е далече да отида да разгледам. А и работното време е малко смахнато.
Заслужава ли си?

Този магазин за килимите на Македония наистина е доста зареден и учудващо голям. Има тясно лице и не предполага. Но както казах се паднахме в обедната почивка и повече не съм ходила. Намаше работно време на вратата, което също е -. Но имаше разнообразие, поне това, което видях от витрината.

На Карловско шосе си е outlet-а на Карпетмакс. А другото магазинче работи със сигурност вечер до 19ч, защото мъжа ми взе пътеките след като се прибра от работа.

някой виждал ли  е
Пак на главната, преди Евроленда, като идваш от пощата, има магазин за парфюмерия и подаръци. Също така на копчетата, след офиса на Глобул, в посока Радио и телевизия. Също така - в халите, но не съм сигурна на кой етаж беше.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 11:46 от ginbay

# 329
  • Пловдив
Декотекс - Сливен имат и склад за Пловдив. Намира се на ул. Янтра, зад църквата Св. Петка..
Хората са много любезни, можеш спокойно да разгледаш всичко и даже да си поръчаш по каталог и да си го вземеш като пристигне... Peace

Общи условия

Активация на акаунт