Къде в Пловдив???-17

• 56 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 360

Кога започват сериозните намаления в Мола?

Днес имаше големи намаления в Манго, нямаше дори свободни пробни  Crazy
Колко процента са? Те уж на 2-ри пускаха сериозните намаления.. Явно тази година са по-рано. Thinking

# 361
  • Пловдив

Колко процента са? Те уж на 2-ри пускаха сериозните намаления.. Явно тази година са по-рано. Thinking

Има доста неща на 50%, аз си купих две рокли и чанта на половин цена  Mr. Green

# 362
Честита Коледа!
Преди известно време се обсъждаше в темата нелицензираната версия на Художничката Дейзи, някаква пчеличка била.
Виждали ли сте я някъде?

Вега тойс (vegatoys.com) имаха един бръмбар художник, но като гледам вече е изчерпан - беше към 10 лв ...

# 363
Честито Рождество,здраве за вас и семействата ви Simple Smile Hug

Моля, мамите с повече опит с лунния пясък за акъл ...
Натъпкваш хубаво пясъка,после отдолу за да падне животното формичката се разполовява, леко го побутни на една страна.Но ако натъпчеш добре,сами падат....И ти си била от непослушните майки,явно Wink

# 364
  • Пловдив
Дайте идея къде има богат избор на калъфи за GSM  newsm78

Аз сериозно бойкотирам МОЛ Пловдив заради тази простотия с ескалаторите, но вчера в The Mall на "Цариградско шосе" в София и в Мол София на "Стамболийски" нямаше никакви намаления поне що се отнася до Зара, Манго, Бенетон, Сисли, Peek & Sloppenburg определени марки бяха намалени, но не чак толкова сериозно, в Есприт само някои неща бяха намалени, в ЕССО също нямаше намаление и за дъщеря ми и за мъжа ми олекнах сериозно.  Mr. Green Между другото пловдивският ЕССО ще го затварят. Хъш Пъпис до - 50 %, Хюманик само определени марки обувки имаха намаление. От Овиезе взех доста неща за дъщеря ми, сестра ми и тя си купи, но такива дрехи в Овиезе в Пловдив въобще няма. Иначе традиционно Калиопе, Тера Нова и други подобни имаше намаления и сериозна навалица. След Нова Година пак ще се ходи, защото дебна детските намаления.  Laughing

# 365
Честито Рождество,здраве за вас и семействата ви Simple Smile Hug

Моля, мамите с повече опит с лунния пясък за акъл ...
Натъпкваш хубаво пясъка,после отдолу за да падне животното формичката се разполовява, леко го побутни на една страна.Но ако натъпчеш добре,сами падат....И ти си била от непослушните майки,явно Wink

Благодаря, мила ... хванахме му цаката.

# 366
  • до най-прекрасния мъж
Някой да знае къде мога да намеря количка макет Chevrolet Cruze. Има доста модели по магазините, но точно тази....не. Моля помагайте  Praynig

# 367
Аз сериозно бойкотирам МОЛ Пловдив заради тази простотия с ескалаторите,
щом за един обърнат ексалатор си готова да биеш път до София, признах те за най-серт клиента, който съм виждала
пък в крайна сметка ползвай другия вход/изход - там няма обърнати ексалатори никъде

# 368
  • Пловдив
Аз сериозно бойкотирам МОЛ Пловдив заради тази простотия с ескалаторите,
щом за един обърнат ексалатор си готова да биеш път до София, признах те за най-серт клиента, който съм виждала
пък в крайна сметка ползвай другия вход/изход - там няма обърнати ексалатори никъде

Каспър, абсолютно  Laughing Все пак молът на "Цариградско шосе" е на един час път  Peace Не ми се нрави да обикалям мола, защото на упрАвителката до там и стигат мениджърските способности: да кара хората да ползват другите ескалатори, та дано влезнат и в магазините от слабопосещаемата страна. Сори, ама не е за мен. Разговарях с нея, каза че нямало да си преразгледа позицията. Ми добре, има и други магазини. Не ми е в стила само да вдигам пара по форумите.  Peace Между другото не съм особено очарована от Некс в София. Имаше интересни детски дрехи, но не и на тези цени.  Laughing

# 369
  • София / Пловдив
Според мен сериозните намаления ще започнат след Нова година...

# 370
Каспър, абсолютно  Laughing Все пак молът на "Цариградско шосе" е на един час път  Peace Не ми се нрави да обикалям мола, защото на упрАвителката до там и стигат мениджърските способности: да кара хората да ползват другите ескалатори, та дано влезнат и в магазините от слабопосещаемата страна. Сори, ама не е за мен. Разговарях с нея, каза че нямало да си преразгледа позицията. Ми добре, има и други магазини. Не ми е в стила само да вдигам пара по форумите.  Peace Между другото не съм особено очарована от Некс в София. Имаше интересни детски дрехи, но не и на тези цени.  Laughing

Не е много по темата и е лично мнение, но за такава управителка свещ паля
а не е като да не съм се сблъсквала с много гениални мениджърски умове по моловете
направо тези са виртуози сравнени с другите, е, никъде не е идеално, но разлика има огромна
при нас е както се казва - желязна ръка в кадифена ръкавица

# 371
Според мен сериозните намаления ще започнат след Нова година...

И аз така си мисля... дано... Това, което беше преди 4 дни в Мола не са намаления.. като изключим Теранова, Калиопе и не помня още кой - те не ме интересуват.

# 372
Някой може ли да ми каже къде да намеря бебешки ортопедични гащички тип "Фрейка"?

# 373
Честита Коледа!
Преди известно време се обсъждаше в темата нелицензираната версия на Художничката Дейзи, някаква пчеличка била.
Виждали ли сте я някъде?

Вега тойс (vegatoys.com) имаха един бръмбар художник, но като гледам вече е изчерпан - беше към 10 лв ...
Ние взехме от нелицензираната версия за 13 лв, но е пълен боклук

# 374
В Карпетмакс на Карловско шосе бях във вторник. Вътре почти нищо няма. Не знам дали и 50 килима им се събират общо от всички размери. Мокетите са еднакви и на двете места. За мен това не е аутлет, цените им са съвсем редовни.

Това смея да твърдя, че не е точно така
От там съм закупила мокет с редовна цена 35 лв/кв м, намален на 17
Друг от 30 лв кв/м намален на 15
Въобще откакто започнах да работя с Карпетмакс, не можеш ме хвана с друг, преди това съм се мъчила години с други
и мокет да се случи да купя от София, защото не ги поддържат тук, пак тях викам да го сложат - просто нямат грешка
Може и така да е, аз споделям личното си впечатление.

Моите лични впечатления за подобни, направо съжалих, че си загубих времето да отида дотам уж в търсене на нещо качествено и оригинално.
Аз търсех килим от вълна, а там имаше такъв само 1 може би, в ужасна разцветка и цена, за която ще си купя поне 2 български от 100% вълна.
Мисля, че сравнението на качествата и цените на мокети от изкуствена материя за офис нужди е съвсем неуместно с това, което търсим повечето за домовете си, а именно естествен материал на прилична цена.
Бенджи, благодаря много за координатите на склада на Декотекс ... и цената на килимите е доста по-добра. За нова година ще се обзаведем с още един, но този път оттам. Качеството им е супер.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт