Къде в Пловдив???-17

• 56 821
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
В Карпетмакс на Карловско шосе бях във вторник. Вътре почти нищо няма. Не знам дали и 50 килима им се събират общо от всички размери. Мокетите са еднакви и на двете места. За мен това не е аутлет, цените им са съвсем редовни.

Това смея да твърдя, че не е точно така
От там съм закупила мокет с редовна цена 35 лв/кв м, намален на 17
Друг от 30 лв кв/м намален на 15
Въобще откакто започнах да работя с Карпетмакс, не можеш ме хвана с друг, преди това съм се мъчила години с други
и мокет да се случи да купя от София, защото не ги поддържат тук, пак тях викам да го сложат - просто нямат грешка

# 346
Благодаря ти за отговора JUL.Открихме играта в КАРФУР и сега детето ми ще си получи желаният подарък благодарение на теб.

# 347
В Карпетмакс на Карловско шосе бях във вторник. Вътре почти нищо няма. Не знам дали и 50 килима им се събират общо от всички размери. Мокетите са еднакви и на двете места. За мен това не е аутлет, цените им са съвсем редовни.

Това смея да твърдя, че не е точно така
От там съм закупила мокет с редовна цена 35 лв/кв м, намален на 17
Друг от 30 лв кв/м намален на 15
Въобще откакто започнах да работя с Карпетмакс, не можеш ме хвана с друг, преди това съм се мъчила години с други
и мокет да се случи да купя от София, защото не ги поддържат тук, пак тях викам да го сложат - просто нямат грешка
Може и така да е, аз споделям личното си впечатление.

# 348
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да намеря спешно играта Монополи - за днес? Ако е около Тримона ще е най-добре Joy Joy Joy Joy Joy

# 349
Момичета, от къде мога да намеря спешно играта Монополи - за днес? Ако е около Тримона ще е най-добре Joy Joy Joy Joy Joy

пробвай в книжарница Хермес,срещу Адидас-а,май е най близко до Тримона. или Бонжур?

# 350
  • Пловдив

пробвай в книжарница Хермес,срещу Адидас-а,май е най близко до Тримона. или Бонжур?

Благодаря  Wink
Хермес-а го бях забравила  newsm78

Весели празници на всички Heart Eyes

# 351
  • Пловдив
Весела Коледа на всички!

# 352
Прекрасни празници на всички!!!

# 353
Момичета, през 2006 излезе един диск-подарък със списание Грация. Казваше се "перфектно тяло за 12 мин. на ден". Аз го имах, ноооо вкъщи с малките е като бермудския триъгълник, та имам нужда пак да си го набавя.

Някой да има идея от къде, или да го има за да го презапиша?

Весела Коледа на всички! Да сте живи и здрави, много щастливи, положителни и ведри:)

# 354
  • Пловдив
Питай в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545703.0

Весела Коледа на всички!

# 355
Много ти благодаря Вещице:))))
  bouquet  bouquet  bouquet

# 356
  • Пловдив
Честита Коледа!
Преди известно време се обсъждаше в темата нелицензираната версия на Художничката Дейзи, някаква пчеличка била.
Виждали ли сте я някъде?

# 357
Кога започват сериозните намаления в Мола?

# 358
Моля, мамите с повече опит с лунния пясък за акъл ... имаме за Коледа "Ферма"-та на Плей До.
Сега на въпроса - На самата ферма има една ръчка, която се върти и принципно животните трябва да изкачат, а на нас не ни се получава добре, бихте ли ми дали съвет какво точно да правим, така че да излизат хубаво направени животни.

Предварително Ви благодаря.

# 359
  • Пловдив
Дайте идея къде има богат избор на калъфи за GSM  newsm78

Кога започват сериозните намаления в Мола?

Днес имаше големи намаления в Манго, нямаше дори свободни пробни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт