Къде в Пловдив???-17

• 56 764
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Drozi,татко ги слага в старата стойка за антена

иначе може да приспособите нещо-пластмасова бутилка пълна с камъчета и в нея слагаш фоерверка

# 451
Кога изтича гратисният период за този закон, защото аз до сега съм видяла само в мол Пловдив във Фенси да има отделена част за пушачи. Интересното е че там са оставили детското им кътче в зоната за пушачи. В другите заведения дето ходихме след 20.12 (Кастело в Маркет център и Верди на П.Д.Петков) - нищо.

Гратисния период изтича утре Peace
На първия работен ден, другата година, се приемат сигнали и се започват глоби.

Да, за съжаление навсякъде "чакат да отмине", ама този път не! Хубаво, че от Европа натиснаха положението:)

# 452
Момичета,препоръчайте ми качествен китайски масаж .Благодаря Simple Smile

П.С. А има ли чакръкчия-масажист  Rolling Eyes Embarassed

# 453
за китайски ако не се лъжа в хотел Норис ще те разтрият Simple Smile

# 454
Да споделя за фойерверките - послушах Каспър и се спрях в Метро. Много хубави римски светлини ми избраха на щанда. Това което ме притеснява, че пише да се забие в земята и да се оттеглиш на 10 метра, а с консултантите изрично изкоментирахме че ще ги стрелям от балкона - някой смелчага да сподели как закрепва чудото на балкон?  Mr. Green
  bouquet

Ние ги изстрелвахме от саксия ...  Laughing

# 455
Ами май ще жертвам някоя саксия  Wink

# 456
  • Пловдив
MiaMIa, сигурно си права, но............ засега успявам да се спавя и с глезотийките, и с хоби, и с другото хоби - цигари. Като реша да ги спирам - нещо ме хваща нервата..........  Joy Joy Joy Joy Joy

А сега да Ви попитам - някой има ли преки впечатления от Йонизатор на въздуха и Уред за вода "Dr. Silver"

На всички Ви пожелавам Весело посрещане на 2011 и ................много здраве  Simple Smile

# 457
  • Пловдив
,...............................

А сега да Ви попитам - някой има ли преки впечатления от Йонизатор на въздуха и Уред за вода "Dr. Silver"

............................................

И мен това ме интересува, че отдавна съм им хвърлила окото, ама като не съм сигурна, че ще вършат някаква работа......

# 458
  • Пловдив

# 459
Здравейте ,знае ли някой Джъмбо дали работи днес и до колко.Благодаря ви

# 460
А довечера на Копчетата дали ще има нещо ? Вчера като минах нямаше направена сцена. Бях чела , че тази година общината нямала пари да покани някой изпълнител и затова нямало да има " посрещане на Нова година на площада " . Ама дали е така ?

# 461
  • Пловдив
А довечера на Копчетата дали ще има нещо ? Вчера като минах нямаше направена сцена. Бях чела , че тази година общината нямала пари да покани някой изпълнител и затова нямало да има " посрещане на Нова година на площада " . Ама дали е така ?

http://www.programata.bg/index.php?p=53&l=1&c=2&id=63526

# 462
 perah,   bouquet

# 463
# 464
За закона - не вярвам, че ще се спазва
МОЛ Пловдив са в час, но в Галерията днес по всички кафенета масово се димеше
Във Фенси в мола няма да има детски кът вече - ще се оборудва с маси сигурно
Чакам с огромно нетърпение да видя как ще стане това със спазването на закона и от сега знам, че няма да го бъде
Особено има няколко фрапиращи случая в града където се пуши в детски центрове. Пушат си, димят си и никой нищо не прави
И няма да направи.

Общи условия

Активация на акаунт