Къде в Пловдив???-17

• 56 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Здравейте, аз продължавам да издирвам Деавит  ooooh!
Моля, ако някой знае къде има останал, да пише  Heart Eyes
Днес ходихме до аптека Авеню, където ми препоръча Емстерс, но беше свършил.

# 466
Пепина, съжалявам, че си отишла там напразно, но онзи ден имаше няколко броя. Съжалявам, че не се сетих да ти дам телефона на аптека Авеню, за да звъннеш преди да тръгнеш Embarassed

# 467
  • Пловдив
Здраве и ................. всичко, което си пожелаете

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 10:36 от did_tag

# 468
Честита новата 2011 година на всички пловдивчани!
 Сега да питам мол Пловдив дали ще работи днес?

# 469
  • Пловдив
Да, работи МОЛ-а - до 21 ч.

# 470
Рали, благодаря.

# 471
  • Пловдив
Да, работи МОЛ-а - до 21 ч.

Сериозно  #Crazy

Успешна, мирна и щастлива Нова Година

# 472
Честита 2011 мили съгражданки!
Сега ако споделите къде снощи не беше претъпкано да го имам предвид за следващата година, ще съм благодарна. Все още българина е на принципа ден година храни.
А относно закона за тютюнопушенето и аз го чакам с нетърпение, но ще се спазва както този, който беше в сила засега т.е. никак. Решението е 10 лв кутията Whistling

# 473
  • Пловдив

А относно закона за тютюнопушенето и аз го чакам с нетърпение, но ще се спазва както този, който беше в сила засега т.е. никак. Решението е 10 лв кутията Whistling

Няма да помогне и 10 лв. кутията............., има и други начини освен от магазина

Аз лично смятам да го спазвам, макар че съм пушач  Simple Smile

# 474
  • Бг-мама
Здравейте мами и Честита Коледа  bouquet!Имам една питанка,не е спешно,ама,та някоя от вас,да знае магазин за злато,с по голям избор на детски гривни и по възможност на по-нормални цени?Вчера реших да вляза в златарския магазин на Сани в Тракия,ей така,да видя,че ще купуваме по-голяма гривна на малката,и направо щях да припадна!Гривна 3 грама,струваше 200лв,както и да го смятам,грама наближава 70лв,и то турска ooooh! Та,ако някоя има наблюдения,моля за мнения  bouquet!

В Раковски има един магазин за злато и последно лятото там беше най-евтино - казваше се Сара Трейд ....май. Не съм гледала обаче дали имат детски гривнички.
всичко имат , аз съм от Раковски

# 475
Мерси много Зечова ,аз мисля да се разкараме до Раковски,да видим има ли нещо интересно!

# 476
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Искам да помоля да ми препоръчате място с курсове по танци за начинаещи  Embarassed  Може да са народни или друг вид   Hug

# 477
  • Пловдив
Здравейте, аз продължавам да издирвам Деавит  ooooh!
Моля, ако някой знае къде има останал, да пише  Heart Eyes
Днес ходихме до аптека Авеню, където ми препоръча Емстерс, но беше свършил.
Да ни е честита 2011 Simple Smile
Деавит има в аптеката до Фейсис-а в Тракия (от страната от към РУМ-а)
И в тази връзка - някой знае ли кога ще има Вигантол

# 478
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Искам да помоля да ми препоръчате място с курсове по танци за начинаещи  Embarassed  Може да са народни или друг вид   Hug
Вчера видях залепена обява, че от 5-ти в 18.30, в училището зад Гранд, почва курс по народни танци за начинаещи. Утре ще се обадя на телефона да ми дадат повече инфо, че не пишеше дали е за възрастни или за деца и ще пиша  Peace

# 479
Не е много по темата, но препоръчайте ми добра козметичка за оформяне на вежди newsm78

Общи условия

Активация на акаунт