Къде в Пловдив???-17

• 56 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Здравейте мами и Честита Коледа  bouquet!Имам една питанка,не е спешно,ама,та някоя от вас,да знае магазин за злато,с по голям избор на детски гривни и по възможност на по-нормални цени?Вчера реших да вляза в златарския магазин на Сани в Тракия,ей така,да видя,че ще купуваме по-голяма гривна на малката,и направо щях да припадна!Гривна 3 грама,струваше 200лв,както и да го смятам,грама наближава 70лв,и то турска ooooh! Та,ако някоя има наблюдения,моля за мнения  bouquet!

В Раковски има един магазин за злато и последно лятото там беше най-евтино - казваше се Сара Трейд ....май. Не съм гледала обаче дали имат детски гривнички.

# 436
Хайде и аз да се наредя с въпросите:
 - сурвачка (може и бутафорна  Mr. Green)
- римски светлини или други по-безопасни фойерверки (ако се сещате за магазин, който да е отворен и след 19 ч ще е супер   bouquet)

# 437
Сурвачки има на Гранд, вчера купих на щерката, отпред пред магазина са изложени.

# 438
Благодаря за отговорите за електрическото одеало!  Peace

Иначе за който иска дрян - на Съединение пред входа на Четвъртък пазара се продава много.

А за златото - каква е гаранцията, че тези, които го продават по-евтино не го продават с повече примеси? Аз по принцип все от златарската уличка купувам и от един магазин в капана, та затова да се позаинтересувам...  Thinking

# 439
  • Пловдив
Римски светлини има в МОЛ Галерия пред входа на Карфур, на отделен щанд е , но не знам до колко часа ще работи.

# 440
сурвачки - детския център на Мол Пловдив - останали бяха  7 бр от благотворителния базар на ДБМ, гарантирам, че са уникални и правени от страхотно положително момиче, както и каузата е много добра. Цената им е 10 лв, боклуците на Гранд са по 2 лв.

детско злато - магазини Джулиани - имат една италианска серия за бебета и деца, уникални комплекти обички, медальончета и гривни. сега ще избирам от тях за пробиването на ушите на малката рокерка. по-голям избор има в джулиани на джумаята, макар че и в мола има едно рафтче.

фойерверки - купували сме от много места различни, пиротехникът засега остава верен на тези в метро

# 441
razel_dazel ,малката си търпи гривната,но тази и е вече малка и за това искам веднага да и взема,докато е свикнала!Джулиани е добре,като идея,и все пак,ми се щеще да е българска,ама то май навсякъде са все турски,нищо против де,ама си им личи по външния вид Joy!

# 442
  • Пловдив
Явно аз съм закъсняла с приучването. Ще си ги пази за спомен  Mr. Green Иначе идея си нямам откъде са. Комплекта с обиците е от Испания, другата е от Италия, но останалите две са български т.е. от България, но да се убия не знам къде са им сертификатите да погледна. Видях се в чудо, защото който идваше да види бебето носеше гривна  Rolling Eyes За скъпо, но качествено и с интересни модели може да погледнеш в "Ситела Голд" и един магазин почти в края на "Отец Паисий" в посока хотел "България".  Peace Но не знам дали изобщо имат детски модели там.  Thinking

# 443
Благодаря за отговорите, момичета   bouquet

# 444
Ох,да мине Нова Година,да изтрезнеем Joy и тръгвам по центъра,пък все ще харесам нещо  bouquet!

# 445
Заведение ли имаш предвид?

Ами заведение, някаква по-голяма площ, или изобщо всяко място ставащо за две малки диви момчета-за разходка или каквото се сетиш!:)Да няма цигарен дим е идеята:)

# 446
Момичета, къде в Пловдив вече не се пуши????
Искам да ходя някъде с децата през деня, ама тия цигари #Cussing out

Въпроса важи и за след Нова Година, ако някой се спре след това да кажем...

А, между другото телефона за сигнал за нередности с пушачите е:
РИОКОЗ:
Пловдив: +359 32 640222

Призовавам всички съвестни хора да се обаждат!

Я, работи ли Екселсиор, аз вече нямам и навика даже да влизам. Много благодаря за инфото, непременно ще го посетим!:)

Благодаря за телефона, смятам да го ползвам  Mr. Green
Ще ви препоръчам зеведението Аморе Мио в Екселсиора на главната, след Нова година  няма да се пуши, заведението е много хубаво и просторно Peace

# 447
Ние smile3546 да не ходим по заведения ли??????????

Аааа ходете си:) Ще има някои малки заведения, които ще решат сами дали в тях да се пуши, в големите заведения ще трябва да има отделно посещение. Аз съм на мнение, че всеки трябва да прави това, което му харесва, НО така че да не пречи на другите. Като сте решили да се тровите-живи и здрави-ама си димете на отделно място.

Еееех направо подскачам от кеф за тоя закон и тоооолкова много ми се иска да се спазва...!:)

Само за опит-ако знаеш колко велико готино е да спреш да пушиш, щеше веднага да се откажеш, а и колко пари за женски глезотиики се спестяват...Simple Smile)))  bouquet

# 448
Кога изтича гратисният период за този закон, защото аз до сега съм видяла само в мол Пловдив във Фенси да има отделена част за пушачи. Интересното е че там са оставили детското им кътче в зоната за пушачи. В другите заведения дето ходихме след 20.12 (Кастело в Маркет център и Верди на П.Д.Петков) - нищо.

# 449
Да споделя за фойерверките - послушах Каспър и се спрях в Метро. Много хубави римски светлини ми избраха на щанда. Това което ме притеснява, че пише да се забие в земята и да се оттеглиш на 10 метра, а с консултантите изрично изкоментирахме че ще ги стрелям от балкона - някой смелчага да сподели как закрепва чудото на балкон?  Mr. Green
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт