Къде в Пловдив???-17

• 56 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Майничка
Кажете къде да намеря апрески за снега на малкия ми син,на 3г и 8 мес.,носи 26,27 номер?
Заради бебка нямам изобщо време да обикалям,преди година му бях взела от метро,но сега няма номер като за него там.
а само панталони ,такива шушлякови продават ли?защото преди все с яке съм взимала,но сега си има яке ,а няма гащи за снега newsm78

Апрески миналата седмица имаше в Deichman или както там се пише, в МОЛа, даже единични намалени бройки имаше и по 13 и нещо лв. Шушлякови панталони отвътре с полар има в една барака на "Капитан Райчо", м/у Гранда и Евмолпия, куче марка, но са железни за игра навън, голямата ми щерка израстна с такива.

# 136
Искам да попитам отново ски някой дали не е виждал някъде Praynig помогнете

# 137
  • Пловдив
Тази бараката до Гранда ще е затварят и разпродават всичко.

# 138

Благодаря. Тя иска да е като на Аврора, само че златна.. Ще се задоволи с каквото има в Хипото.
И без това вече ми е байгън от тез принцеси. Отвсякъде изскачат в нас.

# 139
  • Пловдив
Момичета, помогнете! Къде в Пловдив мога да намеря пердета тип "Блек аут" от тези , които се използват в хотелите и затъмняват максимално. Благодаря!

# 140
  • Майничка
Тази бараката до Гранда ще е затварят и разпродават всичко.

Не, ще затварят другото магазинче, с играчките- "Маринела" (едно време към нея имаше и кафе). Това, което имам предвид е съседното (имат магазин и на Пешеходния мост).

Искам да попитам отново ски някой дали не е виждал някъде Praynig помогнете

Пластмасови отдавна не съм виждала, играчки пък - съвсем (имаше едно време едни червени с каишки). Може би в интернет - магазини или в сайтове тип "Продавалник", нещо по-запазено. Иначе на "П.Д.Петков" срещу Сценични кадри продаваха преди детски и втора употреба, но скоро не съм влизала.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 17:45 от gargamela

# 141
Във Форум Тракия дали има магазин , в който да правят опаковки. Или някъде другаде в Тракия ???

# 142
  • Майничка
Във Форум Тракия дали има магазин , в който да правят опаковки. Или някъде другаде в Тракия ???

В DM-ите предлагат опаковане.

# 143
Ама там , не е ли сам да си опаковаш ?
Трябва ми опаковка за подаръка за госпожата. , нещо по-така.... Сещам се само за едно магазинче на главната , ама не ми се разкарва до там сега.

# 144
  • Майничка
Ама там , не е ли сам да си опаковаш ?
Честно казано, не знам, само съм обърнала внимание, че има отделно плотче с хартии и връвки. Embarassed
В Галерия дали няма да има такъв щанд, както в МОЛа?

# 145
Те ти опаковат безплатно, но неща купени от тях.

# 146
в повечето цветарски магазини също опаковат
после - в краен случай ако толкова не ти се разкарва в стил декор има строхотни опаковъчни торбички по 3,50 лв

# 147
Къде сте виждали най-евтино (освен Лидл  Wink ) детска седалка за кола - от онези без гръб, само седалка
  bouquet

# 148
В Хиполенд-имаше по 14лв.И не бяха лоши-в смисъл,че е от по-стабилните,ама е за по-малко дупе/по-тясна е в сравнение с другата която имаме-на CAM/

# 149
Благодаря ти много gargamela   bouquetще отидем и до там

Общи условия

Активация на акаунт