Къде в Пловдив???-17

• 56 806
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Миналата Нова година купихме на майка ми оттам.
Много го хареса. Качествени, български, на добра цена.  Peace
Координатите на склада ми ги дадоха тук, в темата.  Wink

# 376
Това магазина на "Янтра" ли е ? ( след "Света Петка " в улиците?)

РЕД.Благодаря  Hug

# 377
  • Пловдив
Да. Точно.

# 378
Моите лични впечатления за подобни, направо съжалих, че си загубих времето да отида дотам уж в търсене на нещо качествено и оригинално.
Аз търсех килим от вълна, а там имаше такъв само 1 може би, в ужасна разцветка и цена, за която ще си купя поне 2 български от 100% вълна.
Мисля, че сравнението на качествата и цените на мокети от изкуствена материя за офис нужди е съвсем неуместно с това, което търсим повечето за домовете си, а именно естествен материал на прилична цена.

Да, предимно работя с тях, но съм и маниачка на мокети и килими и често сменям форми и материи, особено за детските стаи, и ако не бях сменила само преди няколко месеца, сега щях да съм с 2 нови детски килима /точно новите на карпетмакс/. нищо, напролет.

между другото измислих и днес финализирах украси за кръщенета, няколко теми, на съвсем сносни цени, ако някой има нужда - да свирка.

и за нова година търся метакса резерва 30 годишна. дунайка, да пия ли едно валидолче преди да чуя цената, знаеш ли нещо?

# 379
Eдна питанка към момичетата от Пловдив...за една марка дрехи "стела". Във Велико Търново има едно магазинче, в което продават предимно нейни неща и са просто страхотни. Момичетата от магазина казаха, че дизайнерката е от Пловдив и имала там магазинче, стела се казва магазинът, знаете ли нещо като интернет страница с колекцията и  Thinking търсих в гугъл, но излиза предимно Стела Белчева Sad , но не е тази дизайнерката. Моляяя...помогнете ми Simple Smile направо съм влюбена в тия дрехи  Embarassed

# 380
  • Пловдив
  Относно питането Blithe_Girl  ,в Пловдив и Пазарджик   има магазини Стела.Облеклата са различни от масовите /артистичен стил,пъстри ,не са Стела Белчева/ За сайт не зная. На магазините  има телефон на собственичката,ако искаш пиши на лични ,ще  го запиша  и ще го пратя.

# 381
  • Пловдив
Това "Стела" не са ли едни леко изчанчени дрехи, не го казвам с лошо чувство, но не са моят стил и магазинът е на Джумаята, точно до "Хенди". Дано не бъркам името.  Peace

# 382

и за нова година търся метакса резерва 30 годишна. дунайка, да пия ли едно валидолче преди да чуя цената, знаеш ли нещо?

Подозирам, че трудно ще я намериш, защото и при официалния вносител я няма.
При нас има 20 годишната и цената е съвсем прилична - стотина лева.
Но ако държиш да е по-отлежала, вариантът ти е 120 годишната, цената й е 2100лв.

# 383
  • София / Пловдив
.....
Но ако държиш да е по-отлежала, вариантът ти е 120 годишната, цената й е 2100лв.

Едно валидолче май няма да свърши работа  Laughing

# 384
  Относно питането Blithe_Girl  ,в Пловдив и Пазарджик   има магазини Стела.Облеклата са различни от масовите /артистичен стил,пъстри ,не са Стела Белчева/ За сайт не зная. На магазините  има телефон на собственичката,ако искаш пиши на лични ,ще  го запиша  и ще го пратя.

Hug мерси мила Simple Smile супер си, а относно телефона ако минаваш покрай магазина го запиши, но не ходи специално за това  Peace

# 385

Отправих едно запитване до едно птиченце и по-късно ще видя какво ще ми каже  Grinning

# 386
# 387
  • Пловдив

Супер   newsm10

Аз дам  репортаж от Мола, който го интересува пуснали са намаления в доста магазини, понакупих от детския Бенетон доста дрешки, май 30% са намалени, в Окайди намалението е от 20 до 50%, в Елизабет и Кенвело имаше намаления от 50% и т.н

# 388

Супер   newsm10

Аз дам  репортаж от Мола, който го интересува пуснали са намаления в доста магазини, понакупих от детския Бенетон доста дрешки, май 30% са намалени, в Окайди намалението е от 20 до 50%, в Елизабет и Кенвело имаше намаления от 50% и т.н

Има ли намаления и в големия Бенетон ? И случайно да забеляза дали в Елизабет има дамски палта намалени ?

# 389
  • Пловдив

Има ли намаления и в големия Бенетон ? И случайно да забеляза дали в Елизабет има дамски палта намалени ?

В големия Бенетон имаше 30%, в Елизабет палтата също бяха намалени Peace

Общи условия

Активация на акаунт