Къде в Пловдив???-17

• 56 698
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже телефон или имейл за връзка с КАТ - искам да се оплача от безумното и нахално обслужване на тяхна служителка.

# 571
  • Пловдив
Кожени дрехи има и в магазините в Мол-а,в Гранда също!

# 572
Някой може ли да ми каже телефон или имейл за връзка с КАТ - искам да се оплача от безумното и нахално обслужване на тяхна служителка.

http://plovdiv.mvr.bg/structure/kat.php

# 573
  • София / Пловдив

Най - добре направо в Областната дирекция на МВР подай сигнал, че като знам шефът на КАТ какъв е...
Координати на директора на Полицията има още на заглавната страница, каретата в дясно:
http://plovdiv.mvr.bg/

# 574
Кожени дрехи има и в магазините в Мол-а,в Гранда също!

Бюджета ми е към 200лв .... дали ще има нещо прилично за тези пари?

# 575
...къде мога да намеря обикновено мъжко поло, памучно.
 ...

В Andrews fashion в Мола гледах преди два дни, мн хубава материя.

# 576
...къде мога да намеря обикновено мъжко поло, памучно.
 ...

В Andrews fashion в Мола гледах преди два дни, мн хубава материя.

А на каква цена беше ?

# 577
  • Пловдив
...Казвайте къде се продават на Лего играчки, проверих в Хиполенд, но няма това което търся  Tired

В Гранда на втория етаж

Багодаря   bouquet, но изненадващо за мен намерих количката случайно в Пикадилито в Мола, та няма да обикалям утре, че ми трябваше за подарък  Whistling

radostche_plovdiv в кой Лутър си проверила, защото в този на 6-ти септември имаха преди няколко месеца намалени модели, а във фирмения към Изгрев нямаше нищо под 300лв, майка ми си купи от Метро за 260лв, провери и там Peace

В Ескада се дими и на двата етажа ooooh!

# 578
Момичета, спешно ми трябва изпитан техник за пералня!!!

# 579
Относно миялните, 5 години бях с Електролукс, развали се на 10-ия ден след закупуването, после поне по веднъж всяка година, обикновено преди Коледа, заради което сме били без миялна чак до след празниците. На петата година ни изостави съвсем. Купихме уж временно една евтина малка Медеа, която вече 2 години ни служи вярно и беотказно. Скоро ще я сменям, както казах е малка, трябва ми нещо доста по голямо. Така че май марките нямат значение, никога не бях купувала евтина техника, може би и занапред няма да купя, но тази миялна е класика, ще я завещая на свекърва ми Laughing
Но за техника втора ръка, не знам, мисля че е риск определено.
Да кажа и аз нещо важно за миялните втора ръка. Ако предния собственик не е слагал сол, както масово правят тук софиянки, е прецакан един уред в машината - йонообменник се казва. Той спомага за омекотяване на водата и по-успешно миене. За Пловдив е важно да е в изправност. А заблудатата е, че щом е мека водата не се слага сол. Пък и в таблетките имало всичко. Има, ама няма. Така, че избягвайте тез неща, няма как да се разбере дали е поддържана машината според инструкциите от предния собственик.

# 580
...Казвайте къде се продават на Лего играчки, проверих в Хиполенд, но няма това което търся  Tired

В Гранда на втория етаж

Багодаря   bouquet, но изненадващо за мен намерих количката случайно в Пикадилито в Мола, та няма да обикалям утре, че ми трябваше за подарък  Whistling

radostche_plovdiv в кой Лутър си проверила, защото в този на 6-ти септември имаха преди няколко месеца намалени модели, а във фирмения към Изгрев нямаше нищо под 300лв, майка ми си купи от Метро за 260лв, провери и там Peace

В Ескада се дими и на двата етажа ooooh!

Не съм ходила още ... просто казах, че за там знам ... иначе вчера бях в Метро ама нещо не ми харесаха по-евтините модели та така ... принципно знам, че на Лутър кожите на скъпите модели са доста добро качество и може и да си струват парите.

# 581
  • Пловдив
До 9,01 има промоция-намаление в Лутър!Върви реклама...

# 582
Идва време да захранвам бебка, а не съм ориентирана още в цените и марките на пюренцата - можи ли до ми припоръчате от къде купувате на най-сносни цени? По принцип смятам първото зареждане да е от ДМ /но там има само тяхна марка/ а другите марки от къде  newsm78

# 583
  • Пловдив
mimira

пюрета купувах от Сани-по-евтини са от Вис виталиса

най-добрите цени обаче са в складчето зад Нева /не съм ходила само теоретично знам къде е /,търговиите-в Кичука има за детски работи магазинчета.на брезовска не знам как е

на първия етап ще те води цената,после ще търсиш разнообразие,независимо от цената Wink

# 584
Идва време да захранвам бебка, а не съм ориентирана още в цените и марките на пюренцата - можи ли до ми припоръчате от къде купувате на най-сносни цени? По принцип смятам първото зареждане да е от ДМ /но там има само тяхна марка/ а другите марки от къде  newsm78
Складчето на Карловска /това е зад Нева/ има голям избор от пюрета. Има избор и на памперси, млека и други бебешки консумативи. Имат ден в седмицата, когато не работят на дребно /преди 2 години беше четвъртък/. Цените наистина са много добри, а имат хубави марки - Гербер и др.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт