Къде в Пловдив???-17

• 56 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
А иначе искам да попитам, къде в Пловдив да търся по ефектни и скъпи тапети, освен в Домко и къщата срещу библиотеката на Авксентий Велешки. Търся нещо наистина добро и интерсно, за декорация ми трябва, цената не е важна.

Разгледай тук:

http://tapeti.vratsabg.com/index.php?page=products&lang=bul

Също разгледай и течните тапети на Casavaga:

http://www.minimaxbg.eu/%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD_%D1%82%D0 … 0%BF%D0%B5%D1%82/

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 12:21 от did_tag

# 616
Не е точно така:

http://www.e-placebo.com/index.php?option=com_content&view=a … =21&Itemid=39

Не случайно има засилени проверки по заведенията, защото един болен спокойно може да натръшка доста хора. Дано никой не попада в инфекциозна болница, защото в 21 век едва ли има по-ужасно място. Чак е нереално кошмарно. Ние ще се предпазим, надявам се, с малки деца в този студ, контактите са ограничени до минимум, но никой не е застрахован, дори да спазва хигиена.  Peace
пак не е така, но е излишно да спорим - то си го пише и в линка - Нормално общуване в офиса, фабриката или в училище, при добра лична хигиена не носи опасност от зараза.

засилените проверки са за дезинфекция на посудата и състоянието на санитарните възли, а не за работещите - ако хепатитът беше от значение за работещите в заведенията, то изследвания за хепатит щяха да се изискват в здравните книжки, както примерно се изискват за салмонела
и да, всеки който си мие ръцете и не яде с чужда неизмита посуда /ама съвсем неизмита/ е застрахован

# 617
А иначе искам да попитам, къде в Пловдив да търся по ефектни и скъпи тапети, освен в Домко и къщата срещу библиотеката на Авксентий Велешки. Търся нещо наистина добро и интерсно, за декорация ми трябва, цената не е важна.

Разгледай тук:

http://tapeti.vratsabg.com/index.php?page=products&lang=bul

Също разгледай и течните тапети на Casavaga:

http://www.minimaxbg.eu/%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD_%D1%82%D0 … 0%BF%D0%B5%D1%82/

.....тези течни тапети са разкошни....

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 15:56 от Мари я

# 618
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали козметичка за почистване на комедони, която работи качествено и евтино  Simple Smile

# 619
Смятам, че не е лошо превантивно ... не и в период на висока заболеваемост ... човек да си направи ваксина, едва тогава можеш да си напълно спокоен за здравето си. А по-ценно от това няма.

Иначе, питането ми е за мамите с еспресо машини ... напоследък цедката ми се запушва и не тече, а капе ... минах я на миялната, но за момент се подобри ... и после пак така. Моля, кажете ми най-ефикасно с какво да я отпуша.

# 620
  • Пловдив

Иначе, питането ми е за мамите с еспресо машини ... напоследък цедката ми се запушва и не тече, а капе ... минах я на миялната, но за момент се подобри ... и после пак така. Моля, кажете ми най-ефикасно с какво да я отпуша.

Купи си препарат почистване на за кафе машини  Joy Joy Joy Joy

# 621

Купи си препарат почистване на за кафе машини  Joy Joy Joy Joy

А от къде да си купя такъв препарат?КАкво представлява?
Че и моята машина не съм я почиствала от 1 година  Crazy

# 622
  • Пловдив

Цедката я слагам в разтвор от оцет и вода 50/50 за едно денонощие, поне веднъж месечно Peace
Препарати се продават във всички супермаркети!

Днес подадох сигнал относно пушенето, в Хепито на центъра имаше маси, на които пушеха, говорих с управителя и ме увери, че до седмица ще има заграждение за пушачите  newsm10

# 623

Купи си препарат почистване на за кафе машини  Joy Joy Joy Joy

Да, знам, че по принцип има такива ... имах една кана и така съм я чистила, обаче не съм купувала скоро и не знам какви и къде мога да намеря.

Ще пробвам идеята с оцета ... това мога да го направя още сега.  bouquet

# 624
  • БГ
radostche_plovdiv, ако проблемът е наистина в цедката то това вероятно е в резултат на много ситно смляно кафе, но много е възможно и да не е, ето ти два изпитани варианта за почистване на цедката: 1. нагряваш я на газов котлон, идеята е набитите вътре парченца кафе да изсъхнат и след леко почукване на цедката върху нещо твърдо да изпаднат; 2. накисваш за една нощ цедката в чаша с кока-кола!   Peace   Препарат за почистване на кафе машината и каната за подгряване на вода си купувам обикновено от Кауфланд, продават се по две пакетчета и е нарисувана кафе машина, но съм пробвала и с пакетче лимонена киселина - върши същата работа!

# 625
.................

Моята цедка си я боцкам с една игличка и ръчно и отпушвам дупките  Laughing

# 626
Оцетът върши същата работа като отровните препарати за почистване на кафемашини.
Освен цедката, с оцет може да почистиш и самата машина. Препоръчително е. Веднъж на няколко месеца.
Иначе, продават ги във всички големи магазини. В Кауфланд гледах вчера - пакетчето е под 2 лв.

# 627

Да споделя за приятната ми изненада, че в Авенюто до св Петка не се пуши вече  newsm53

брееееееее,браво на тях

Йе йе йееее, супер, мерси за инфото  bouquet

# 628
това е само докато подготвят разделението Simple Smile

# 629

[/quote]

Цедката я слагам в разтвор от оцет и вода 50/50 за едно денонощие, поне веднъж месечно Peace
Препарати се продават във всички супермаркети!

Днес подадох сигнал относно пушенето, в Хепито на центъра имаше маси, на които пушеха, говорих с управителя и ме увери, че до седмица ще има заграждение за пушачите  newsm10
[/quote]

Моите поздравления, че си подала сингал:)Аз подадох за кафетата на 2ри етаж в Галерия, то бива димилник бива, ама чак толкова! Много са нагли тия хора,ядосаха ме чак!
За всички, които още не знаят телефона за оплакване от цигарен дим:

РИОКОЗ:

Пловдив: +359 32 640222

Общи условия

Активация на акаунт