Къде в Пловдив???-17

• 56 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Много е малък паркинга на другият Лидл, иначе ми е много по-близо, ама пеша пак не става  Thinking В Хепи до Новотела има зали за пушачи и непушачи, но в залата да пушачи вентилацията хич я няма. По принцип дори и когата се пушеше навсякъде в Хепи рядко беше задимено, но сега на пушачите ще им е по-гадно, то направо бяха кълбета дим  Mr. Green Иначе там където не пуши е много приятно.

# 646
  • Пловдив
да,малък е парк на другия лидл
да видим какъв ще е на този в Кичука

# 647
Намаления има във всички спортни магазини,нооооо са най-много на -30%!

# 648
Идва време да захранвам бебка, а не съм ориентирана още в цените и марките на пюренцата - можи ли до ми припоръчате от къде купувате на най-сносни цени? По принцип смятам първото зареждане да е от ДМ /но там има само тяхна марка/ а другите марки от къде  newsm78
Складчето на Карловска /това е зад Нева/ има голям избор от пюрета. Има избор и на памперси, млека и други бебешки консумативи. Имат ден в седмицата, когато не работят на дребно /преди 2 години беше четвъртък/. Цените наистина са много добри, а имат хубави марки - Гербер и др.   bouquet
Къде се намира това складче на Карловска по-точно? Живея наблизо и ще ми е страшно удобно, извинявай, но не го знам - обясни по-подробно, моля те!   bouquet Благодаря
Складчето се намира там където се събират 3 улици  и само 100тина метра преди да излезеш на Оборище, ако си тръгнала от реката към Нева. До него близо има аптека /тя май е единствената на цялата Карловска/

# 649
Някой да е ползвал услуги от сайта на zadrujno.bg? Има промоция на диамантено микродермабразио - 20 лв процедурата - правила ли си е някоя от вас досега?Отзиви евентуално, моля!

# 650
  • Пловдив
А кога ще го отварят, гледам че отвън е готов ?

13 януари откриват в смирненски

Чудесно   bouquet  дъщеря ми е влюбена в кроасаните с нуга крем, но Тракия ми е доста далече Mr. Green

Някой да е ползвал услуги от сайта на zadrujno.bg? Има промоция на диамантено микродермабразио - 20 лв процедурата - правила ли си е някоя от вас досега?Отзиви евентуално, моля!

Вече не активна офертата, беше до вчера! Посещаваме това студио за фотоепилация и сме много доволни от д-р Здравчева, в събота бяхме при нея и говорихме за микродермабразиото, аз ще се подложа на процедурите, но след 15-ти и тогава мога да споделя Peace

# 651
Даваше ми ,че е активна преди 1 час.

# 652
Къде в Пловдив рамкират картини и снимки и на какви цени ?

# 653
  • Пловдив

Кръстовището на бул. Княгиня Мария Луиза с ул. Петко д. Петков - Купчийницата; бул. Цар Борис Освободител - на гърба на Тримона - Ренесанс; Кръгли и овални - ул. Парчевич - ателие Стефка; в Капана - 5-6 ателиета почти едно до друго и всички големи хипери - Бриколаж, Алати, Баумакс и т.н.
Цената е според размера на картината и вида на профила - PVC или дърво - който ще избереш, зависи и от това ще има ли паспарту и какво, също какво е стъклото - обикновенно или антирефлексно и т.н., т.е цената е комплексна........
От моят опит най-евтини са в Купцийницата, в Ренесанса има голямо разнообразие от дървени профили - там съответно са по-скъпи, но цената си заслужава качеството.

# 654
А знаете ли къде в Пловдив правят безплатна диагностика на косата и скалпа.

# 655
Пак да си подновя питането за мъжко поло - обикновено, памучно ... къде да търся?
Проверих в Андрюс, но там не е точно поло, а по скоро като нещо от типа на пуловер-блуза ... а на мен ми трябва поло за носене под пуловер.

# 656
  • Пловдив
Геовест Асеновград шият поло, каквото търсиш. Имат магазини на покрития мост към Новотела и на Илиенци.

# 657
Абе хора си има,надявам се кото отворят този в Смирненски,тук да секнат малко,че не се трае вече!

А кога ще го отварят, гледам че отвън е готов ?

Аз продължавам с жалбите към Риокоз, в събота бяхме в Дядовата къща, в цялото заведение се пуши и беше адски задимено Tired

Пълниш ми душата, супер си!
Elfita, идеята ти за подпис е велика!!!

Аз направих първото оплакване срещу цигарен тормоз, а вие?
РИОКОЗ:
Пловдив:            +359 32 640222

# 658
  • Пловдив
А дали ще ми обърнат внимание, ако се оплача от цигарения тормоз в маршрутките?
Почти всички шофьори пушат, при това студено време, на почти затворени прозорци и фраш пълни коли.... Shocked
На учтивите ми забележки са груби и искат да ме свалят от колата... #Crazy

# 659
В ателие "Ваяна" зад халите-цените зависят от много неща.

Общи условия

Активация на акаунт