Къде в Пловдив???-17

• 56 685
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря модерни дрехи xl, xxl. Сега след раждането съм качила доста, по търговските центрове и магазините , в които съм проверявала дрешките са за манекенки. А голяма номерация има само дрехи за по-възрастни, а аз съм на 24. Моля, ако някой знае къде има такива дрехи да сподели.
До скоро си купувах от Александра .... но като ходих преди месец ме изненадаха неприятно, че блузите и пуловерите вече са едни и същи - както каза продавачката " вече не работим с размери"  ooooh! и щеше да ми е смешно, ако не ставаше въпрос за мен... От якетата имат размери - случавала съм и до 2XL. Иначе имат прилични неща и на повече от сносни цени /особено на намаления, които правят често  Peace/. Микстар работят също с размери, но пък тяхната конфекция не е точно модерна   bouquet

# 676
  • Пловдив
Да ви питам девойки... Wink някоя от вас да е посещавала масажи с ваучери закупени чрез познати сайтове...тези с отстъпките?Изглеждат много примамливи офертите...и къде,ако сте ходили. Peace

# 677
  • Пловдив
Момичета, да сте виждали някъде паравани (не за баня, а дървени)? Гледах в Рум Тракия и Юск, ама не ми харесаха. Евентуално ако знаете за дърводелец, който да изработва паравани, моля за координати.
 Жени Б, Миамиа, Елфита, Виоленца и всички, които споделят за заведенията, са ми много полезни. Ако иска някоя от вас да пусне отделна тема да не се дразнят незаинтересованите.

Много красив параван видях в Баумакс при декорациите, цената беше към 200лв Peace

# 678
Аз си взех вучери за диамантеното микродермабразио , в петък ще ходя , ще споделя за него .

# 679
Благодаря ви за идеите къде да търся паравани, дано си харесам някъде.

# 680
Момичета, някоя от вас скоро да е купувала чаршафи с ластик за кошарка 140/70? И на какви цени са? Благодаря много!  bouquet

# 681
Вчера гледах в Карфур 3.99 лв.
Водеше се калъф и не знам дали е точно същото. Но беше точно 70/140. Нямаше как да се разопакова и да се види.
Материята беше трико. Повечето, които съм гледала са като хавлиени.

# 682
Вчера гледах в Карфур 3.99 лв.
Водеше се калъф и не знам дали е точно същото. Но беше точно 70/140. Нямаше как да се разопакова и да се види.
Материята беше трико. Повечето, които съм гледала са като хавлиени.

Точно това ми трябва! Много ти благодаря! Една шивачка до нас иска 5 лв. само за шев...  #Crazy

# 683
А дали ще ми обърнат внимание, ако се оплача от цигарения тормоз в маршрутките?
Почти всички шофьори пушат, при това студено време, на почти затворени прозорци и фраш пълни коли.... Shocked
На учтивите ми забележки са груби и искат да ме свалят от колата... #Crazy

Да, трябва да има, в градския транспорт също е забранено пушенето.

Къде в Тракия има аптеки, поддържащи хомеопатията на Боарон-иамм в предвид перличките, а не само комбинираните препарати?

# 684
Моля,моля,темата е "къде в Пловдив" не "за и против" цигарения дим!
5 страници вече само това чета а и не само аз. Shocked

Момичета, съжалявам, че ви пречи темата 'къде в пловдив НЕ се пуши", НО сега е момента да се подават сигнали, за да се спре на време явлението! Сами разбирате, че след не много време това ще престане-и пушенето и сигналите и то само ако сега всички сме активни:)
Благодаря за търпението:)

# 685
  • Пловдив
...
Къде в Тракия има аптеки, поддържащи хомеопатията на Боарон-иамм в предвид перличките, а не само комбинираните препарати?
Аз съм взимала монопрепарати от Дара-та под Аримаг, също и отзад на високия блок в аптечката имат разни неща. Срещу рума също има, забравих как се казваше аптеката, Санита до 16-ти блок май се падаше... и мисля и на отсрещния ъгъм ла Ч.Х.
Тези са ми в района и от тях съм взимала  Peace

# 686
Темата е "къде в Пловдив" и не виждам нищо лошо да споделяме къде в Пловдив не се пуши и закона се спазва !

Подкрепям  Peace Къде в Пловдив се спазва новия закон си е по темата. Малко спам беше разяснението за квадратурата и др. инфо за разделението, но останалото си е в темата. И чак пък 5 страници да е било това...

Къде ходите на почистване на лице? Но да си разбират от работата, а не да са минали само 1-2 курса. И да не стискат пъпки Simple Smile

Къде да дам пухинка за пране? На хим. чистене ли? И всички ли могат само да ми я изперат без да ползват химикали? Simple Smile

# 687
Жени, якето с гъши пух ли е вътре? Дай го на химическо чистене, сещам се сега за това на Гладстон,( перат, освежават, каквото им кажеш).

# 688
Жени, якето с гъши пух ли е вътре? Дай го на химическо чистене, сещам се сега за това на Гладстон,( перат, освежават, каквото им кажеш).

Силно се надявам да не е Simple Smile Мисля, че няма да е, че аз пернати се употребявам. А къде по-точно на Гладстон?

# 689
Имам питане  Simple Smile някой знае ли къде в Пловдив правят ''вега тест'',колко струва и дали си заслужава?

Общи условия

Активация на акаунт