Къде в Пловдив???-17

• 56 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Мен цигарения дим не ми пречи,ама от нахални шофИОри пламвам или притичващи на червено пешеходци..... Mr. Green

# 661
Моля,моля,темата е "къде в Пловдив" не "за и против" цигарения дим!
5 страници вече само това чета а и не само аз. Shocked

# 662
666 Hug Точно това се опитвах да кажа и аз преди няколко дни. Да се направи отделна тема, и нека всеки желаещ се включва там с мнения, оплаквания и сигнали.

# 663
хе -хе-хе затова и аз се оплаках...спамски Joy Joy Joy Joy

# 664
  • Пловдив
Темата е "къде в Пловдив" и не виждам нищо лошо да споделяме къде в Пловдив не се пуши и закона се спазва !

Вчера посетихме ресторант Буено и бях приятно изненадана, че там изобщо не се  пуши  Grinning Ние често хапваме на вън и ми омръзна всяка вечер да се прибираме вунящи на цигари !
Извинявам се, че с тези си коментари дразня пушачите в темата, но мисля, че е важно да се знае кои заведения в Пловдив са толератни към  непушачите!

Къде в Пловдив рамкират картини и снимки и на какви цени ?
Голям избор имат в Бриколаж, скоро там  рамкирах един папирус, дървена рамка  20/30 със стъклото ми излезе 26лв, но много зависи каква рамка ще изберете  Peace

# 665
Аз съм пушач,обаче най-много мразя да излезна де вечерям и около мен,да се пуши!От край време съм така,а сега и с малко дете,което също мъкнем с нас,съм много доволна от тази забрана!Ако я нямаше,щяхме да си стоим вкъщи,понеже преди това,навсякъде се пушеше!И за да не е само за пушенето,да питам и аз нещо!В миналата тема,обсъждахте,че на центъра имало бояджийница за дрехи,та идеята ми е,дали боядисват в по-нестандартни цветове,например циклама,понеже изпрах на малката количката за кукли,и избеля плата,и то много и много ме дразни,та питам,да ги нося направо там! newsm78

# 666
Знаете ли къде мога да занеса обикновени обици за посребряване?  Flutter Питам, защото имам алергия към неблагородни метали, ако някой помогне ще съм много благодарна.  Peace

немогат обикновените обеци да се посребряват,защото никела от толината се разтапя! аз имах едни,които мнго много си обичах,загубих едната и отидох и дадох да ми направят същите сребърни! чесно казано при една от сергийте на джумаята-останах много доволна!

А тогава за какво е това посребряване?  Thinking Това наистина не го знаех.  Sad

да, но може да им се счупи игличката и направи сребърна, както и да се облекат отвътре със злато/сребро

Знаеш ли къде предлагат тази услуга? Обиците, заради които питам са точно с такова закопчаване, а не като кукичка, останалата част е керамична, не знам дали това има значение.  Flutter

Цитат на: wine
Това което ще напиша не е съвсем отговор на въпроса ти: аз като си купя обици от неблагороден метал минавам през "игличката" както сте я нарекли с безцветен лак- така, поне при мен, се избягва възпалението на ушите!

Това върши ли ти работа? Аз преди бях пробвала с копчетата на дънките от вътрешната страна, но пак ми бяха излезнали мехури, май и на едни обици бях пробвала... ама помня ли вече.  ooooh! Ще взема да си ги купя пък, толкова ми харесват тия керамични обициии...  Crazy Flutter

# 667
И аз пуша, сега доста по малко от преди, но и на мен ми е неприятно да вечерям в задимени ресторанти и после да ухая на цигарен дим. Но е малко досадно всеки втори пост да е посветен на това. Peace

# 668
  • София / Пловдив

Peace  Peace  Peace

# 669
Момичета, да сте виждали някъде паравани (не за баня, а дървени)? Гледах в Рум Тракия и Юск, ама не ми харесаха. Евентуално ако знаете за дърводелец, който да изработва паравани, моля за координати.
 Жени Б, Миамиа, Елфита, Виоленца и всички, които споделят за заведенията, са ми много полезни. Ако иска някоя от вас да пусне отделна тема да не се дразнят незаинтересованите.

# 670
  • plovdiv
Момичета, да сте виждали някъде паравани (не за баня, а дървени)? Гледах в Рум Тракия и Юск, ама не ми харесаха. Евентуално ако знаете за дърводелец, който да изработва паравани, моля за координати.
 Жени Б, Миамиа, Елфита, Виоленца и всички, които споделят за заведенията, са ми много полезни. Ако иска някоя от вас да пусне отделна тема да не се дразнят незаинтересованите.
Дървен параван гледах в индийските магазини-до аптека Марица и на Главната

# 671
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря модерни дрехи xl, xxl. Сега след раждането съм качила доста, по търговските центрове и магазините , в които съм проверявала дрешките са за манекенки. А голяма номерация има само дрехи за по-възрастни, а аз съм на 24. Моля, ако някой знае къде има такива дрехи да сподели.

# 672
Геовест Асеновград шият поло, каквото търсиш. Имат магазини на покрития мост към Новотела и на Илиенци.

Благодаря, там ще проверя.  bouquet

# 673
  • Пловдив
Момичета, да знаете как мога трайно да боядисам (или пък да дам някъде да го направят) обувки от велур (трябва да им сменя цвета)?

# 674
  • Пловдив
vania_2801 , има доста такива магазини, мога да ти изброя някои ако искаш на лични ,да не  пълним темата. Иначе, тук в "На пазар" има тема "Ние по-пухкавите да ходим боси и голи ли?" - там има доста адреси, самата аз съм писала няколко мнения. Но, ако искаш, ще ги повторя и тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт