Къде в Пловдив???-17

• 56 698
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
radostche_plovdiv, ако проблемът е наистина в цедката то това вероятно е в резултат на много ситно смляно кафе, но много е възможно и да не е, ето ти два изпитани варианта за почистване на цедката: 1. нагряваш я на газов котлон, идеята е набитите вътре парченца кафе да изсъхнат и след леко почукване на цедката върху нещо твърдо да изпаднат; 2. накисваш за една нощ цедката в чаша с кока-кола!   Peace   Препарат за почистване на кафе машината и каната за подгряване на вода си купувам обикновено от Кауфланд, продават се по две пакетчета и е нарисувана кафе машина, но съм пробвала и с пакетче лимонена киселина - върши същата работа!

Това верно ли е за Кока-колата ?

# 631
Знаете ли къде мога да занеса обикновени обици за посребряване?  Flutter Питам, защото имам алергия към неблагородни метали, ако някой помогне ще съм много благодарна.  Peace

# 632
Знаете ли къде мога да занеса обикновени обици за посребряване?  Flutter Питам, защото имам алергия към неблагородни метали, ако някой помогне ще съм много благодарна.  Peace

немогат обикновените обеци да се посребряват,защото никела от толината се разтапя! аз имах едни,които мнго много си обичах,загубих едната и отидох и дадох да ми направят същите сребърни! чесно казано при една от сергийте на джумаята-останах много доволна!

# 633
да, но може да им се счупи игличката и направи сребърна, както и да се облекат отвътре със злато/сребро

# 634
да,ама за да залепиш сребърна игличка пак трябва да се награее!

# 635
Това което ще напиша не е съвсем отговор на въпроса ти: аз като си купя обици от неблагороден метал минавам през "игличката" както сте я нарекли с безцветен лак- така, поне при мен, се избягва възпалението на ушите!

# 636
Идва време да захранвам бебка, а не съм ориентирана още в цените и марките на пюренцата - можи ли до ми припоръчате от къде купувате на най-сносни цени? По принцип смятам първото зареждане да е от ДМ /но там има само тяхна марка/ а другите марки от къде  newsm78
Складчето на Карловска /това е зад Нева/ има голям избор от пюрета. Има избор и на памперси, млека и други бебешки консумативи. Имат ден в седмицата, когато не работят на дребно /преди 2 години беше четвъртък/. Цените наистина са много добри, а имат хубави марки - Гербер и др.   bouquet
Къде се намира това складче на Карловска по-точно? Живея наблизо и ще ми е страшно удобно, извинявай, но не го знам - обясни по-подробно, моля те!   bouquet Благодаря

# 637
  • Пловдив
Стягащо бельо отново са пуснали в Лидл.Навалица няма никаква.

# 638
Идва време да захранвам бебка, а не съм ориентирана още в цените и марките на пюренцата - можи ли до ми припоръчате от къде купувате на най-сносни цени? По принцип смятам първото зареждане да е от ДМ /но там има само тяхна марка/ а другите марки от къде  newsm78
Складчето на Карловска /това е зад Нева/ има голям избор от пюрета. Има избор и на памперси, млека и други бебешки консумативи. Имат ден в седмицата, когато не работят на дребно /преди 2 години беше четвъртък/. Цените наистина са много добри, а имат хубави марки - Гербер и др.   bouquet
Къде се намира това складче на Карловска по-точно? Живея наблизо и ще ми е страшно удобно, извинявай, но не го знам - обясни по-подробно, моля те!   bouquet Благодаря

аз ще ти обясня и съм наблизо! до самото скласче има от едната страна автосалон а от другата се намира един малък хрнителен магазин! ако тръгнеш от Дидавата надолу се пада от дясната страна! надявам се да съм го обяснила,не съм много добра в това!

# 639
Стягащо бельо отново са пуснали в Лидл.Навалица няма никаква.

Тъкмо щях да питам как е положението в Лидл ... има ли опашки, хора ...?

# 640
  • Пловдив
спокойно беше като за неделя
имаше малко фраш на шоколадите,но нищо особено
на касата минахме много бързо

през седмицата ще е още по-спокойно

# 641
Абе хора си има,надявам се кото отворят този в Смирненски,тук да секнат малко,че не се трае вече!

# 642
Някой знае ли за някакви промоции в магазини за спортни стоки - Adidas, Puma, Nike, тъй като миналата година по това време имаше, и то много изгодни (Адидас - 50% при мин 300 лв.). Ако някой е видял някоя табела, а-у, моля да сподели. Wink

# 643
  • Пловдив
Абе хора си има,надявам се кото отворят този в Смирненски,тук да секнат малко,че не се трае вече!

А кога ще го отварят, гледам че отвън е готов ?

Аз продължавам с жалбите към Риокоз, в събота бяхме в Дядовата къща, в цялото заведение се пуши и беше адски задимено Tired

# 644
  • Пловдив
А кога ще го отварят, гледам че отвън е готов ?

13 януари откриват в смирненски

Общи условия

Активация на акаунт