Пети клас е труден знаем, но за КоледаТА веЧ мечтаем".

• 27 879
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • 1st floor
Браво на малкия артист!!!  bouquet
БРаво и на Боби, и бързо оправяне й желая!!!
gargamela, и аз се видях в чудо при избора на училищен подарък ooooh! Едни претенции, едно чудо....Докато дечицата, които идваха в нас на гости, като ги питах, вие какво избрахте за подарък - ами, че те пазарували от левчето някакви стикери за лепене Rolling Eyes
...и накрая някои от децата остават разочаровани от подаръците си и се надяват другата година да не им се падне същия подаряващ... Tired

# 121
  • Майничка
Абе, честно казано, на момче (пък и на момиче) на тази възраст бих подарила хубаво джобно ножче. Ама първо, това е подарък, който трябва, според мен, да бъде направен от възрастен в семейството (така е по-ценен и по-емоционален) и второ, де да знам дали родителите ще са на същия акъл, та дори няма да го предлагам.
Ха, но пък това ми дава идея за коледен подарък на Гицка! Laughing

# 122

Затова съм на мнение, че този тип разменки вече трябва да спрат. Или да се съберат парички с които да се накупят разни дребни нещица и да си разиграват томбола. Може да си включат и въпроси от училищния материал Laughing
Иначе за самото им парти са организирали да дойдат аниматори от Макдоналдс + меню някакво, че не помня какво. Щели да ги занимават подобаващо за възрастта им Peace

# 123
  • Вече на светло в София
Привет, мили мами! Няколко дена само чета, нямам възможност да пиша.
tzarina, спокойно за варицелата. Сина ми я изкара във втори клас. Хубавото е, че създава имунитет. Аз се заразих от него и я изкарах много тежко на стари години(тогава 42). После тъбва малко да стимулирате имунната система.
Скарлатината е по кофти. Много лесно се бърка с ангина.
Иначе и ние си имаме проблеми с гърлото след варицелата е изкарал мононуклеотична ангина, която не беше лекувана като такава и ни донесе хиператрофирала сливица , т.е и в нормално състояние е много увеличена.
Иначе у нас е доста напрегнато чакаме каката, която е заклещена в зимната прегръдка на Лондон( вече 4 денонощия). Да знаете, никога не ползвайте австрийските авиолинии. #Cussing out

# 124
Ужас, Мад, и как се чувства детето, храна предлагат ли им? На мен да са ми се опънали не, ами да са ми се скъсали нервите от самия факт, че 4 дена киснеш на едно и също място. Ни баня като хората, нито спане ooooh!

# 125
Братовчедка на мъж ми също от дни се намира в хотел в Шотландия - по средата на полето, насред нищото с никакви изгледи скоро да се приберат...
gargamela, ти ме хвърли в ужас с това ножче - моят син скоро ми каза, че трябвало да си носи, защото еди кой си от еди кой си клас го били нападнали (легенди според мен) и било добре да е защитен.Да не дава Господ, ама каквато ми е адреналинка никакви ножчета!!!По-добре някой готин колан, портфейл или нещо подобно мъжкарско..."Арт 93" имат много свежи идей - за 12 лв има страхотни ключодържатели http://www.art93.com/show_book.php?isbn=443160_aks_koj   http://www.art93.com/show_book.php?isbn=443790_aks_koj

Чух се с Лъчи - на класното е имало 10 задачи, не е успял да се справи с всички, аз съм ядосана, защото се падат по няма и 4 мин. на задача, защото докато раздадат листовете, докато си напишат имената също се губи време, да не говорим, че смятат дроби на ръка, имало е и текстови, но не разбрах колко.Егати амбицията  Naughty.Аз да си призная не очаквах повече от 4-5!И после ще им тикнат под носа ниските оценки, защото се оценяват по точки за решена задача и съвсем може да се обезсърчат децата!Ей, да му се невиди!!!

# 126
  • София
Браво, Вълничке, и на детето, и на теб, че си издържала на напрежението! И при мен е така - хем ги знам, че ще се представят чудесно, хем ми е свито отвътре да не стане някоя издънка, че после да се чудя как да ги успокоявам! Как не получавам инфаркт докато ги гледам, не знам! Сцена е това, седят и хората гледат, не е шега работа!

нашият пък, на класното по математика сам си е спретнал един капан - едната задача нещо му се опънала, получил някаква десетична дроб, обаче учителката нещо била изкоментирала преди това точно тази задача, от другите деца никой нищо не възразил, и нашият решил, че неговият отговор е грешен, и незнайно защо не го е писал! Представяте ли си! Като си дойде вкъщи сметна задачата и се оказа, че е вярна. Много ме доядя, ама така ще се научи, че е по-добре грешен отговор, отколкото никакъв. Другата задача, която му е проблемна била от движение, в сборника не намерих такава (а бях готова да му се накарам, че не е решавал задачи), и аз нещо не успях да я реша. Сестра му и тя нещо запецна, та ще чакаме баща му да си дойде и той да я мъчи. Имам подозрението, че нещо е пропуснато в условието, или той я каза грешна вкъщи. Ама, нали си е малко завеян вече, прибира се и вика, че имал четворка на класното! Кога бе, викам сколасахте за един ден класно и оценка, а то било негово предположение, че ще има четворка, защото тези двете задачи не ги е написал.  Crazy Слага си, нашият, отсега оценки!

# 127
  • Вече на светло в София
Нито храна дават, нито напитки, да не говорим, че за спане #2gunfire. На децата от друга компания са намерили хотел, но австрийските НЕ. На тел не отговарят. Ние тука се побъркахме от тел. и разговори на място на летището с един дръпнат сухар. Говорихме даже с посолството, но за съжаление те не могат да направят нищо защото не е бълг. авиолиния.

# 128
Това е изключително неприятно. И съм забелязала, че винаги като наближи времето да се пътува по празници, точно тогава започват някакви природни стихии, които просто чакаш да отминат от само себе си. С тях не можеш да се бориш.

# 129
  • София
аз затова вече мразя да пътувам по празници! Все едно е Голямото преселение на народите!

# 130
То и момента с пазаруването може да се нарече Голямото пазаруване по празниците Joy Ние трупаме от метро по 2 колички, но това е с цел да си спестим излизането и ходенето по хранителните магазини в почивните дни.
Ние когато живеехме в чужбина винаги сме отчитали факта, че по празниците става стълпотворение ужасно, бури и какво ли още не. Затова се стараехме да си довършим каквото има за довършване по работи и други задължения и да си тръгнем още към 10-15 декември.

# 131
Цитат
Другата задача, която му е проблемна била от движение, в сборника не намерих такава (а бях готова да му се накарам, че не е решавал задачи), и аз нещо не успях да я реша. Сестра му и тя нещо запецна, та ще чакаме баща му да си дойде и той да я мъчи. Имам подозрението, че нещо е пропуснато в условието, или той я каза грешна вкъщи.

Пусни задачката в "математически турнири" и до половин - един час ще имаш мнение Grinning

# 132
Нито храна дават, нито напитки, да не говорим, че за спане #2gunfire.
Това е нечовешки,да не говорим,че се водят европейци,и от доста по напред от нас!!!Но нали се славим с циганския си маниер,при нас минава всичко......Нямам думи за  детето,ами поне да се прибере по живо, по здраво......

Преди малко в БТВ-новите се оказа че Петокласниците са по грамотни,от гимназистите!!!
Браво на нашият набор,все така да я кара!!!! Party Party

Поздравявам,артиста на Вълничка,все повече таланти се намират при нас!!!
Боби,и на вас ви се вижда светлина  в тунела,много се радвам,че нещата са от към добрата страна. Laughing

Гаргамела,аз подаръците ги избирам много бързо,знам какво ги влече децата,и се минава по леко.
Но тая идея за джобно ножче,не ми допада,от друга гледна представа,но ти си знаеш децата.
При нас вълнението е на тема спорт,фланелки,шапки,шалове.......!

При нас ,днес беше много позитивен ден,мина тържеството в клиниката,съответно театъра на тема "Дядовата ръкавичка",не беше за нас,но артистите го направиха приемливо и за по големи деца......,на мен лично ми хареса.....
Получихме много подаръци,много пожелания за здраве,и по живо  и здраво се прибрахме!!!
Ето и снимки,който му се гледа.......!
http://www.facebook.com/album.php?id=100000516763978&aid=49530
Профил Галя Георгиева!!!!

# 133
Другата задача, която му е проблемна била от движение, в сборника не намерих такава (а бях готова да му се накарам, че не е решавал задачи), и аз нещо не успях да я реша. Сестра му и тя нещо запецна, та ще чакаме баща му да си дойде и той да я мъчи. Имам подозрението, че нещо е пропуснато в условието, или той я каза грешна вкъщи.

Пусни задачите да ги видим

# 134
  • 1st floor
Птичка, насълзиха ми се очите, докато разглеждах снимките... Sad...Мъчно ми стана за дечицата , но едновременно с това и топло - че все пак намират сили да се радват и да бъдат щастливи!!! Браво и на хората, които са се сетили да ги зарадват!!!

Общи условия

Активация на акаунт