Пети клас е труден знаем, но за КоледаТА веЧ мечтаем".

• 27 924
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Честита Нова Година! Да е здрава, спорна и щастлива!
Честито и на всички именници и рожденици от последните дни!
Ние в последния ден решихме и отскочихме до Дряново. Там посрещнахме Новата Година. Искам още ваканция!

# 226
  • 1st floor
Честита Нова Година и от мен!!! Много здраве , щастие и красиви мигове ви желая!!! Hug
Честито и  на всички , които празнуват рождени и имени дни!!!  bouquet

# 227
Здравейте мили момичета. Честита Нова година, да е спорна и щастлива и нека носи само положителни моменти. Искрено съжалявам, че не мога да се включвам толкова често както преди, но тази работа ми изпива цялата енергия. Честито на рождениците  и именниците, нека всички техни мечти бъдат мои пожелания. И нашия тати беше рожденик - на 31.12. Mr. Green навърши 43 години - да ни е жив и здрав. Hug
 Свърши ваканцията Tired, господина цяла седмица се оплаква, че му е скучно и се чуди какво да прави, а тази вечер изведнъж се оказа, че има цели две стихотворения да учи наизуст #Cussing out. Друго какво....а да  Party стана втори на Зоналното първенство по шах в неговата възрастова група и беше много разочарован, че няма парична награда, а само разни грамоти и купи Mr. Green. Както винаги материалното надделя  Crazy... Това е от мен момичета, ще се опитвам по-честичко да пиша Hug Hug Hug  bouquet

# 228
  • гр.София
 Да ви е честита,спорна,доходна и спокойна Новата година!Здраве за болничките деца в темата ни!  Най-добри пожелания и за всички рожденици!

Петокласникът се опита да ме агитира да пропусне учебния ден,но още преди Коледа бяхме решили този въпрос. Уж трябваше да ми прати смс ,колко деца са в класа,но получих само за 6-ица от класното по математика.  Идеята я взех от тази тема Simple Smile. Понеже беше понавъртял едни оценки,за които не подозирах и ни лъжеше.  В резултат последва наказание да пропусне едно лекоатлетическо състезание в учебен ден преди Коледа . Плюс лишаване от компютър.
  Излезе ми скъпо,т.к. се наложи спешно да купуваме поредните два тома на Хари Потър.   Изкълва ги през празниците.  Simple Smile
 Не е излизал да играе с децата,т.к се преби в училище на 21-ви декември,разби си коляното. Джипито настоя да даде болнични (за първи път в училищния му живот),които ни дойдоха много добре,понеже и малката се тръшна болна и така всички го ударихме на мързел вкъщи.
 Аз си мислех,че синът е с неизчерпаеми сили,никога не се е оплаквал от натовареното ежедневие и ранното ставане,но като го видях как се прибра от лекарката и заспа като пън и не можах да го вдигна за вечеря-осъзнах,че много му се е натрупало.

Вълничке,много пишете и не смогвам Hug

# 229
blanc, радвам се да те видя (чета) Simple Smile Наистина много активни майчета в темата Hug

Дан коляното вече е добре? Наистина много бяха изморени вече преди празниците.

Завидях Ви за шестицата по математика. Браво на П.! Аз нямам смс и ще чакам, да се прибере от училище, за да разбера, но отсега си знам, че не е решил една задача. Не се бил сетил как се решава, макар че я решавахме предния ден, а като се сетил, вече нямало време Sad

# 230
Е, прибра се.... с четворка. Кофти работа. От утре щели да ги изпитват за повишаване и той се прибра с репликата" Довечера няма да гледам Стъклен дом - ще решавам задачи"Simple Smile

# 231
  • гр.София
 Че то няма вече Стъклен дом.
 Математиката е  силния предмет на моя (и физкултурата,да не забравя Simple Smile)
 По география например е завъртял 6 -4 -3.

Днес са отсъствали 4 деца,вероятно по основателни причини.

# 232
В нашия клас са отсъствали само 2ма. А за Стъклен дом - не сме проверявали, той просто си знае, че го дават в понеделник. Но за мен беше приятно да усетя у него някаква амбиция и то по математика, която ненавижда...

# 233
  • София-България, Израел - където си поискам
Сега ми се обади ученичката,че има 5 на класното по математика. Доволна съм  Peace, а най-вече тя е доволна, едната задача не е решила, нормално е да има такава оценка.

# 234
Здравейте момичета!
Тайничко ви чета понякога, когато си мисля, че вече няма шанс да си озаптя диването и да ви кажа - успокоявам се при вас.... Grinning
Аз съм от Плевен и както се вижда в подписа ми съм майка на три деца.Най-големият е в пети клас и да ви кажа той си е добре, ама аз вече откачам.Тресе го страшен пубертет, шашкания, простотия и т.н.Толкова труден стана, че ако му доживея 18-тата годишнина, то ще е в лудница. Crazy
Гледам, че коментирате класното по математика....нашият се прибра с 3-ка.....идеше ми да го убия.След 4 шестици и големи похвали от госпожата, че е много добър по предмета, той завъртя две 3-ки!!!Такива баламски грешки е допускал, че нямам думи.Страшно е разсеян....имам чувството, че тепърва няма да може да се събере...Давайте някакви рецепти какво да го правя, че идва края на срока и той ще се на...ка
А на компютъра му е забранено до към 2013... Mr. Green

# 235
Блан, дано коляното на Пепи е по-добре Hug
Аз също бях във ваканция, при това с двете деца, но си изкарахме добре - разходки, пързалка с шейни и много домашно по математика.
Все още не знам оценки от класните, но Влади каза, че малко се бил поизложил по математика. Колко малко не знам, а днес съм и без телефон и не мога да говоря с него.

# 236
 Sad новата година почна гадно: върнаха контролни и класни - все петици Twisted Evil Що не ги дадоха на 22-ри, че да видиш ваканция, ами сега - кое по-напред. Ние сме 1 смяна - 7.30 - ходи и спи. Какво да чакаш от там нататък?

# 237
  • 1st floor
Класното по математика ни е тази седмица, но все още не се знае кой ден  Rolling Eyes...Иначе по ЗИП-а има петица, не стигнало времето да помисли по-обстойно на последната задача...Но и никой от класа не успял да я реши...По БЕЛ също мина, там всичко е шест!!! Grinning...
Голд, защо така се ядосваш на петици? Не са лоши оценки...

# 238
е се ядосвам на петиците, а на грешките в работите му, заради които ги има.
Някакви елементарни грешки на неща, които уж знае ама защо не е написал??
Мисля че ще е същото като при monnnn ю; започва явно да ни тресе онова нещо, което ще ни пусне чак след няколко години,,,
Аз беснея, а той ме успокоява: нищо, мамо, не се ядосвай, свиквай... #2gunfire hahaha

# 239
  • Майничка
Нещо съм понабрала аз на госпожата по математика (и не само аз, де). Преди ваканцията си разменяли подаръци, повече от половината час минал, почнала да им предава за трапец, написали заглавието и хоп, часът свършил, нищо, "Ще си го научите вкъщи!". Но в домашната за ваканцията, естествено, има задачи с обиколка на трапец.
Днес почнала да преподава за лице на трапец, усетила се, явно, че не им е много ясна фигурата, издиктувала 2-3 определения и хоп, часът пак свършил, без да са решили и една задача!  Нищо, за домашна - 8 задачи, все за лице на трапец!

Да му се не види, не съм против децата да се товарят със задачи, ама обясни първо механизма, порешавайте в час задачите от учебника поне, а не да решават максимум по 2 задачи от урок и после - целия раздел от учебника, тетрадката и сборника за домашна! Накрая среден успех на класа на класната - 4,10, честито!.

И като почнах да въртя тази вечер телефоните, да проверявам информацията от щерката, се оказа, че половината клас вече ходи на уроци, да навакса учебния материал по математика. Тя сега ще говоря и с родители от другите класове и ще спретнем една среща с госпожата, като носим и тетрадките за работа в клас, да видим какъв ще е резултата.

Общи условия

Активация на акаунт