Пети клас е труден знаем, но за КоледаТА веЧ мечтаем".

• 27 921
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Честита Нова година!!!!! Живи и здрави да сме всички!!!!!! Hug Hug Hug

# 211
  • Майничка
Здрава, щастлива и успешна да е 2011 за децата ни и за нас, момичета!

# 212

Да ни честита новата 2011 година за нас, за нашите семейства и близките ни Hug!

# 213
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА И ПЕТОКЛАСНИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!

Днес моето момче порасна с още една година и стана на цели 11! Да ми е жив и здрав! newsm38 cheers Wine Glass

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 15:32 от albena_vlady

# 214
Е, ама вие днес си имате двоен празник Hug Да ви е живо и здраво момченцето, да ви радва, а и вие на него да се радвате nbirthday Tada  party002

# 215
Честита Нова година на всички Ви в темата, на децата, на любимите Ви хора! Да е здрава и успешна! Hug

На Джаки, Голд и Албена Влади - честито! Само радост и любов  bouquet

Обичам 1ви януари. Винаги е толкова протяжен, разпускащ и като че ли...вглъбен и мълчалив. Поне покрай мен е било така. героите са изморени от посрещането и всеки с нещичко си се занимава. ..кеф
Ние празнувахме отново по домашному, свекърите ни баха на гости и моята 90-годишна кръстница. Празникът мина под знака "радост за другите", но и така е добре. Основната тежест на готвенето пое мъжът ми, да си го похваля, голям кулинар - страхотна пуйка с плънка от ориз и стафиди + зеле опече. За мен останаха салатките и баничката. И ми беше много приятно, защото въпреки бабите и дядото, вечерта мина без ТВ програма. Ученикът ни организира след вечеря всичките да играем "Живот" и за малко да изпуснем Новата година Laughing
Жалко, че ваканцията е толкова кратка и трябва да се поучва за понеделник. Четох сега, че много родители задържали децата у дома и пускали молби за отсъствията. Но аз не мисля, че моментът е особено подходящ за това - оформя се успех, има класни... Може да се възползвам от тази възможност с отсъствията покрай междусрочната ваканция.
Хубава почивка на всички ви!

blanc, влизаш ли още тук? Hug

# 216
  • София и там където не се пуши
Честита НГ и от мен, да сте живи и здрави.

Това за ваканцията, да за това съм да има по-дълга ваканция зимата, но и аз няма да извинявам отсъствия, ще си ходят. По трудно ще е за тези, които са първа смяна.

# 217
  • в полите на Балкана
Честита Нова 2011 година. Нека донесе много здраве и късмет,а усмивките да не слизат от лицата ни.Успех във всяко начинание за нас и децата ни.

Влади честит ти рожденик!  bouquet

# 218
Честита нова година.Много здраве,щастие,мир и любов.
Честито на albena_vlady .жив здрав да ти е
Честито и на всички именници

# 219
  • Майничка
Albena_vlady, честит ти рожденик! Здраве, щастие и успехи да го лазят през цялата година!

# 220
  • София-България, Израел - където си поискам
ЧНГ скъпи майки и деца! Бъдете здрави и много щастливи!
Албена Влади, честит ти рожденник, да е жив и здрав !
Новата година прекарахме вкъщи, хубавото,че децата ни бяха приготвили изненада - шоу с фокуси Laughing
иначе спокойно и не до много късно посрещахме Новата година Laughing

# 221
Честит рожденик на Мама Цоцоланка.....да ви е жив и здрав и само да ви радва  newsm59

# 222

ДА Е СПОРНА НОВАТА ГОДИНА! ДА СМЕ ЗДРАВИ НИЕ и ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАМЕ!
ЧЕСТИТИ ДА СА РОЖДЕНИЦИТЕ   НА  Мама Цоцоланка и Albena_vlady!

ПОЖЕЛАВАМ им по много от всичко, което не се купува с пари и много $ за всичко останало!

smile3510 party013:bdbaloni smile3529 Drunk newsm57party013: Tada  bigdance2  ura dance nbirthday  :  Gift Gift
Сърдечно благодаря на всички за красивите думи по повод рождения ми ден!  Да ви се връщат тъпкано! Wink

# 223
Честита Нова 2011г. пожелавам на всички нас предимно здраве,щастие,нека тази година е по добра от всички зад нас!!!!! Hug Hug  bouquet

Прекарахме с приятели,спокойно децата си играха,пък ние наговорихме!!!!

Мамич,и тук да го поздравя,малкият юнак от здраве да не се отърва.....  bouquet
Албена,и на вас ви го желая от сърце!!!!  bouquet

Голд,на големи патерици,много желана,разбрана и обичана жена!!!!Жива и здрава!!!

На всички желая повече усмивки,в душите повече мир,дай боже здраве!!!!

# 224
Честита нова година на всички!!! Здраве, сили, радост и добро настроение през новата година!
Честито на патерици на всички, които са имали различни от новата година празници!

Ние празнувахме вкъщи, нахоследък все така правим, защото точно по това време тук, в България се събира иначе разпръснатото ми по света семейство Simple Smile и ни е хубаво просто защото сме заедно. Иначе и на 30 и на 31 и на 1-ви се качвахме на Витоша - кой на шейна да се повози, кой на ски, кой просто на разходка. Времето беше супер слънчево и приятно, Ксюндър се качи на ски за първи път и аз установих за пореден път, че това дете има спортен талант, какъвто спорт и да захване,й се удава.
Домашни уж няма, но не ме и вълнува особено. За мен е престъпление да се дава домашно за ваканция, особено толкова кратка.
Ох, наистина ли свършиха празниците!?! Пак...

Общи условия

Активация на акаунт