Пети клас е труден знаем, но за КоледаТА веЧ мечтаем".

• 27 920
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
                       Gold, Честит рожден ден и от мен!Много сбъднати мечти, много обичана и усмихната!!!

На Лъчи ваканцията започна скучно - оказа се, че няма с кой да си играе, няма с кой да излезе - пълна тъпотия, а такъв хубав сняг трупаше!!!Отиде на гости на приятел първия ден, но му се играеше в снега...И днес огря слънце и на неговата улица!В момента са на гости на братовчед си - при леля и чичо в Горна Баня, поканени са да останат колкото си искат, а и без това с тях ще посрещнем Новата година, та се очертава готина ваканция.Сега са на двора и играят, а аз съм доволна!

На 23 нямаха тест по история, щеше ми се да почете жабето през ваканцията някой и друг факт, но нали си обещах пълен релакс за всички... Laughing

Дне с таткото ще сме сами, а аз правя прохождане - обула съм маратонките на Лъчи, че са големи и пердаша не особено смело, но става!!!

# 196
Gold,честито помъдряване.Бъди много обичана,здрава и щастлива   bouquet

# 197
Моето пожелание за вас е:

Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

# 198
  • София-България, Израел - където си поискам
Голд, да си жива и здрава и много да те слушат вкъщи Laughing!

# 199
  • 1st floor
Честито на рожденичката!!! Много здраве, щастие, късмет и красиви мигове!!!  bouquet

Аз днес съм много щастлива  Grinning, защото малкия най-накрая си отвори устата при зъболекарката , след тримесечно обикаляне по различни кабинети. Започна да му прави зъбчето с лазер и Слава Богу се престраши да види , че няма да го боли...Другия път ще го доизчисти и ще прави пломба /дано пак нещо не се обърка  Praynig/.
Щерката пък днес даде зор в студа да ходи на плуване /през ваканцията е по желание/. Явно бърза да се изфука с новата си плувна шапка и очила /част от подаръците , които си пожела за Коледа/  Mr. Green...

# 200
Да си суетен ще излезе, че е полезно дори Peace

# 201
Голд, честит рожден ден! Здраве и много късмет!

# 202
  • в полите на Балкана
jakinik честит празник на патерица на твоята принцеса!Пожелавам и  да е много здрава и  щастлива!

Честит рожден ден Голд! Много здраве, късмет и щастливи мигове!

# 203
  • София-България, Израел - където си поискам
Maма Раче, благодаря   bouquet

# 204
Момичета, как ще посрещате 2011? На заведение, в планината, или... по домашному с приятели ,  много мезета, много алкохол ... и много боклук след това. Аз съм от третия вид. Няма да сме у нас, но ще посетим новия дом на много добри наши приятели.  Децата са в изобилие, само техните са 3, кофтито е, че някак си забравиха да се забавляват заради многото игрални конзоли пред телевизора.  Искрено се надявам да се откъснат от екрана и да прекарат една наистина незабравима Нова година.
Днес съм последно на работа, очаквам да приключа по-рано и това ме изпълва с див възторг.  От два дни сме сами с любимия, да ви призная на ушенце - по цяла вечер гледам телевизия. Така интересна не ми е била телевизията от години. Явно от това съм имала нужда. Малчовците редят безкраен пъзел у баба си и засега не напъват за прибиране. Дано ни подарят още една спокойна вечер.
В нашия град е слънчево и студено. Един сняг би направил пейзажа приказен, но... Божа работа.

# 205
  • 1st floor
При нас има сняг - не много , но достатъчно за да скрие сивотата...Децата от половин час са навън - правят снежен човек и си играят...Има слънце , но е студено и ще ги прибирам след малко...Нова Година ще посрещнем на село при вуйчо, ще дойде и брат ми със снахата, майка ми...Миналата година бяхме там и сега пак ще повторим...Тук в София е голяма пукотевица и пушилка, и нещо взе да ми писва, та така...Сега правя капамата /вече се пече/ и разни други глезотийки, а утре освен пътя, ще е пълен релакс и празнуване вечерта!!! bowuu

# 206
Сега правя капамата /вече се пече/ и разни други глезотийки, а утре освен пътя, ще е пълен релакс и празнуване вечерта!!! bowuu

Аз довечера ще я сложа, да се пече цяла вечер и утре ще ухае на капама у нас......

Ние - твърдо у дома. То и децата не са малък фактор.....Но новината е,че мама ще е с нас за празниците...Баща ми не се нави да пътува,че не се чувства добре, та ще сме само с мама........И децата са много щастливи от този факт!

Ако нещо не успея да вляза пак - желая на всички ви весело, хубаво и празнично изкарване на новогодишната вечер! Спорни приготовления и хубава нова година!!!!!!

Честити празници на патерица на Джакиник и на Голд!Да ти е жива и здрава Принцесата Джаки, много радост да ви носи, а на Голд - здраве, нерви  и сили и желая!!!!!!!!

# 207
И ние за пръв път от доста време ще сме си в къщата. Иначе там празнуваме само Коледа. Но свекито почина съвсем наскоро и някак ни е неудобно да оставим татко сам, та затова. Но сме доволни, че сме тук и то много, защото къщата я обичаме много и си ни е мила. Двора е в такъв чист бял сняг, какъвто в града принципно няма да се види. Правим всеки ден снежни човеци, че не спря да вали и сняг има в изобилие Hug Пързалят се с найлони, надбягват се с кучето Joy, целят се със снежни топки, палят високи бенгалски огньове...Какво ли не им дойде на ум да се щуросват, че и аз покрай тях Embarassed
А тук Давид се е качил на дядо си на колата да я чисти от снега. Докато му кажа да внимава и вече беше се изтупал долу в снега. Добре, че колата е по-стар модел и е нисичка, та мина само с натъртване hahaha

А, най-важното забравих да кажа ooooh! - нашият сам се е сетил да се решава задачите по математика, дадени за ваканцията. То вероятно затова и не спира да вали тук при нас newsm78

# 208
  • 1st floor
...Но сме доволни, че сме тук и то много, защото къщата я обичаме много и си ни е мила. Двора е в такъв чист бял сняг, какъвто в града принципно няма да се види. Правим всеки ден снежни човеци, че не спря да вали и сняг има в изобилие Hug Пързалят се с найлони, надбягват се с кучето Joy, целят се със снежни топки, палят високи бенгалски огньове...
Звучи чудесно!!!
Ето заради това ние изчезваме от София и отиваме на село... Grinning...
 tzarina , това твоя сладур ли е?  Grinning

# 209
  • Вече на светло в София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАhttp://www.youtube.com/watch?v=FDwuI_x9hZQ

Общи условия

Активация на акаунт