Криво стъпало, equinovarus, club foot - рехабилитация и последствия-1

• 166 275
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,търся спешно обувки на Понсети PFS номер 1,който има да пише на лични

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 10:57 от ashal

# 586
Здравейте на 08.07.2016 родих момченце и ни откриха същото заболяване.от 10 ден минахме на гипсове,смених ме 8 гипса и сега сме на шиничка.подадох ме документи за ТЕЛК,някой може ли да ми каже на какво ще имаме право,какво ще получава ме ако ни одобрят разбира се?

# 587
Здравейте на 08.07.2016 родих момченце и ни откриха същото заболяване.от 10 ден минахме на гипсове,смених ме 8 гипса и сега сме на шиничка.подадох ме документи за ТЕЛК,някой може ли да ми каже на какво ще имаме право,какво ще получава ме ако ни одобрят разбира се?

Ето тук може да прочетеш за повечче инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=883414;topicrefid=4

# 588
Скоро ще ни трябва 3 номер .

# 589
Здравейте!Детето ми още при прохождането си замяташе крачетата навътре,особено дясното.Водих я при ортопед и ми казаха,че при израстването ще се оправи.В момента е на 9г. и половина и крачетата все така навътре ги замята,ако е силно концентрирана върху вървенето ходи нормално.Водихме я при добри ортопеди, последно при професор Аспарух Аспарухов,но той твърди че тя има плоско стъпало като мен,и че предвид здравословните ни проблеми това е много на заден план.Продаде ни ортопедични стелки естествена кожа,които тя носи постоянно,но полза от тях няма вече цяла година.Към кой ортопед да се насочим според вас,защото е много грозно отстрани като я гледам как замята крачета,а ми се иска това да бъде коригирано докато можем...

# 590
Здравейте, спешно имаме нужда от обувки с pfs, номер 3. Ако някой продава, моля да пише на лично. Предварително благодаря!

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 12:34 от Ivilina_

# 591
Ако имате възможност - Варна, д-р Живков.
Здравейте!Детето ми още при прохождането си замяташе крачетата навътре,особено дясното.Водих я при ортопед и ми казаха,че при израстването ще се оправи.В момента е на 9г. и половина и крачетата все така навътре ги замята,ако е силно концентрирана върху вървенето ходи нормално.Водихме я при добри ортопеди, последно при професор Аспарух Аспарухов,но той твърди че тя има плоско стъпало като мен,и че предвид здравословните ни проблеми това е много на заден план.Продаде ни ортопедични стелки естествена кожа,които тя носи постоянно,но полза от тях няма вече цяла година.Към кой ортопед да се насочим според вас,защото е много грозно отстрани като я гледам как замята крачета,а ми се иска това да бъде коригирано докато можем...

# 592
  • Sofia

Здр авейте,
плоскостъпие се лекува със засилване на мускулите, т.е. с редовни упражнения, предписани от рехабилитатор, но има и такива навсякъде в интернет. Всеки един пасивен метод (стелки, обувки и т.н.) не води до нищо....укрепнат ли мускулчетата, сводът ще се оформи. Успех! bouquet

# 593
Здравейте, имам една обувка PFS р-р 1, но отзад пластмасата е счупена. Ако някой я иска,ПОДАРЯВАМ я.

https://www.olx.bg/ad/ortopedichna-obuvka-pfs-ID6clpq.html

# 594
търся спешно обувки Понсети PFS номер 1,моля който разполага с такива да пише

# 595
Здравейте, имаме нужда от обувки размер 3 или 4 с pfs. Моля, ако някой има свободен чифт или скоро ще освободи да пише. Благодаря ви предварително!

# 596
Няма свободнии обувчиции и ние търсим 3.

# 597
Момичета, Следете за обувки и в olx.
Няма свободнии обувчиции и ние търсим 3.

# 598
в olx има от стандартния модел , pfs има само размер 00 други номера няма,аз редовно следя и търся номер 1 но за съжаление няма Sad

# 599
тук може да намерите от стандартните на Понсети

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m5 … eti+&_sacat=0

Общи условия

Активация на акаунт