умирам от зъб
:ooooh: - толкова силно ме боли,че ми се плаче.а освен парацетамол,друго май не може да се пие 
ние утре сме на ДК - да видим колко кила е качила момата и ще ни бият Синфлорикс-а , а третата Пентаксим другата седмица.
а пък бебка се е научила от няколко дни,като се нахрани и да почне да плаче на цицата
- не я разбирам - поведението и е точно все едно не и стига,но аз съм сигурна,че няма как да не и стига
Гери,отказах се и спазарих друга,даже в София и тати тази вечер ще ходи да я вземе

Мъниче,много кофти това, бързо да се оправяте

Алекса ,честит рожден ден,мила. бъди жива,здрава,щастлива и мнооого обичана

meri2010, хващаш и карш на ред всички клавиши,явно на всички е различно - на мен ми е точно до ENTER -а ,клавиш "ю \ | "има и две скобички там,но аз съм с лаптоп, може би на ПС-то е на друго място.
п.п. аз я слагам на гърне,но до сега нито веднъж нищо не е направила

. За голямата работа сестра ми я наблюдаваше много стриктно около момента на случката: тя ставаше много тиха и съсредоточена и очите ѝ се насълзяваха - директно към гърнето!!! Но си права, че ако нямаш време да се вслушваш в тези сигнали просто няма как да практикуваш ЕБХ.
Вече си установихме режим
Кой какво прави, ние все цокаме 

,мдааа, и ние така ,ама точно от първия ден ни текат сълзи и нещо не ни ли харесва се почва едно крещене,чак истерия.
започва се едно подскачане из стаята, аз подскачам като луда нагоре-надолу, тя се дере и така докат се сети за какво иде реч и после почва да гълта бързо-бързо, че да се приключва с тази досада, хапне за 5 минути и айде пак рев и гърчене, че не иска повече да я държа на гърда и така....все едно не е бебе, винаги съм си мислила, че на всяко бебе му харесва да си цока, ама явно не е така...Лошото е, че колкото и да съм търпелива (между другото по принцип хич не съм от спокойните и търпеливите, но за нея....е друга работа) изперквам...още от сутринта съм супер нервна, спи ми се, искам да си я гушна и накърмя, а вместо това се налага да слушам писъци и да се борим....после се успокоявам и всичко е ок до следващото хранене, добре че поне са 4-5 на денонощие.
,но не можах да си намеря отговор в книгите