Аз съм шампион по качени килограми - при ръст 1.50 на последната ми консултация - т.е. 45 дни преди термина бях 20 отгоре, после спрях да се тегля, но мисля че бях стигнала +30. След болницата почнах да свалям главоломно - говорим за по килограм на ден-два! Явно съм задържала ужасно много вода. Сега ми остава да сваля 5 кила, но дрехите определено не ми стават - чак като ги гледам тези миниатюрни дрешки в гардероба, не ми се вярва да са мои Да ви питам - как заспиват вашите бебчовци? Оставяте ли ги сами в стаята и легълцето да спят? Последния един месец беше много спокоен при нас вечер - тя си заспиваше на дивана до нас, обикновено кротко и безпроблемно. Но с приключването на '4-я триместър' все едно почваме отначало! Сега не може да заспи докъсно, смуче си палеца, реве...Заспива докато суче, и се буди 20 минути по-късно, точно както правеше в началото. Тази вечер я оставихме в спалнята, с надеждата да заспи, но вече час и половина ожесточено смуче пръста... Не ни остава никакво лично време, на всичкото отгоре се разболявам (да се оплача и аз на свой ред
)
-mas:
на Гери!!!
,само хубави подаръци и най-вече здраве за нашите дечица!!!
и като го направи това 2-3 пъти и плюс хранения и сменяне на памперси и тя ноща си минава...Дали са зъби и аз не знам, нас още коликите не са ни минали и айде и зъби сега....ужас!

Така ги завира, че много често започна връща след хранене
Какво правите, излизате ли? Виждала ли си Вики (September 2010), че нещо не пише?