Отговори
# 315
момичета, подсещам за предаването за детските пюрета...

# 316
Влизам пак на бързичко да ви почерпя за здравето на моето момченце - днес става на пет месеца   ura

Кога ще ви наваксам с четенето не знам.
Надявам се всички да сте добре и в настроение за идващите празници.

# 317
момичета, подсещам за предаването за детските пюрета...

Голям съм заплес - хем исках да го гледам, пък тогава се къпахме  ooooh!

# 318
desunique, честито, да ти е жив и здрав  Heart Eyes

Fata, не си изпуснала нищо, явно е било нещо като реклама на пюрета Ганчев.  Wink Аз готови пюрета не мисля да давам, освен ако не стане кой знае какво, та да се наложи.

# 319
Наистина голяма реклама им дръпнаха на тия пюрета - кво, не ги купуват достатъчно ли  Thinking

# 320
  • на североизток
Направо си беше платен репортаж, мен ако питате Mr. Green ПОне видяхме къде и как се произвеждат...само дето не ми стана ясно кога и как ги обогатяват с витамини, а пък и защо Thinking нали в плодовете и зеленчуците си ги има?

# 321
Еее, аз го изпуснах предаването, защото имахме гости.

Машонка
, и аз така за малко да си докарам мастит - малката спа непробудно около 12 часа, и след това няколко дни бях на компреси. Оттогава, ако не яде през нощта изцеждам малко, колкото да облекча гърдите.
Определено в края на 3 месец има някаква особена фаза на растежа, при нас започна точно с големи нощни паузи, после отказа сутрешното ядене, а накрая направо обяви кърмаческа стачка. Сега пък обратното - хапва си добре, явно наваксва. Откакто го имахме този проблем със стачкуването се научих нощем да я кърмя, когато е полузаспала, усещам я само че е гладна по смученето на палеца. Не й сменям вече памперса, чак на сутринта го правя, за да не я будя - това е голямо облекчение за мен, иначе я приспивах понякога по 1 час. Сега се чудя къде ми е бил акъла по-рано да я разголвам нощем...

# 322
  • София
Направо си беше платен репортаж, мен ако питате Mr. Green
Абсолютно!
Днес пък Йоана каза Ок  Laughing .
По обед ходихме в мола на Цариградско и малкото не спря да се оглежда и да зяпа ,още малко да си изкълчи врата от въртене  Laughing .Много се впечатли ,досега винаги спеше ,но сега ....любопитното ми златце то  Heart Eyes .

# 323
И ние сме в криза - стачкуваме ли, растем ли... Напоследък прави по-големи интервали между храненията и гърдите ми се "набомбват". Добре, че си текат кротко докато спя или се наведа да я преоблека, че иначе трябва да почвам пак с помпата.
Тази вечер беше цирк направо - дърпа се, не ще да суче, върти главата, като види тати му се усмихва, а като пробваме пак да се храним -викове и превиване. Бута цицата, яде си ръцете и се ядосва. Притесних се да не са колики, че уж отдавна нямаме такова нещо, но днес като се прибрахме от разходката ми сервира зеленикаво ако, та сега гадая от какво ли ще е. Иначе бях я облякла с дебел космонавт и завита с одеало - спа през повечето време в количката, не изглеждаше да й е студено...
В крайна сметка след дълга борба с цицата накрая се кротна, сука една минута и заспа с усмивка. След има-няма половин час пак е развихрена, ръкомаха в креватчето и лекичко примрънква.

# 324
Добро Утро!
Кафето!

Православната църква отбелязва днес църковния празник на Свещеномъченик Игнатий Богоносец (Предпразненство на Рождество Христово), наричан от народа Игнажден.Според християнските представи от Игнажден започват родилните мъки на Божията майка, които продължават до Коледната нощ.Ако се случи първият гост да е добър и богат, то и годината ще е плодоносна.
Днес празнуват:Игнат, Игната и техните производни: Игнатий, Игно, Игньо, Иго, Игон, Ига, Игната, Игнатка, Игне,Искра.Пламен и Огнян и техните производни: Пламена, Оги, Огнемир, Огнемира.
Честито на всички именници!   bouquet

# 325
Даниелка мерси за кафенцето.
 Моля които беше пуснал рецептата против косопад(тази с ракията) да я пусне пак че немога да я открия къде беше,а положението ми с косопада е ужасен.
Косата ми е  навсякаде и направо се изнервям като започна да чистя.
Честито на всички празнуващи днес  bouquet

# 326
Добро утро -честито на именниците,малки и големи  bouquet
Еййй това моето дете хич вече неиска да спи през деня  newsm78,голямо будуване,голямо чудо,но изведем ли го навън(добре че тези почивни дни бяха по-топли) веднага отнася плувката Laughing Аз напазарувах вече подаръци за всички,сега само чакаме Дядо Коледа да ги разнесе Joy Моя милост е на банкет довечера newsm44 ееее дойде и моето време Wine Glass
А да питам,тези които писаха,че вече правят упражнения за сядане и повдигане,не е ли много рано newsm78
Хайде лек и дано слънцето пак ни попече за да има разходка Peace

# 327
Честито на именниците и от мен   bouquet

Аз упражнения за сядане не правя, обаче Дани иска постоянно да седи седнал в някого и да гледа. Не знам колко му е вредно, дано не много Confused

Ех, кога ли ще дойде и моето време за  Wine Glass чак другия Август  Rolling Eyes Mr. Green

# 328
Добро утро,мили дами! Hug Hug Hug
Честито на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet:
diman4eto66  bowuu за кафенцето,имам страшна нужда от него.Тая нощ пак имахме рандеву.Ставане в 03:00 ч. и докато се изцедя легнах в 04:00 и в 06:00 ч. пак за храна.Направо се цепи секундата при нас Laughing  #Crazy
За косата рецептата сракията не е ли с жълтък от яйце,витамин А и ракията и се втрива в косата тая смес,стой се така около 20-30 мин.и се измива хубаво с топла вода.Мисля че така беше,защото съм я правила след първото раждане,тогава толкова много ми падеше косата сякаш съм болна от нещо,направо с кичури.И сега пада,но по малко.

# 329
На мен не ми е възможно да мисля за тези алтернативни маски, нали ходя на работа. Не си представям ракийка да се измирише за няколко часа и ще разнасям ухание, като че ли съм здраво пийнала  Drunk cheers

Общи условия

Активация на акаунт