Отговори
# 645
  • Варна
Изказа съмнение, че  малкото вода, която пием може да е повлияла.  newsm78
А ние както не пием и капчица.  ooooh! И все ни се чудят, как така не искал, ами ей така, няма да го насилвам детето. Той не иска и АМ.
Майче, и ние сме доникъде с това захранване. Вчера много му хареса една супичка на Гербер, днес затваря устата и изобщо не я иска. Преди малко му направих оризова каша и нея не я иска. На кого се е метнал толкова злояд идея си нямам. Моля се зъбчетата да поизчакат, че с това яко кърмене ще ми разкаже играта. Той и сега ми стиска зърното (много ме боли), а ако ми забие някое зъбче направо не знам. ooooh!

# 646
  • В.Търново
Пепси,преди 10-ина дни и ние си правихме изследванията,за резултатите бях писала и тук.Та и аз се бях ошашавила,резултатите ни бяха подобни на вашите,но когато педиатърката ги видя ме успокои,че всичко е ок!Хемоглобина ни беше дори 107,та започнахме да въвеждаме месните пюрета.Това е,не се притеснявай! Peace
Аз съм решила следващият път отново да поискам направление за кръв,та да видим има ли ефект от нововъведенията в захранването,но си мисля да не избързвам  newsm78

# 647
  • Варна
Привет, момичета!

Дълги празници, голямо празнуване.
И ние бяхме днес на изследвания. Всичко ни е ОК. Хемоглобина на момиченцата е по-нисък по принцип. Не се притеснявайте изобщо. Когато започнат да се хранят пълноценно всичко ще се оправи.

# 648
Пепси,да не те плаша,но Тедитата са злояди Laughing

# 649
Честито на Стоянките, на патеричка...Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи!!!!

Пепси, днес не можах да отида на консултацията поради студа тук, но утре сутринта мъж ми ще и отнесе резултатите и ще се чуя с нея по телефона.
Споменах й, че ме притесняват тези еритроцити и тя ме пита колко ни е хемоглобина. Ще видим утре какво ще каже и ще ти пиша. Не се притеснявай. Едва ли е нещо страшно.
За хапването- моята кака е Теди, не мога да кажа, че е злояда, нито пък ящна, но изглежда перфектно.
Мадлен пък вече отваря уста на всичко, много и се радвам. Даже днес и дадох пак картоф на Хип, на буци, и просто се бях подготвила да давам друго пюре, но тя не го върна и това.
Сега и дадох каша на Хип, беше ни бонус, ама много рядка, като за бутилка е консистенцията. Хапна и заспа седнала на стола Joy
Редовния и номер напоследък....

Танче, как успяхте да излезете на този вятър и студ. Мен ме хвана страх днес и пак вкъщи цял ден.

Забравих да благодаря на Пепси за страхотната картичка, и бонуса към нея Wink

# 650
Добро утро!Честито на всички празнуващи с името Таня, макар и сьс закьснение.Бьдете здрави!А аз си мислех,че празнувате на 12.01 на Света Татяна ,явно сьм се обьркала.
Аз празнувам тогава   Party
И ние изкарахме много добре празниците и сега чакаме новата година  Tada. Хубаво беше с подаръците и картичките, като заформим нещо подобно пак ще се включа с удоволствие Hug

# 651
Добро утро!Честито на всички празнуващи с името Таня, макар и сьс закьснение.Бьдете здрави!А аз си мислех,че празнувате на 12.01 на Света Татяна ,явно сьм се обьркала.
Аз празнувам тогава   Party
И аз  Grinning

# 652
Привет и от нас!

Ние днес трябваше също да сме на консултация, да й слага ваксина и да вземем направленията за изследванията, но се оказа, че педиатърката ни не е на работа. Добре, че се сетих да й се обадя предварително и не се разкарвахме. Разбрахме се за 30, ама да видим дали ще е на работа и тогава.

Ние излязохме и мислех да гледаме баткото как се пързаля, но поседяхме само 10-15 минути на завет и да й види слънчо муцунката малко и се прибрахме, че беше много студено. Но той успя да се попързаля, а ние с бебка го гледахме от прозореца.

Приятна вечер, момичета!

# 653
  • Варна
Аууу, Морска, недей така.  Mr. Green
Не знам, но много се промени това дете. Нито съня му сън, нито играта му игра, нищо... Започвам да си мисля, че не му се отразява добре това постоянно местене.  ooooh! Втора вечер се приспиваме на ръце, това е нова екстра.
Така като гледам няма да мога да изляза на Нова година, ще ми изгори кувертчето, но здраве да е..., а пък и нито тоалет ще успея да си спретна, за магазините абсурд. Уфффф, нещо депресийката ме треси ми се струва.
Роси, май всичко е свързано с този хемоглобин.  Peace
anelia001, усещам как педито ще ме погледне укорително "Аз казах ли да започнето по-рано захранването", а и в действителност сме доникъде, месните са ехеееее след месец поне. Tired

# 654
Изказа съмнение, че  малкото вода, която пием може да е повлияла.  newsm78
А ние както не пием и капчица.  ooooh! И все ни се чудят, как така не искал, ами ей така, няма да го насилвам детето...
...Моля се зъбчетата да поизчакат, че с това яко кърмене ще ми разкаже играта. Той и сега ми стиска зърното (много ме боли), а ако ми забие някое зъбче направо не знам. ooooh!
Точно така и Никола не ще да пие вода. От два дни му давам поне по пет пъти дневно. Досега е изпил общо около 20 мл.
А зъбите въобще не му усещам. Преди да му избият ме хапеше здраво, сега - хич.
Вече се набира от полулегнало положение и седи самичък. Какво да го ограничавам, той сам си показва какво може и какво - не.
Днес яде тиква. Много бързо схвана за какво иде реч и после с охота лапаше. Утре - пак.
Мислех си, че много ще се радва на първото му куче Моше, но не. Фаворит му е заекът Жан.

# 655
  • Варна
Добро утро на всички!

Днес моето детенце става на половин годинка. Чувствайте се почерпени от мен.

# 656
  • София
Добро утро  Party !
Vesi7112 , Mar4ela5, честити ви месечинки , много здраве и щастие!
jj, Maretu, благодаря за отговорите. Когато ме захапе, сериозно се замислям дали да не спра да кърмя, защото ме боли. Ще стискам зъби още малко, но вече не е толкова голямо удоволствие като преди няколко месеца например.
Коледата я изкарахме весело, ще опитам да кача и снимки по-нататък.
Искам да  благодаря на мама ANDJELINA и бебчо Андриан за страхотния подарък от форумния Дядо Коледа.
Хайде топъл и усмихнат ден мамчета Wink

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 09:17 от mama_zaek

# 657
Морска, май и Теите спадат към групата на злоядите.

Рая пък, понеже е много заето бебе, от известно време е решила да прави гимнастиката си, докато се кърмим, явно не намира друго време за целта. Редува йога с каланетика, като поне два пъти седмично имаме и тае-бо, а ако съм пила малко повече кафе - практикува и някакво особено изчанчено източно изкуство с елементи от джудо, карате и японска авиация. Движенията основно се състоят в хващане на единия крак със свободната ръка и въртене във всички възможни посоки, извиване на мост от опора, изтласквания на пети, като обикновено тренировката завършва с челна стойка. Всичко това се изпълнява, докато се е хванала за носа ми, като най-надеждна опора. Акомпанира си със звучно бррръъмммм на определени интервали. Само да ми падне инструктора й да го питам мойте ц..и от ластик ли са.

# 658
  • София
Мартеа, със сълзи се смях на гимнастиката на Рая  Joy
Ако намериш инструктора, прати ми го и на мен, че явно Никола ходи на същите уроци.

# 659
Добро утро!
Мартеа, много ме разсмя. Така образно и пълно си го описала.  Joy
Хубав ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт