Хайде покажете си СПАЛНИТЕ - тема 6

• 133 180
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Ма получи ти се, ма мноо мини таз снимка  Laughing
  Ние от провинцията не говорим на МА  bouquet

ОООоооооооо, а вие от провинцията - можете ли да помествате нормално големи снимки?

# 31
Просто спирам   bouquet винаги ще се намери някой който да ти развали доброто настроение.Поне да беше помогнала вместо да се заяждаш.Лек ден.

# 32
Просто спирам   bouquet винаги ще се намери някой който да ти развали доброто настроение.Поне да беше помогнала вместо да се заяждаш.Лек ден.

Joy Нещо ти има...
Твоя работа, ако искаш показвай. Дори за миг не съм се заяждала, наистина исках да видя. С какво мога да ти помогна, кажи?

# 33
"Тръбите" в случая се казват вертикални щрангове  и са неизбежни.На най високата точка на вертикалния щранг се слага обезвъздушител.В системата има циркулация,така че освен щранга,провеждащ топлата вода нагоре има и щранг,връщаш охладената надолу,който щранг се казва "циркулационен".Най-високата точка,обикновено е на тавана или в подпокривното пространство.Така че категорични мнения-"няма как да минават" просто не бива да се дават.И да,не е красиво да се виждат тръби,но те не само пренасят топлина,а и отдават.Т.е. все едно са едно мини радиаторче.Какъв е смисълът тогава да го закривам с гипсокартон?

# 34
Красотата, това е смисълът.  Laughing
Повтарям - баните и тоалетните вкъщи така съм направила. Но там е къща, няма топла вода по тези тръби. Имаме отделно тръби за парно, но те са вградени в стените и не се виждат.
Иначе в апартамент - също бих ги скрила по някакъв начин, ако не с конструкция, то с перденца и аксесоари - точно това съм посъветвала всъщност.

# 35
  • Бургас
 Здравейте, предстои ми обзавеждане на спалнята.Вчера получих рекламен имейл на ето тази фирма.Много ми харесват първите два модела,които са в сиво и черно.И цената ми се вижда много изгодно.Моля ви да си кажете мнението и ако някой от вас е купувал нещо от тази фирма да изрази своите впечатления.Пишат,че доставката е безплатна.Мисля тези цветове мебели да съчетая със стени в розово.Пода ми е бреза,чийто нюанс клони към сиво/също като картинките с двете спални,които ви показвам/.Моля за мнения и идеи. http://baneri.eu/brochures/toshev/111210/

# 36
Първият модел ми харесва, с тоалетка е, удобен изглежда. Само дето на мен сиво и черно ми стои малко офисно, може би защото моя офис е с такива цветове.

# 37
Поздравления за новите спални  bouquet  със здраве да си ги ползвате.
sneji_bs  и аз съм за тази с тоалетката, но помисли ако обичаш да четеш книги в леглото да ли ще ти е удобна тази извивка на леглото при таблата. Успех

# 38
  • Бургас
Аз харесах спалнята на втория модел с гардероба на първия,и мисля да го комбинирам с розово.Но още нищо няма да решавам,защото не съм се свързала с фирмата производител,да разбера дали ще мога да сменя гардеробите  Laughingако стане ще почна да правя комбинациите.В кухнята съчетах сиво с черно със стени пепел от рози и се получи много сладко.
viliko,аз не харесвам мебели в кафява гама.Не знам какво животно съм но цветове като кафяво и бежаво не ми допадат.От дървесните цветове само бреза,и то не всяка ми харесва/то нали на всяка фирма брезата е различна/.Може да давате идеи и за съчетание с други цветове.

# 39
Тъмно с бежаво и пепел от рози на стените - беше предната ми кухня и стоеше мого приятно. Иначе и аз не си падам много по кафявата гама и затова заложих на бя ло и черно. Но пък ако е дърво - е очарователно, но и цената става очароваща  Laughing

# 40
Това лечно се оправя - с малко гипсокартон  Laughing
Вкъщи в ба ните и тоалетните така закрих тръбите, с една чупка от гипсокартон. В спалня в къща - няма начин да минава тръба - за какво ще минава от там? Това си е панелка - така ги правеха всички преди.

Еми да ти кажа не лъжа,  начин ИМА, защото тръбите ни минават през спалните. С локално парно сме. Точно ЗАЩО минават от там не знам, но явно така се налага.  Grinning Иначе за гипс картон предполагам родителите ми са се сетили, но явно има по-важна причина от естетиката, за да стоят открити. Wink

Така че категорични мнения-"няма как да минават" просто не бива да се дават.И да,не е красиво да се виждат тръби,но те не само пренасят топлина,а и отдават.Т.е. все едно са едно мини радиаторче.Какъв е смисълът тогава да го закривам с гипсокартон?

Вилико понякога и точно да ти се каже ЗАЩО нещо е еди как си, ти пак ще спориш до дупка само защото не го разбираш.  Peace

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 16:42 от Бърборанка

# 41
Оф, явно ви е важно да уточните ЗАЩО минават тръби у вас, а не как да направим спалнята красива и да ги с крием.
Не споря за нищо - вие спорите и цитирате моя пост. Но щом ви влече - няма проблем. Единствено исках да кажа, че такива неща с малко фантазия могат да се скрият и давах пример за това. А вие продължавайте да нищите  Laughing

# 42
Момичета, идва време за избор на латекс в спалнята. Както ви споменах, много се запалих по онова зелено от снимката от мин. тема, която сложих и на 1стр на тази. Също така напоследък доста се кефя на лилави спални. Ламинатът ни е сравнително тъмничък, иска ми се мебелите да не са бели, също да са тъмни, а с контрастите ще играя с цветовете по стените, пердета, килим, шалте и пр. Давайте идейки за цветове на стените, които ще подхождат на тъмен ламинат, особено в зелено или лилавко, ако откриете из нета.  Hug

# 43
# 44
Самото легло с лежанката и тоалетката са много хубави  Peace

Искам и нещо друго да спомена, без да се обижда никой  Naughty
Преди имахме апартамент в Обеля, там е пълно с роми, та техните спални - това е било преди повече от 15 години - всичките б яха в розово и лилаво. За мен лилавото е просто мода в момента. Наситен цвят е, претенциозен - трябва да се внимава как се съчетава.

Общи условия

Активация на акаунт