Отговори
# 645
  • Варна
тони бонбони    Mr. Green на МОЛ майче е по- добре, ще може и да се помотаме по магазините. Значи засега остава Гранд мол/тоя зад автогарата/, ако искате 11 часа пред ХИПОлендъ , че да се намерим !

Аз се навих  Wink Ще се познаем по шкембетата  Joy

# 646
Момичета, не сме мислили заглавие на нова темичка. Rolling EyesНякой беше писал Март е още далече, спи на топло малко човече или нещо такова. Кой му беше автора не помня, но ми харесва. Simple Smile
За спането и аз отдавна не мога да спя, но пък как си хапвам hahaha Изобщо не ми става тежко, имам чувството, че стомахът ми е ивеличил двойно размера си, не знам къде го побирам всичкото ядене и дори не ми е тежко. newsm47
Този месец чакам да стана пак леля. На съпруга ми брат му ще имат второ към 20 януари и нямам търпение вече. Grinning

# 647
Честита Нова Година и от мен, скъпи момичета!! Нека да ни е спорна, да ни върви във всичко, да сме здрави, обичани и желани и да отгледаме едни страхотни бебета, които няма да бързат да излизат!!!  Grinning  Пожелавам ви много усмивки и щастие!!!  Hug   bouquet

ИВКА 10, Лъки , оздравявайте бързичко и дано ви се разминат лошотиите!!!!  Hug

Мур евала..  Grinning аз храна търсих да си купя.. в това нашето село Княжево работещ магазин няма, тя бебешки магазин намерила  Grinning  Да й се радваш дълго време на новата покупка  Hug

Валари, и аз с гореща вода винаги съм се къпала и се чудя..явно и бебчо няма против. В началото четох, че не обичали горещо и го пазех - пък и лятото все пак и без това е топло за врели душове.. но сега в тоя студ и тая нашата ледена баня..  Cry на кръстчето и гръбчето като се поливам и ми е екстра, а малчо не протестира  Peace
А за спането имах и аз един период едва успявах към 1-2 да легна и то с голямо насилване. Но ми се накараха едно хубаво, насилих се да лягам в 10-11 и да ти кажа от само себе си започна да ми се приспива по-рано. Така че пробвай - говори му на бебо да те приспива  Grinning

Маринелс, според мен това с кръвоизлиза и горещата вода не е вярно, иначе досега да не пиша отдавна тук и да са ме прибрали в болница (пази боже!) Дядо ми пък ми обясняваше, че природата никак не е глупава, че ей така да погуби едно бебе от гореща вода и там температурата се регулирала от тялото до  разлика 0,5 градуса и се поддържа постоянна оптимална такава за бебо, така че да не се притеснявам  Peace Да ти кажа склонна съм да го послушам, три деца е изгледал и е интелигентен човек. Има логика в това, което казва.

той тогава  ме заведе при мивката и ме помоли да му направя вода която за мен е добре за къпане след което  ми каза "само душ и никаква вана и душа да е топъл ама преди това съпруга ти да провери колко топло си го направила" 
   hahaha И ние сме така.. приятелят ми веднъж щеше панически да избяга като видя каква пара вдигам, а опитах ли се да го полея "с хубавата водичка" настанаха писъци  Laughing

# 648
Момичета, забравих да ви кажа - преди половин час успях да се запиша за отворените врати в майчин дом на 4ти от 14ч. Все още имаше места - ако някой има възможност и иска да ходи, да звънка Wink А има ли някой, който се е записал, за да се срещнем там и да се запознаем?   Blush

# 649
тони бонбони    Mr. Green на МОЛ майче е по- добре, ще може и да се помотаме по магазините. Значи засега остава Гранд мол/тоя зад автогарата/, ако искате 11 часа пред ХИПОлендъ , че да се намерим !

Аз се навих  Wink Ще се познаем по шкембетата  Joy

И аз ще дойда  Grinning

# 650
Честита Нова Година! Много здраве и щастие за всички ни!

Лъки, дано да няма нищо Praynig И аз треперех 1 месец, заради варицелата в яслата и си го държах вкъщи детето. Лелките казаха, че няма вече карантина, но пак си ме е страх, няма гаранция. Тука доста майки си срещат децата със други със шарка, че да я изкарат докато са малки и после си ги пускат на градина и след няколко дни ако се обрине детето пак пламват всички. Ама то по тая логика трябва да си го държа до април месец вкъщи Rolling Eyes

Ивка10, стискам палци за бързо оздравяване Praynig

Ние утре сме на преглед и нямам търпение Heart Eyes Последно бяхме на 24.11. И синчето утре е за пръв път на ясла след едномесечна почивка и ще има рееев Cry

За къпането - с нормална вода. А бръсненето на триъгълника ми е ужасно трудно вече, дори и с огледалце. А тази сутрин си правих педикюр и с много зор успях Laughing, за маникюра нямам проблеми Simple Smile

За спането - като се събудя към 00:30 и няма заспиване 3 часа се въртя, отделно ствам по 3-4 пъти до тоалетната.  Чела съм че това будуване е подготовка за бебето, така че момичета почивайте и спете сега, че после няма Heart Eyes

# 651
Чела съм че това будуване е подготовка за бебето, така че момичета почивайте и спете сега, че после няма Heart Eyes
Taka e. За това е добре, който има възможност да си поспива и през деня. Аз от едно известно време така дълбоко заспивам следобед за около половин-един час, както никога не ми се е случавло досега.

# 652
Здравейте милички!
Тъй като не съм писала от доооста време,първо искам да ви чиститя новата 2011 година!Пожелавам на всички тя да бъде изпълнена само и единствено с прекрасни моменти,пък и съм сигурна,че ще е така,защото през нея ни предстои един от най-прекрасните моменти в живота,а именно това,че ще се появят нашите малки бебочета! Живи и здрави да сме всички!На именниците-Честито,на патерици!Носете с гордост имената си!
Ние с беба сме добре,растем усилено:) Малко по-късно ще се върна да ви изчета! Целувки от нас:)

# 653
Честита нова година! Бъдете здрави, обичани и щастливи!

И аз тази седмица трябва да съм на преглед, нямам търпение да видя бебелинчо Simple Smile Дано утре да успея да си запиша ранен час, че ми е време пак за изследвания, а не ми се разкарва втори път до медицинския център.

# 654
Благодаря за отговорите. Аз също се поливам с гореща вода, но гледам да не е чак толкова гореща  Mr. Green 'Дет се вика " може и поиче"  Joy Гледам корема да не го излагам на водата много. Иначе за кръста и аз знам, че не трябва топло. Гинка така ми каза.

Мисля, че е време да гласуваме за заглавие на новата темичка.А именно:

Като мартенички бели и червени, идват мартенските бебета засмени!
/mama_vessy/

В МАРТенското тумбаче, расте, ритка и се смее малкото юначе
/Валари/

През март щъркел бебе ще ни донесе, което мама гордо на ръце ще понесе
/Ina78/

Страхотна сме комбина - МАРТенска дружина
Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече

/jozzy/

Бебчето в коремчето расте, през март радост ще ни донесе
Тази Коледа е по-различна и с подаръците безгранична, ала истинският дар ще е напролет, знай!

/catwalk/

# 655

Аз съм за: Бебчето в коремчето расте, през март радост ще ни донесе

# 656
Аз забравих да гласувам. Аз съм ЗА:

/jozzy/

# 657
  • Бургас
Момичета, тази сутрин забелязах, че ми се клати леко един зъб Sad Sad Sad Толкова се надявах да си въобразявам, но наистина е по-нестабилен от другите и ... е преден... Утре може би ще посетя стоматолога си, но исках да ви споделя, че ми е много кривичко  Sad

# 658
Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече аз също гласувам за това, тъй като си говорихме за преждевременното раждане и смятам, че е добре и в заглавието на темата да отбележим, че не им е време да излизат на бебоците.

Момичета, тази сутрин забелязах, че ми се клати леко един зъб Sad Sad Sad Толкова се надявах да си въобразявам, но наистина е по-нестабилен от другите и ... е преден... Утре може би ще посетя стоматолога си, но исках да ви споделя, че ми е много кривичко  Sad
Hug Дано всичко е наред.

А да ви кажа, че днес имам страшна коластра, даже вече е бяла на моменти (преди беше прозрачна), дали защото предните дни бях със сутиен и не го усещах, но днес ми се струва, че е по-обилна.

# 659
Аз съм за:

catwalk, сигурно проблема е във венеца. Дано док. го стабилизира.

Общи условия

Активация на акаунт