Отговори
# 675
Аз още от 20-ти януари се готвя  Joy
На 15-ти пък идва кучо  Mr. Green Веселба и половина ви казвам.

# 676
Здравейте, мамчета  Hug
Честита Нова Година!!! Нека да е една прекрасна година. Пълна само с хубави емоции, здрави бебета и мнооого любов  Heart Eyes
Гласувам за :
Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече
/jozzy/
Да направя и аз едно предложение за среща :
Хайде софийски мами, да вземем пример от варненки. Да направим една среща, че скоро и да искаме няма да можем.

# 677
Сладурки, аз се прибрах с мама и тати в родния град да постоя няколко дни тук, че искам да си взема ПИК код от НОИ и да си оправя някои неща в банката, че трябвало в клона на издаване на картите. Обаче пътуването беше много зле, въпреки че бяхме с колата на баща ми, която е на 5год, а не с нашата, която е на 20г. но явно напредването на бременността си казва думата. До миналия месец нямах проблем да си ги мина тези 150км, но сега се наложи да спрем по средата да отида до 00, не че толкова ми се ходеше, но не можех да си намеря място вече.Последните дни се усещам колко ми тежи тумбачето и как ме наболява кръста като се разхождам, ама ще потрая де.  Laughing
Относно излизането, въпреки че терминът ми е 20март, по дата на зачеване трябва да е 13ти, т.е. на 13февруари влизам в 36г.с. и с моето кръвно ми казаха, че ако устискам до 35г.с. моя приятел гинекологът ще ми подари подарък  Grinning Как ме подкупва само, а  Grinning Та аз искам да дойде февруари, че да се успокоя. Иначе нещо под секрет - мъжа ми е роден на 16ти февруари,също и братовчед му, та онази вечер им бяхме на гости и той ми вика, че най-големия им подарък за двамата е да родя на рождения им ден.  Praynig Та да видим...
Магика, аз предлагам да е на лекцията на 9 месеца, ако сте съгласни де...

# 678
Стига да кажеш кога е и от колко часа  newsm78

# 679
  • Плевен
За много години пълни с радост,здраве и прекрасни мигове с децата ни.

Аз малко се позагубих ,но мъжа ми беше в отпуск и до компа почти не съм стигала.Празниците ни минаха нормално,с обичайните приятни емоции ,гости  и т.н.
Относно съвпаденията Поли и кумата ни са родени на една дата тя е изключително щастлива.
И на мен вече започва да ми тежи ниско долу като стоя по-дълго време седнала.Иначе бебочко си е добре.
Може ли да дам заглавие за следваща тема
В бялото кокиче спинка МАРТенско момиче,а в червеното лале-МАРТенско момче
С моя работодател се разбрахме ,чак от 29.01 да си взема болничен дотогава у дома  на топло,всъщност и от преди да забремене имахме уговорка декември и нуари да не работим защото никой сега не търси това ,което предлагаме и от февруари да се върна на работа ,но...бебчо е на линия та вместо на работа по плочките с количката.
http://www.bg-mamma.com/albums/view/1198/3140

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 08:15 от cvete_78

# 680
  • Sofia
Здравейте мамита,

За много години ! Нека новата година ни донесе само здраве, щастие и здрави, пухкави бебчета !

Аз се изгубих сега по празниците ама знаете как е, особенно с две баби покрай нас Simple Smile

Пуснах си и аз нарисуваното коремче за конкурса и ще се радвам ако ме подкрепите
http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=49545&id=130552273639028 (само не знам дали ви пращам точния линк, ако не аз съм Десислава Николова от София) Коремчето ми го нарисуваха двамата племенника - единия е на 9, а другия на 4)
Предварително ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Сега се връщам да дочета, че има доста за четене Simple Smile

# 681
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН

Нека тя ни донесе здраве,много сили и безпроблемен финал.
Аз съм  Peace
Март все още е далече,спи на топло МАРТенско човече./jozzy/

# 682
  • Sofia

Момичета искам много да ви благодаря за подкрепата   newsm51 newsm51 newsm51

# 683
Честита нова година и от мен момичета.Нека тя ни донесе здраве и дългоочакваната радост-да гушкаме сладки,здрави бебчета. newsm10

# 684
Здравейте Сладурки!

Честита нова година! Много здраве, щастие, любов и само хубави емоции. А през март сладки, пухкави бебета.

Ние на нова година бяхме на гости, много хубаво си изкарахме и се прибрахме в 4часа сутринта. А какво премеждие имахме  Shocked с тези фойерверки шега не бива. Една ракета влезе през вратата на терасата в стаята и изгори дивана и стената  Shocked   Shocked  Shocked добре че нищо не не се подпали и никой не пострада Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked а от къде се появи така и не разбрахме  newsm78

За спането  ooooh! и аз не мога да спя. Ставам по 2-3 пъти на вечер до ВЦ
ooooh!  ooooh! а и с тези болки ниско долу на свивките  при всяко завъртане  #Crazy имам страхотни болки и се събуждам  Crazy . Как сте вие с болките имате ли въобще.

Аз празнувах на 1.01. че уж и аз се водя именничка  Mr. Green Mr. Green и си имах гости, които днес си тръгнаха и сега съм легнала да си почивам че явно много се изморих и ме понаболява коремчето.

А вчера ходихме до Националния исторически музей и видяхме на живо панагюрското съкровище, беше много интересно. Има страшно много експонати не можахме да разгледаме всичко защото късно се сетихме да отидем  hahaha . Платихме си за гид и останахме много доволни.

Стискам палци на всички болнички да оздравявате бързо.  Praynig  Praynig  Praynig

Shortyd аз нещо не мога да те видя и да гласувам  newsm78

# 685
  • Бургас
Здравейте ,сладурки! В Бургас днес вали дъжд (от време на време сняг)и е доста мрачно... никъде не ми се излиза и... спах до 10.30 ч.  Shocked

# 686
Момичета, благодаря ви много за подкрепата на всички  Hug Засега още не са ни избили пъпки и нямаме температура с малчо, но е рано да се каже дали ще ни се размине скарлатината. Аз продължавам да кашлям ужасно, а той по мъничко да повръща...като бебетата  Sad
Лъки аз два пъти изживях треперенето от шарка през тази бременност и искрено се надявам да ти се размине, към скарлатината ли не се изграждаше имунитет?
Маринелс, поне така четох, че не се изграждал имунитет, въпреки че уж рядко повтаряла...но ние така или иначе не сме я карали преди.
Shortyd, пусни едно ново линкче, че и аз не можах да ти открия коремчето  Peace
Да ви се похваля с една хубава новина  Simple Smile Една от декемврийските мами днес е родила, с нея се познаваме от септемврийчетата 2009, когато ни се родиха първите дечица. Има си момиченце - Теодора  Hug

# 687
Здравейте,
за срещата на софийските мами направих нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553660.0
BG mamma уж от Нова година трябваше да е с нова визия, но все още няма, много ми е интересно дали ще е хубава и по-улеснена.
Може ли да дам заглавие за следваща тема
В бялото кокиче спинка МАРТенско момиче,а в червеното лале-МАРТенско момче
много ми хареса твоете предложение, cvete_78   newsm10
Shortyd имаш моя глас, много е готино коремчето Simple Smile
mama_vessy дано не си се изплашила с тази ракета, егати гадната случка. Аз затова само през затворен прозорец ги гледах, то и без това беше ужасно студено, а мен ме е страх да не настина и изобщо не съм си показвала носа навън.

# 688
lilyrose аз разбрах след като се случи, за щастие не бях в стаята та затова и не се стреснах. А на мен непрекъснато ми е топло сигурно е от хормоните  Crazy  ooooh!

Magica_de_Spell аз съм ЗА да се видим само да се разберем къде и кога  Peace

На мен от баницата с късмети ми се падна на 2 пъти пътуването  hahaha и се чудя как ли ще се получи това  Joy  Joy  Joy

Лъки и аз така треперех преди месец, когато в групата на малката имаше скарлатина. Стискам палци да не сте се заразили  Peace Но от това, което изчетох в нета, поне няма опасност за бебо.

# 689
  • Sofia
http://www.facebook.com/vesela.marasheva#!/album.php?aid=49545&id=130552273639028

Ето го линкчето, дано се отвори каквото трябва. Иначе ако отидете на списание 9 месеца аз съм единственото коремче за януари - Десислава Николова от София.

Покрай коремчето забравих да ви се похваля, че ходихме на третата ФМ на 29-ти. Малката ни кукла е 1276 гр. и всичко е наред. Имаме и снимки как се плези, ама не знам как да си сложа снимка Sad

Болните мами барзо да ви минава  Praynig

Утре съм на бременна гимнастика, мисля че е време да пораздвижа малко кокалите и сланинките. Вече съм с 14 кг. напред Sad

Общи условия

Активация на акаунт