Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
За мен няма значение кой ден е от седмицата, просто си ставам рано, наспала съм се. Е, ако трябва да съм честна и си лягам рано. Научила съм синковеца(голям ми е глезан) да го гушкам вечер и обикновено заспивам с него Rolling Eyes
Козунака вярно стана страхотен Crazy, вече е останал само 1/3. Мога да ви метна рецептата, от форума е, и е много лесен, икономичен....
Бях на фитнес, за първи път от както забременях. Бях забравила колко ме разтоварва психически, супер newsm68, мисля да стана редовна поне с 2 тренировки седмично. Надявам се, до 2 месеца да вляза във форма, въобще няма да гледам кг, само см, да се постегна малко. Да видим с организацията как ще мине всичко.

# 496

ri4ko , къде вали сняг, в любимия ми Бургас ли? Peace

ООО,не.
В Плевен има сняг.В любимия ни Бургас вали дъжд. #Crazy

# 497
Тук днес беше слънчево,поразходихме се със щерката,и кафенце на слънчице пих,сега чакам скъпия да дойде с обяда Wink
Оф нещо не ми върви тези дни,все ми е гладно,няма да пазя диета точно сега Laughing

# 498
Я вижте, магически квадрат: http://square.100wmz.com/ Моят символ го позна!  Shocked

Аз трупнах доста мускулна маса последния месец, да видим как ще я топя, много мразя така с моите тренировки.  ooooh!

# 499
А на мен ми показа символа на козирога?
Добро утро, Скорпита

Аз вече една седмица съм на месо , всякакво не гладувам , но... т'ва е положенито.
Рано е за резултати

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 09:57 от Рòса

# 500
Здравейте скорпионки  bouquet приемате ли нови попълнения?

# 501
`Bobby`  welcome  Hug

# 502
Bobby`, добре дошла в отбора!

Днес много скучен ден поне при мен, а при вас как е?

# 503
Bobby добре дошла! Hug

А за днес се отдадох изцяло на себе си , спах почти цял следобед, апреди това фризьор, маникюр.
Пълен релакс! Писна ми всеки уикенд да робувам на всички!
Бойкот  Mr. Green

# 504
Добре дошли на новите скорпионки  Hug
От мен един прекрасен ден  Simple Smile Добре наспана, хапнах, после с мъжа ми навън пихме кафенце, а бабата гледа Малчо. Като се прибрахме беше ни сготвила сърмички, хапнахме и легнахме да починем, докато и Малчо спи  Simple Smile Приятна вечер вкъщи, поиграхме си, потанцувахме...много хубав ден  Peace Сега всеки си е на компютъра, а малчо в леглото  Mr. Green

# 505
Еееее, оляхте се... Crossing Arms
Верно е, че ние скорпионите сме топлолюбиви, ама бива ли така...я, да изпълзявате от под камъните и топлите места  hahaha...ааа, ще се караме с вас  Joy  Joy Joy
Ще започнем ние тука да си пишем присъствие и отсъствие, усещам аз  Tired
А сега, по-сериозно, как сте мацки? Да не сте болни?
На всички вас една голяма  Hug от мен  Flutter

# 506
# 507
Хубав ден на всички  bouquet!
 Малкият сънливец още спи, баща му все не може да се начуди на кого се е метнал такъв поспалан Heart Eyes Ще го будя вече, мисля той да поиграе в клубчето, а аз във фитнесе отсреща, защото имам да топя едно парче торта Гараш(хапнах сутринта след ябълката Crazy), която направих вчера, не устисках до края на седмицата Rolling Eyes

# 508
Привет  Hug
Хайде аз да пиша, като вие не се сещате  Crazy
Леле, навън какъв студ е...Вие мацки, как сте? Успяхте ли да избегнете тоя гаден грип?
Хайде чакам ви...да се отчетете  hahaha

# 509
 Hug
Аз съм се отдала на релакс тези дни,глядам филмчета,глезя се с храната Grinning
След малко отивам при приятелка,да и покажа как се меси българска погача,и да пием по кафенце,да обсъдим клюките Laughing
Лека вечер момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт