Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 327
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Пуша, пия/умерено/ за мъжете...не казвам.

# 481
Хей, скорпионки как сте в този хубав, неслънчев ден?  Hug

Как сте диетуващите, похвалете се с резултати...

Рòса , като казваш еднотипни, какво имаш предвид??? Аз харесвам такива, но ако трябва да съм честна повече ме вълнува характерът на даден мъж, но въпросът беше зададен точно за външния вид Peace

# 482
И мен определено ме вълнува характерът.
Визуално, споделих,  задължително висок, под 1.85 мерси(не, че аз не съм кинта и двайсет Mr. Green),  с дълги коси не харесвам, не намирам нищо мъжествено в тях.

Аз вчера издържах на ябълки, но днес ометках едно парче торта.......... Embarassed
сега пека и хляб.............. Crazy

# 483
ani27 , като те чета си мисля, че още малко и козунак ще си направиш   Joy Joy Joy ти май си малко като мен, когато си на диета изведнъж ти се дояждат всевъзможни вкусотии hahaha

# 484
ani27 , като те чета си мисля, че още малко и козунак ще си направиш   Joy Joy Joy ти май си малко като мен, когато си на диета изведнъж ти се дояждат всевъзможни вкусотии hahaha

Ами аз редовно правя нещо, имам предвид торти, кифли, козунак, тутманик(уикенда задължително има торта)........козунакът го мислих за утре за закуска, но май ще го отложа за неделя Mr. Green
Има нещо вярно, реша ли да съм на диета, по-скоро започвам да ям повече Embarassed, ей цигарите и кафето отказах от раз+ газирани и сокове, пия само вода, но с това чревоугодничество какво ще правя newsm78
За другият уикенд планувам торта Гараш да правя Wink
Ще се настройвам пак, и до 11.04 трябва да съм 52кила. Да видим.

# 485
Не ми говорете за килограми, моля ви се, че изпадам в депресия. И мен ме дразнят 2-3, но нямам сили да се боря сега Mr. Green
Торта Гараш- ох, Котьо, дет се вика. За два месеца я правих два пъти, направо се специализирах. Grinning
Черпя ви с тирамису, малко със закъснение, де, ама вчера имах повод.

# 486
Обожавам торта Гараш, това е любимата ми торта...мацки, ще ви идвам на гости, усещам аз Crazy
И моята цел е до 10 май да съм 45, ама ми се вижда мисия невъзможна, с моя апетит Blush

# 487
И аз преди малко хапнах тирамису.... Heart Eyes

# 488
И моята любима торта е тирамису Heart Eyes

# 489
Здравейте момичета.
Имам питанка-приемате ли нови в темата,скорпионче естествено??????

# 490
# 491
Метнах козунака, ще е готов за закуска Mr. Green.

# 492
Ани27,много рано ,бе милооо.Събота е.

Аз много ям.ВСИЧКО.Е,сладкото ми е приоритет.А то трябва да е шоколадово,иначе не е сладко.
Пуша от 24 години вече.Пия,колкото да кажа,че го правя.Предпочитам червеното вино.Обичам най-много да седя в кухнята,т.е. да  кулинарствам.Диети не пазя,защото нямам нужда,но най-много отслабвам при следния режим:Препечени филиики в тостера,намазани с масло и сирене.И чай естествено.Като ям това на обяд и вечеря няколко дена,направо се топя.Пробвайте.
За мъжете  newsm78   не мога да ги приема само визуално,но ако трябва да го направя ,бих казала,че харесвам високи и широкоплещести,спортни натури и да са стегнати.Чувството за хумор и самоирония не е външен белег,ама много държа на него.Като всички скорпиони и аз харесвам хубавия секс.Това е .

Как е днес времето при вас???Тук вали сняг от снощи.ИСКАМ ПРОЛЕЕЕЕЕТ!!!!!!!!! newsm35 newsm35 newsm35

# 493
Оххх Ани, какви са тия ароматни козунаци, бе...Обожавам ги Peace

ri4ko , къде вали сняг, в любимия ми Бургас ли? Peace

# 494
Здравейте!

Аз продължавам упорито с диетата, но яко готвене му пада в кухнята/ децата са вкъщи заради грипа/.

В момента печа дом. пица, преди това сварих една шкембе чорба довечера риба хек и....абе ужас не съм много по готвенето , но като се налага съм супер кулинарка/похвалих ли се, а/.

Времето тук/врачанска община/ вали сняг от вчера, и аз искам пролет.

Hugна всички!

Весел зимен ден!

Общи условия

Активация на акаунт