Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 302
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Дойде ми молбата....не, всъщност дело е завел....за развод.

Идиот.

# 556

Идиот.
Успокой се, гневът е лош съветник, че е идиот на всички ни е ясно Mr. Green

# 557
Их, цял ден се каня да пиша, че е голяма скука на работа.

Реших и аз да се включа към групата, заинтригуваха ме първите 5 страници от темата,
вие ще се изядете бе жени  Laughing

# 558
мистик Hug, радвам се да те "видя"!

велвет, не знам за теб, но той явно е по-решителен.това трябваше да е твой ход.

# 559
А, що той да е идиот, не е ли майка му?
Оф, дано това да е последният епизод- с хепи енд и без него, разбира се Simple Smile, не знам как издържаш, Ред Велвет...

# 560
идиот е мъж, който слуша майка си Mr. Green

# 561
mystic   welcome
Ама виж само как се изядохме и сега сме тихи и кротички по скорпионски, а ?! Wink

Red Velvet , извинявай за любопитството, но човекът е решил дело да водите, така ли...т.е. не по взаимно съгласие??? Thinking

# 562
Съжалявам, но не ми се говори.

Наготвил ми е вечеря и пита дали е вкусно....

Не знам вече дали е нормален.

Работата е там, че ми идва малко в повече вече. В работата ми е много натоварено, правя се на силна. Днес като получих документите за развода, изпих няколко валериан-глог-мента и направих презентацията пред шефовете от Норвегия като на магия, на никой не казах какво ми е. Ръкопляскаха ми, така че сигурно съм говорила все пак смислени неща. Аз не помня нищо.

Няма и с кого да поговоря, много ми е криво.

# 563
Ей затова е по-добре ти да тръшнеш вратата. Но каквото станало, станало. Аз мога да ти кажа, че като си замине нещо, друго по-хубаво идва. Отне ми доста години да го повярвам, но като се обърна назад е факт. А тогава що депресии, що ревове. За нищо. Приемаш, вдигаш главата, и продължаваш - с вяра, че заслужаваш нещо по-добро.  Wink Нека готви човека, що?  Mr. Green Пък и като се разделяте не е нужно да се мразите. Никога не знаем кой и кога ще ни потрябва. Така че, още по-добре, като иска да се напряга.  Simple Smile

П.П. Когато аз нямах с кого да говоря, пишех. Пишех си какво ми е на душичката. Писането е съвсем доказан терапевтичен метод. И после ги горях, примерно. Много добре ми действаше. И още ми действа.

mystic , все се чудех ти що не пишеш тук?  Grinning Радвам се да те видя.  Simple Smile

# 564
Идиот.
Аз вече съвсем се обърках...вие всъщност заедно ли живеете...без да го обсъдите получаваш направо документите  Shocked Не ми отговаряй...не съм любопитна, просто наистина не разбирам  Peace

# 565
Лъки, предполагам и тя не разбира.
Това с не се знае кой кога ще ти потрябва, хич не ми се връзва с предхождащите го думи за гордост и т.н. Ако някой ме е прецакал, няма как да ми потрябва някога, просто вече не е в обкръжението ми.....едва ли ще му се наложи да ми спасява живота, за всичко останало мога да се справям сама и без подобни хора.

# 566
Не знам за вас, ама аз почнах да се чувствам като в "пързалка" от Семейните отношения.
Не искам да звуча грубо, Ред Велвет, знам, че не щеш акъли, ама предполагам- не очакваш да седим и да мигаме на парцали, докато  разказваш поредната изцепка на благоверния си.

# 567
А аз искам да изохкам. Не мога повече на този студ, едва ставам сутрин, едва се домъквам до работа, тази година е много тежка зима, психически ме съсипва. А днес на -2 градуса заваля и леден дъжд.
А през три улици от работа снимат от два дни Шерлок Холмс 2, та всяка сутрин минавам покрай мястото с надеждата да се блъсна случайно в Робърт Дауни или поне в Джуд Ло, ама уви само охрана и жаден за сензация народ.

Симпли, ти ли ги четеш наталните карти, да ти дам ли моята, че да ми кажеш защо аджеба съм такъв фрийк. Всичко можеш да ми кажеш, споко, нищо не разбирам от астро.  Mr. Green

# 568
Не знам за вас, ама аз почнах да се чувствам като в "пързалка" от Семейните отношения.
Не искам да звуча грубо, Ред Велвет, знам, че не щеш акъли, ама предполагам- не очакваш да седим и да мигаме на парцали, докато  разказваш поредната изцепка на благоверния си.

Съжалявам, че Ви притесних с разказите си.

# 569
Не си. Вземи решение вече.

п.п.Поне да ме беше цитирала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт